Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Retseptiravimid
 
väljamaale 26. juuli 2011, kl 23.03
Kuidas saab Inglismaal retseptiravimeid osta? Inimese on siit arsti poolt väljakirjutatud retseptid, kas nendega saab ka UK-s ravimeid osta?
Kui ei saa, kas siis peab siinse arsti käest mingi "paberi" küsima, mille alusel sealne arst retsepti kirjutab, et mitte uuesti kalleid uuringuid teha?
Kui palju tohib lennukiga ravimeid kaasa võtta ja kas ka selle jaoks peab mingi tõend olema?
Tänan, kes viitsivad vastata.
 
helin 27. juuli 2011, kl 00.29
ostad digiretseptiga UK-s või? lolliks läind vä?
 
to helin 27. juuli 2011, kl 14.13
sinu arvamus ei huvita kedagi...
 
A 02. august 2011, kl 11.41
Maksu-ja tolliameti kodulehel palju teavet. Ka blanketid, mida välja printida, et töestada ravimi vajadust. Lasksin arstil paberretsepti kirjutada, kannan koos rohuga kaasas reisil olles.
 
lugeda 03. august 2011, kl 20.40
Tuleb ikka lugeda korralikult tõesti, kui lähete väljapoole EL- siis võib olla retsepti koopia, kui aga EL reisite peab olema arsti kirjutatud ja tõestatud allkirja ja pitsatiga ravimi leht, eraldi veel narkootilise sisaldusega (unerohud jne.) nendele tarvis ravimiameti luba.
Kuidas aga ravimite ostmine, siis ikka peab seal arst välja kirjutama rohud, selle sama ravimi lehe alusel. Nii peaks saama.
 
väljamaale 04. august 2011, kl 18.33
Suur tänu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!