Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
OSLO RYGGE AIRPORT Lost&Found
 
Kaia 05. august 2011, kl 21.23
Tere kaasmaalased,

Kas on keegi lendamas Ryanairiga liinil Oslo (Rygge) - Tallinn. Nimelt 1.aug lendasin Tallinnast Oslosse ja unustasin oma mobiiltelefoni lennujaama. Nyydseks on selgunud nii palju, et telefon on leitud ja asub selle lennujaama Lost and Foundis. Olen helistanud lennujaama mitmeid kordi ja palunud neil postiga saata telefon Tallinna, paraku ollakse sellele kategooriliselt vastu ning palutaks kas ise v6i kellelgi s6bral sellele j2rgi tulla. Ega ma telefonist ise v2ga ei hooligi kuna on teine juba v222ga vana isegi, aga just nimelt kogu infost mis sinna on talletatud. Kuna lendasin Oslost ise juba edasi ja tagasi kahjuks ei ole v6imalik hetkel s6ita t66kohustuste t6ttu. Seega v2ga palun, kui on keegi kes seda s6numit loeb ja plaanib Oslost Tallinna poole liikuda v6i kas v6i Tallinnast Oslosse lennata ja telefon Lost and Foundist omastada ning kas v6i postiga see mulle Tallinna saata. Kellel on viitsimist v2hekenegi heategu teha ei j22 see tegu kindlasti mitte ka tasumata. Palun v6tke minuga maili teel yhendust.

kaia.nn@mail.ee
 
Ariel 08. august 2011, kl 18.50
saatsin sulle Kirja mailile;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!