Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
eestlased taanis
 
panda 27. juuni 2011, kl 17.54
tere

plaan peatselt taani kolida. oleks tore, kui mõni taanis elav eestlane kirjutaks sealse elu-oluga kohanemise kogemustest. olen kuulnud, et taanlased ei võta sisserännanuid eriti omaks ses mõttes, et kohalike (põlistaanlaste) hulgas on nt raske sõpru leida ja sageli on neil eelarvamused ida-euroopast pärit inimeste kohta.
need siis kuulujutud, tahaksin teada, kuidas asjad tegelikult on :)
kliima on veidi pehmem, nii et ülipakse talveriideid vist vaja ei lähe aga nii palju, kui seal käinud olen, on hirrrrmus tuuline, eriti rannikualadel.
 
sooh 14. juuli 2011, kl 07.49
Elasin Taanis ammu, aga minu kogemused olid küll väga head. Rääkisin taani keelt ka natuke (praeguseks olen unustanud). Taanlased on väga mõnusad ja seltsivad inimesed. Ida-Euroopa teemadel ei oska öelda, võib-olla praegu on seal Ida-Eurooplasi nii palju, et taanlastel on ka kopp ees, omal ajal sellest probleemi ei olnud. Minul läks ka nii, et jagasin elamist taanlastega ja seetõttu oli lihtne seltsida, kuna mind kutsuti igale poole kaasa. Muidu kipub välismaal ikka nii olema, et välismaalased suhtlevad omavahel enam kui põliselanikega (neil omad ammused tuttavad ja tegemised, nagu ikka).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!