Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Kolikkopelit.com
 
vihane 06. juuli 2011, kl 13.00
Ebausaldusväärne ettevõtmine!

Kõigepealt - omateenitud raha tean ise, kuhu paigutan, eksole. Ei ole vaja hakata mulle rääkima kasiinode pahast poolest. Paar korda kuus paarkümne euroga opereerida mind ei tapa. Seda enam, et ka võidetud. Tõsi küll - pisemad summad ja samuti ka hävitud.
Olgu mis tahes, see pole teemaks.

Igatahes nüü 3 nädalat tagasi võitsin minule olulise summa, aga mis selgub teenusepakkuja poolt? Õigemini - mis ei selgu. Ei selgu, miks vaatamata kodulehel lubatud 1-3 pangapäevase kestvusele pole ikka veel mul arvel raha? Kolm teadet saadetud, millele lubatakse "vöimalikult kohe" vastata - ei midagi. Jah, ise loll, et seda rotikakasuurust tinguimustejoru lõpuni ei lugenud, kest selgub, et nemad ei võta omale mingit vastutust. Arusaamatu mulle! kuidas saab pidada äri, mille tegevuse kohta ei kavatsegi keegi vastata?
Igatahes minu järgmine käik on tarbijakaitse, edasi meedia. Ma ei ole sugugu loll välismaalane, kes asja sinnapaika jätab. kui vaadata neid, kes ikka tuhandeid võitnud on, siis ehteestlaslikul moel tuleb väike kahjurõõmgi sisse, aga mis sest õelutsemisest ikka kasu.

Igatahes, kui on eestlasi, kes antud aadressil kavatsevad netikasiino teenuseid kasutada, siis omal riisikol laske käia, aga varuge pikka kannatust. Rahad tõenäoliselt jäävadki tulema või on selle kuumaga kuhugi kinni hangunud. Kordan veelkord - kõik boonused ja talletused toimivad, nüüd aga - absoluutne vaikus. Võtku mu 20€, millest ma suutsin siiski väga mitmekümnekordse koguse kasvatada ja mida kujutasin mingil päeval omal arvel näha. Õnneks ei hävinud palju, polegi suuremate summadega toimetanud kunagi, aga selline käitumine on minu elus esmakordne ja seda alatum see tundub, et ON ju ometi asi funksinud.

Pole midagi teha, kui ei taheta tööd ja leiba, huvilistele (või sõltlastele) on teisigi kohti.

Lihtsalt hoiatuseks kaasmaalastele.
 
sipsik 06. juuli 2011, kl 14.55
pole hullu.ma mängisin betfairis,alguses sain 10 tasuta viset frankensteini mängus,millest sain kokku umb 18e,siis mängisin magic love,kogusin 200e,mängisin veel frankensteini ja kokku sain 650e-boonus siis võeti maha,kui raha avakontole kasiinost kandsin.aga seda raha ma ei näe,kuna varasemast oli mul sinna teine mängukonto tehtud.jumal tänatud,et oma raha sisse ei panustanud.
 
soomest 06. juuli 2011, kl 20.29
Pole olnud probleeme Suomiarvat.com-ga, ega Ray.fi-ga. Kolikkopelidest olen tõesti jama kuulnud. Loe kasvõi Suomi24-st!
Eks see mängimine üks päris jama asi ole, aga pettus nende poolt on tõesti inetu. Teata kindlasti Kuluttajavirastoon!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!