Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Soomes töötavate meeste naistele.
 
heh 06. august 2011, kl 15.25
Kolige oma mehega kaasa. Sest siin juba mitu eesti meest näinud kes kilkab kuidas elu on mõnus. Soomes voodisoojendaja ja kodus eestis naine. Ärge arvake et nad siin teile truud on, oh ei.
 
pealtnägija 06. august 2011, kl 16.35
nii ongi - ma siin aint pool aastat olnud, kogemata, näind, kuulnd seda jama. aga mida parata, fysionoomia ju n6uab...aga tglt. on r6ve - pannakse siin just enne, siis minnakse oma laste ema "lohutama"...aa, naised teevad sama.
 
M Soomest 06. august 2011, kl 19.12
Paljud naised on ise süüdi et tahavad Eestisse jääda. Küll keelt õppima, lapsi kasvatama ja muud sellist. Loll naine on selline naine kes arvab et mees saab suure osa aastast ilma seksita elada.
 
N kodus 08. august 2011, kl 10.48
kelle armuke siis sina oled. Minul ka mees soomes ehitaja . Aga minu mees on hakanud vaatama neti pornot. Varem ta sellistest asjadest huvitatud polnud. Arvan ise, et ta on leidnud sellise variandi ,et mitte lõhkuda oma pere, sest ta on aastaid tagasi peaaegu oma perest ilma jäänud , kui armukest pidas. Siis ta veel Soomes ei olnud. Praeguseks ajaks on ta Soomes olnud neli aastat ja ta ka juba vanem mees(ca 48) ,ning loodan et mõistus peas , et ei tee lollusi ja ei jäta oma ilusat(40) naist ja kahte juba täiskasvanut tütart mingi soome tööle läinud lõdvakummi pärast maha. Sest andestust ta meie käest ei saa, kuna oleme sellest temaga rääkinud.Meil on kokkulepe ,et kumbgi ei peta teineteist olgu ahvatlused kui suured. Raha pärast me koos ei ole sest mina käin tööl ja lapsed samuti.Elan eestis enda teenitud rahaga,ja pole sellist tüüpi nainegi ,et loodan mehe rahakoti peale.Mehega maksame arved pooleks . Ja kui mees iga kolme nädala tagant koju tuleb ,ei pea ta muretsema koduste tööde pärast ,sest oleme suutnud siin kõik asjad korras hoida. Ma tean ,et tal pole seal kerge, ja sellepärast püüangi vähemalt siin asjad korras hoida,et ta saaks kodus puhata,ja meiega aega veeta.
 
heh 08. august 2011, kl 14.19
Ma pole kellegi armuke. See oleks mulle vastik. Kahju neist naistest kes usaldavad ja usuvad oma mehi. Vastik kuulda , kuidas eesti mees kiitleb kuidas eit kodus on täitsa teadmatuses, et tal siin mimme jalaga segada.
Mul üks tuttav kelle mees ka siin tööl, aga naine ise ei taha siia kolida. Nad veel noored ka.
Kuskil lugesin lugu kus eestlasel oli 1 pere eestis ja teine soomes, ja siis sahkerdas nende vahel.

Teema oli tehtud selleks et naised mõtleks ehk minna mehega kaasa. Mehed ei saa ilma seksita elada nädalaid.
 
to heh 08. august 2011, kl 16.28
Näide: on kaks 40 aastast naist:
1) Esimene naine on 20 aasta jooksul pidanud viis meest, millest on sündinud kaks last,Esimene laps esimese mehega, teine laps kolmanda mehega.Elavad 2.toalises korteris naise omas.Reisib igakord erineva kaaslasega
2) teine naine on 20 aasta jooksul elanud ühe mehega ja ka on kaks last. Muretsetud 2 autot , maja,lastele korter.Reisib oma pere ja mehega.

Küsimused: Milline naine on petmiseks valmis, kui soome tööle läheb. Või vastupidi kumma naise mees.
 
Mitte kõik 08. august 2011, kl 16.57
Mina saan küll väita , et minu mees on truu. Igal nädalavahetusel käib kodus, räägime peale tööd iga päev.Ka telefon ei ole kusagile kiivalt taskupõhja surutud. pigem kodus olles hoiab nii töö kui oma telefoni laual ja kui keegi helistabki, kuid ta ise vastata ei saa, siis laseb mul seda teha.Ta ei joo ega pidutse . Ja ausalt öelda pole tal selleks ka aega, sest töö ei võimalda. Kuid õige on see, et pere peaks ikkagi koos olema. Mitte mehe kontrolliks. Mees on mulle aasta otsa peale käinud, et lastega Soome läheksime. Kuna temal pole mõtet Eestisse tööle väikse palaga eest tulla, siis otsustasime, et lähemegi lastega tema juurde. Kuid kes kõrvalt tahab panna, ega see naise järgi minek ka ei aita. Kes juba teisi otsib, teeb seda ka siis kui oma naine kõrval on.
 
juku 14. august 2011, kl 09.41
to to heh
ma pakuks varjant 2.....sest pääseb vabadusseeeeee....irw
 
no 19. august 2011, kl 14.56
Naised kes soome leidnud töö, teevad samamoodi .Pole need mehed süüdi ikka alati. Kui midagi sellist siis ikka läheb vaja mõlemat poolt.....:)
 
keevitaja Soomes 19. august 2011, kl 23.28
Ei jookse ükski naine Soomes meestele ise sülle, kui seda mehed ise ei taha.Olen ise 5 aastat Soomes tööl olnud ja kodus käin ka tihti-kui mitte iga nädal, siis 2 nädala tagant ikka.Mu naine ei taha Soome tulla, käin ise kodus tihedamalt. Käin ka tantsupidudel, see ei tähenda, et peaks kellegagi magama, lihtsalt peab oskama lõdvestuda, mitte nädalalõppudel pildituks jooma. Aga üldiselt ikka pere peab koos olema.
 
kuri 21. august 2011, kl 02.17
ehee ja eestis naised samasugused kui nende mehed soomes. habi tapab ara, mehe kuuldse kui see kodus on ei sa isegi mobla konele vastata, kuna armuke helistab. jatke jutud. Koik te olete parajad.
 
n soomes 21. august 2011, kl 13.00
Oh kui hea, et mul pole kedagi ei siin ega seal pool merd ootamas. Aga neid nn. eesti ehitajaid ka ei taha.
 
parem 23. august 2011, kl 09.51
ilma, kui mingi eesti gyprokimehega, paraku liigagi sageli peab nende pärest silmad peast häbenema...aga eks igayhele oma...
 
To parem 24. august 2011, kl 12.55
Kust võtad, et ainult kyprokipanijad Soomes töötavad? Absoluutselt igas valdkonnas töötab Soomes eestlasi. Inimene on inimene ja kui tal kohe loomuses kõrvalt panna , siis ega see ei tähenda veel , et just kyprokimehega tegemist.
 
Mariken 30. august 2011, kl 12.52
ei kahtlegi et k6ik mehed pole samasugused ja k6ik ei peta.Kuid näide minu elust täpselt teemasse.Mees soomes tööl, usaldasin ja armastasin teda.Väidetavalt ka tema mind.Olen lapseootel ja tegime koos suuri plaane pereeluks,Olime seitsmendastaevas meie kooselust ja k6igest mis meil ees pidi olema.plaan oli ka et kui laps käes on ja veidi suurem on ,siis kolime meie tema juurde soome.Kuid paar kuud tagasi teatas ta mulle et pole enam samu tundeid mis varem ning targem vist oleks lahku minna.Kodus käib ikka samamoodi ,kuid terve aeg mis siin veedab on kuskil pidudel ja joomadel.On ka kordi kus on koju tulnud ja mind hoidnud nagu ealeski varem,pole ennem sellist armastust temalt saanud.Kuid siis jälle läheb ja kaob jälle m6neks nädalaks.Tagasi tulles jälle aint jooma jooma osta ja meie oleme unustatud.väidab et laps on tema jaoks k6ige tähtsam ja ei jäta mind kunagi hätta.Kuid andke andeks,ma ei loe seda kuskilt välja et laps talle midagi tähendaks.Pole juba mitmeid kuid minu käest uurinud kuidas tervis ja kas lapsega k6ik OK.Räägib aint asjade ostmisest ja väljaminekutset.Vahepeal lootsin et see k6ik muutub kui laps tuleb,kuid enam ei julge seda loota.
Arvasin ,et see k6ik tuli siiski liiga ruttu tema jaoks ja ta ei ole valmis pereeluks ja selleks suhteks.Kindlasti nii ka on ,kuid asjale tuli veel lisa...sain teada et soomes tal mingi neiuke,noor puberteediealine piiga.Väidab et tal pole temaga midagi ja lihtsalt keegi kes pakkus tuge ja kellega koos hea aega veeta,sest ega tal ka kerge pole see lahkuminek ja elumuutus.K6ige lollim vabandus mida kuulnud olen ,mehed on sead ja lihtsalt hoiatuseks k6igile kes hakkavad peret looma mehega kes töötab soomes,m6elge ennem korralikult läbi kas see ikka toimiks nii nagu loodate.Isegi kui ta vabandaks ja andestust paluks ning jälle endiseks muutuks siis pole meil v6imalust.Usaldus on kadunud ja ilma selleta ei tee enam midagi.Ma armastan teda ,kuid sellest jääks väheks, ennast armastan siiski rohkem ja mingi eneseväärikus peab ju olema ,et seda meest enam enda k6rvale ei v6ta.See pole veel k6ik ja seal on veel asju millest lihtsalt ei viitsi siia kirjutada.Loodan väga et keegi ei pea läbitegema seda mida mina praegu.Viimased kuud minu elus on olnud p6rgu ja see pole kaugeltki läbi veel...
Mul mu k6hubeebi (kuu pärast juba lihtsalt beebi:) ja tema on see kes mind pinnal hoiab ning 6iget suunda aitab hoida:)
Sain oma 6ppetunni ning tean et enam ma seda viga ei tee ja ei v6ta omale meest kes minuga samas riigis ei ela!
 
jaaaa 07. september 2011, kl 21.17
polegi see eluke seal soomes nii hukka läinud,ja kõik eesti mehed polegi kahenaise pidajad,et üks eestis ja teine soomes.lihtsalt keegi on tekitanud paanikat
 
nipi 09. september 2011, kl 13.31
kuri Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ehee ja eestis naised samasugused kui nende mehed
> soomes. habi tapab ara, mehe kuuldse kui see kodus
> on ei sa isegi mobla konele vastata, kuna armuke
> helistab. jatke jutud. Koik te olete parajad.


loodan et räägid enda eest,ainult? aga muus mõtes lollid naised kes eestisse jäävad,eesti riigil poleju meie suguseid vaja (lihtsaid inimesi).tean sest räägin omast kogemusest.olen ka ise helsinkis ja ei kahetse
 
nipi 09. september 2011, kl 13.40
Mariken Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ei kahtlegi et k6ik mehed pole samasugused ja k6ik
> ei peta.Kuid näide minu elust täpselt teemasse.Me
> es soomes tööl, usaldasin ja armastasin teda.Väide
> tavalt ka tema mind.Olen lapseootel ja tegime koos
> suuri plaane pereeluks,Olime seitsmendastaevas me
> ie kooselust ja k6igest mis meil ees pidi olema.pl
> aan oli ka et kui laps käes on ja veidi suurem on
> ,siis kolime meie tema juurde soome.Kuid paar kuud
> tagasi teatas ta mulle et pole enam samu tundeid
> mis varem ning targem vist oleks lahku minna.Kodus
> käib ikka samamoodi ,kuid terve aeg mis siin veed
> ab on kuskil pidudel ja joomadel.On ka kordi kus o
> n koju tulnud ja mind hoidnud nagu ealeski varem,p
> ole ennem sellist armastust temalt saanud.Kuid sii
> s jälle läheb ja kaob jälle m6neks nädalaks.Tagasi
> tulles jälle aint jooma jooma osta ja meie oleme
> unustatud.väidab et laps on tema jaoks k6ige tähts
> am ja ei jäta mind kunagi hätta.Kuid andke andeks,
> ma ei loe seda kuskilt välja et laps talle midagi
> tähendaks.Pole juba mitmeid kuid minu käest uurinu
> d kuidas tervis ja kas lapsega k6ik OK.Räägib aint
> asjade ostmisest ja väljaminekutset.Vahepeal loot
> sin et see k6ik muutub kui laps tuleb,kuid enam ei
> julge seda loota.
> Arvasin ,et see k6ik tuli si
> iski liiga ruttu tema jaoks ja ta ei ole valmis pe
> reeluks ja selleks suhteks.Kindlasti nii ka on ,ku
> id asjale tuli veel lisa...sain teada et soomes ta
> l mingi neiuke,noor puberteediealine piiga.Väidab
> et tal pole temaga midagi ja lihtsalt keegi kes pa
> kkus tuge ja kellega koos hea aega veeta,sest ega
> tal ka kerge pole see lahkuminek ja elumuutus.K6ig
> e lollim vabandus mida kuulnud olen ,mehed on sead
> ja lihtsalt hoiatuseks k6igile kes hakkavad peret
> looma mehega kes töötab soomes,m6elge ennem korra
> likult läbi kas see ikka toimiks nii nagu loodate.
> Isegi kui ta vabandaks ja andestust paluks ning jä
> lle endiseks muutuks siis pole meil v6imalust.Usal
> dus on kadunud ja ilma selleta ei tee enam midagi.
> Ma armastan teda ,kuid sellest jääks väheks, ennas
> t armastan siiski rohkem ja mingi eneseväärikus pe
> ab ju olema ,et seda meest enam enda k6rvale ei v6
> ta.See pole veel k6ik ja seal on veel asju millest
> lihtsalt ei viitsi siia kirjutada.Loodan väga et
> keegi ei pea läbitegema seda mida mina praegu.Viim
> ased kuud minu elus on olnud p6rgu ja see pole kau
> geltki läbi veel...
> Mul mu k6hubeebi (kuu päras
> t juba lihtsalt beebi:) ja tema on see kes mind pi
> nnal hoiab ning 6iget suunda aitab hoida:)
> Sain
> oma 6ppetunni ning tean et enam ma seda viga ei t
> ee ja ei v6ta omale meest kes minuga samas riigis
> ei ela!

loll oled anna mulle andeks ,kohe oleks tulnud kaasa minna,mida sa siit riigist ootad? seal oleks sul olnud tulevik koos abikaasaga lapsel tulevik ja võimalused.eestis aga oled varsti riigi abist elav üksikema kes ei suuda oma lapsele midagi lubada. ja ma tean et nüüd järgneb etteheidete tulv kuid tõde on see et vahel tuleb riskida.kui ise eestist lahkusin oli neid küll kes ütlesid loll kui lähed ,kuid ma ei kahetse seda juba 7 aastat hetkekski ja minu lapsed olid siis pea teismelised nii et ka laps pole vabandus. jääb vaid küsimus kas su abikaasa sulle ültse nii palju tähendas et seda riski võtta?
 
Kati 11. september 2011, kl 23.33
Jutt jumala õige, olin ka sinisilmne mitmeid aastaid, kui lõpuks välja tuli, et mees oli juba kolm aastat kaksikelu elanud. Aga sellest on juba kuus aastat. Meeletu valu mulle ja lastele, oleme nüüdseks lahutatud aga viimased sõnad olid, et tal on ka lastest ükskõik, sest pole neid kasvatanud. Me ei ole sellest siiani üle saanud. Palun naised, ärge olge sinisilmsed.
 
soomest 12. september 2011, kl 00.07
tean mitmeid üle aisa lööjaid Helsingis, omal pered Eestis
 
Mariken 13. september 2011, kl 17.23
Tähendas ikka mulle nii palju et seda riski v6tta ning k6igest hoolimata tähendab ta mulle siiani väga palju.
Lihtsalt oulkord oli selline ,kus me ei kaalnud esialgu varianti et mina sinna tema juurde lähen , tulevikuks olid küll plaanid et nii saab olema, kas siis aasta v kahe pärast ,kuid plaan oli küll.
Vb lasi üle aisa seal ,vb mitte ... ma ei saa seda kunagi teada.
Hetkel oleme me omadega "alguses" tagasi , proovime uuesti oma suhet alustada.Midagi kindlat ma sellest ei looda ,kuid proovin siiski.Mees vahetas töökohta ,et meie suhet päästa ja olla oma perega.Uus töökoht on samuti veits eemal meie kodust kuid siiski meie riigis ning iga nv veedame koos.
Ma ei rutta ajast ette ning ei ütle et me nüüd igavesti koos oleme . Kuid esialgu piisab mulle täiesti sellest mis meil praegu on.Me suhtleme taas nii nagu varem , ta on armastavam kui varem ning isegi liblikad on k6hus , just nagu esimestel suhte aastatel, kuid isegi parem veel ...

kirjutasin küll et seda meest enda k6rvale enam ei v6ta jne .Kuid armastus on liiga suur tema vastu ja see kuidas ta püüab ja üritab meie suhet päästa on mulle "kindluse" ning lootuse tagasi andnud, paneb ennastki k6vasti pingutama.
 
eku 14. september 2011, kl 14.19
Lugesin sinu postitus ja tean mis sa tunned. Mul hetkel juba laps olemas 2,5a. ja samamoodi mehel järsku tunded kadunud. Jutt ka sama, et ei jäta mind ega last ilma toetuseta Aga eesti naised on ju tugevad ja saavad ise oma probleemidest jagu. Usun, et need mehed kes nii on käitunud saavad ükskord oma õppetunni ja siis taipavad millest on ilma.
 
DO 14. september 2011, kl 19.08
No eks sinna oled läinud päris palju põmmpäid. Sellised on läbi aegade tõmmelnud mööda küla ja tittesid teinud. Kirjavead räägivad siin enda eest. Totud rullnoksid ja nende totud naised.
 
plää 14. september 2011, kl 19.10
Sorry, minu arvates on seal Soomes koos eriline seltskond, kes justkui ühe talve koolis käinud. Rumalad, kirjaoskamatud, selgrootud alkohoolikud. Miks üks naine sellisega kodu üritab mängida, jääb minu jaoks müstikaks.
 
kalevitytar 14. september 2011, kl 21.25
kanal 2s algas eile sari Kalevipojad (veebis lisatakse ja on nähtav alles kahe ndla pärast), mis seda teemat siin ehedalt kajastab oma prototyypidega - vaadake kindlasti!
 
Borka 15. september 2011, kl 09.26
Ise ka juba pikka aega soomes,aga lambist ringi litutada küll enam ei viitsi, eks see ole võibolla vanusest ka kinni, lolli juttu ei viitsi kuulata enam. Aga kõrvalt lahe vaadata, kui Erki ja Kristo oma lahtise autoga Hesas ringi kimavad, siis eesti koristajad ja müüjad, kel mehed Eestis, on pealaest varbani märjad.
 
qwer 15. september 2011, kl 20.30
Arvan, et kõik inimesed pole sarnased. Need, kes petavad, võivad seda ka Eestis teha, samas Soomes või mõnes teises riigis töötades kohtab alati eestlasi (või lätlasi, leedukaid, poolakaid jne), kes ongi sellised ossid, et joovad end igal õhtul täis ja üritavad panna kõiki, kes vähegi liiguvad. Sellised paistavad lihtsalt rohkem silma, aga nad ongi igapäevaelus pisut labased ja rumalad inimesed, mitte ei muutu selliseks ainult purjus olles. Iseloom minu meelest eriti ei muutu, kes on korralik ja usaldusväärne, on seda ka välismaal, kes on Eestis selline, et hindab naisi ainult nende kehaosade järgi, on püsisuhte jaoks selgelt liiga noor.
 
1 naine 17. september 2011, kl 05.36
Mariken,
soovin Sulle/teile/ kogu sydamest 6nne, edu ja armastust!
 
2 naine 18. september 2011, kl 15.32
elan Soomes juba 19a ja näen ja kuulen nii mõndagi, te sinisilmsed blondiinid elage edasi oma roosas mnnavahus.vanema gerenatsiooni mehed 40+ teevad ikka täiega tegusid, lapsi jne, kuigi omal naised,lapsed Eestis.
 
Naine 21. september 2011, kl 16.58
Et siis sinisilmsed naised kes ei taha soome tulla jh.... No kus on m6istus?Aga kui on hoopis vastupidi?Naine soomes mees Eestis? Eks ikka igayks valib oma elutee ise ja kui m6ni mees ei oska oma vorsti pyksis hoida,siis see on tema enda probleem.Naised pole paremad kui mehed.Ja kui Mehed arvavad,et mu kallis naine on kodus ja ootab mind siis nad eksivad!!Ja sama käib ka naiste kohta.Ei käi mees ainult tööl ja kodus.
Ise ma tulin ka soome ja olin 4 kuud yksi siin,kuid minu kaasa tuli mulle kyll järele.Et päris nii ikka pole,et yks tahab teine ei taha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!