Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Korter Suvelasse
 
teadmatuses 11. august 2011, kl 12.51
Tere,
kas siin liigub kedagi, kes seal elab ? Mulle nimelt pakutakse korterit Suvelasse. Hetkel elan tuttavate juures ja oma elamispinda ei oma. Mul on töö ja olen järjekorras juba mönda aega olnud... Nyyd pakutakse Suvelasse korterit- 2 tuba. Tean, et see on Espoo keskuse lähedal aga pole seal kunagi trehvanud käima. Nyyd kysin, et kuidas seal elamine oleks. Asukoht-ymbrus, naabrid, liiklus, kaubandus, post, parkimine jne.
Kea asjaga kursis, palun kirjutage.
 
Liina 12. august 2011, kl 10.48
Olen Suvelas elanud 2 korda . Mulle see kant ei meeldi. Suvela ei ole mitte Espoo keskuse lähedal vaid see on osa Espoo keskusest. Entressesse on sealt umbes 5-10 minuti jalutamine , kõik 6-7 kordsed majad üksteise otsas. Naabrid on arvatavasti mustad. Kõik tumeda nahalised on vist suvelasse topitud . No eestlasi on seal ka suht palju . Liiklusel pole seal häda midagi aga parkimisel peaks olema enda korteri parkimiskoht võetud et rahulikult parikda. Nende vieras paikkadel on 4 tunnine tasuta parikime ja siis kella 21-7 on tasuta . ja kui see 4 tundi üle läheb päevasel ajal , saad trahvi väga kiiresti ära . Pood on muidu lähedal . Alepa ja K-market on seal. Postkontor on keskuses täiesti olemas. Espoontori majas.
 
teadmatuses 12. august 2011, kl 13.29
Aitäh Liina... aga mis kant oleks Espoos hea elamiseks ? Ehk..kuhu sina koliksid heameelega, kui sul oleks vöimalus valida.
 
Liina 12. august 2011, kl 23.12
Mina ise elan Mikkeläs . See on Espoo keskusest kuksil 3 km eemal ja siin mulle meeldib väga. Rahulik kant , pole tumedaid eriti ja kui on olemas auto pole siit kuskile saamisega ka mingit jama . Bussidega on natuke jama aga pole ka midagi väga hullu . Siis Eestinlaakso on kena kant ja Espoo keskuses meeldis mul elada Kirkkojärvel. seal rauteejaam lähedal , bussid sõidavad tihti ja üldse oli kuidagi hea. Olari tundub hea koht ja paljud kiidavad ka Matinkylä.
 
Liina 12. august 2011, kl 23.16
Kas sulle pakutakse seda korterit kuskilt firmast? Kui jah siis soovitan vastu võtta ja siis teha korteri vahetamis taotlus . Korterit vahetada on kergem kui uut saada .
 
jane 13. august 2011, kl 01.08
Meie oleme ostnud korteri Suvelasse ja oleme väga rahul.Aga eks see Kirstinharju pool on üks paras geto.Kui on valikuvöimalust siis sinna ma ei koliks.
 
teadmatuses 14. august 2011, kl 18.45
Ok, tänud. Ei paku firma...SATO pakub... ehk siis linna oma vist ? ! Yyrikas, mitte ostmiseks.
 
Mina 30. august 2011, kl 23.07
Jube koht elamiseks seal elavad vist köik Espoo blacid ja sossu pummid see niikui Tallinna Lasnamägi ju ei soovita kellelegi ja köik tuttavad kes seal on tiba aega old on ära läind.!!!! Ise elan Mikkeläs super rahu Muuralas ka üürikas ehitatud paar aastat tagasi üks tuttav elab seal ka super hea paik.Tasuks uurida kas mujale ei saa aga Suvela ou now.......
 
fin 11. september 2011, kl 14.47
Sato, Vvo need on kinnisvara firmad, kes ehitavad maju,myyvad ja yyrivad.Ja yyrihinnad ka meeletud.Kui linna kaudu taotleda korterit, siis Espoo kaupunki kodulehe kaudu, aga seal tuhanded järjekorras.Ise ei tahaks Espoosse juba sellepärast, kuna kasutan linnaliiklust palju, palju läheb raha sõitude peale.
 
Tark 11. september 2011, kl 18.09
Mina söidan rattaga. Mugav ja odav liikumsviis. Ei pea ootama busse, ronge ja tramme. Rattateed suurepärased. Rongid niikuinii ei liigu plaani järgi. Konduktorite kriis...., talvel- kylm-lumi..., rikked jne. Muide konduktoritel on head palgad. Kes otsib tööd, tasub proovida. ;-))
 
täiendus 12. september 2011, kl 00.04
konduktoritelt nõutakse ka rootsi keele oskust
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!