Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Eestlaste suvepäevad Espoos
 
realist 21. august 2011, kl 20.21
Leidsin siit reklaami ja läksin õnge. Lubati toredat pidu, esinejaks Meie Mees ja mida kõike, aga peale seda, kui piletiraha, 25 € nina peale makstud, teatati, et suvepäevad jäävad ära ja piletiraha makstake tagasi, aga siiamaani pole veel saanud. Helsinki Eesti klubi nö. omanik, kelle arvele raha makstud, vastas telefonile küll ja lubas esmaspäeval tagasi helistada. Küisisin, kas on mingeid probleeme, et veel pole makstud, siis ütles, et tema pole sellega mitu nädalat tegelenud, sellega tegelevad nüüd hoopis teised inimesed. TampereEesti klubi omanik pesi end kohe vastutusest puhtaks, ütles, et temal paluti ainult reklaami teha ja inimene, kelle arvele rahad läksid, on tegelikult valetaja ja soovitas pöörduda politseisse.
Ootan esmaspäevani ja vaatame, kas kellelgi siin veel sama jama on, siis võiks selle asja politseis üles võtta küll, sest nii ikka ei tehta, et kaasmaalaste käest korjatakse raha kokku ja kohe mitte midagi ei juhtu. Peaks ise ka mingi kavala nipi välja mõtlema, et teised minu arvele maksaksid mingid maksud, päris tore võiks olla?
 
nu vaat 21. august 2011, kl 20.46
ütlesin kohe et vene nimega inimesi ärge usaldage
 
qqqq 21. august 2011, kl 20.46
25 euri pole koolirahaks sugugi palju
 
hei 08. detsember 2011, kl 17.29
Hei,realist.Korralda eestlastele mingi jõulumöll või vähemalt luba ja kasseeri raha eelnevalt sisse.Siis tõmba aga uttu.
 
Mellu 24. detsember 2011, kl 10.10
Loomulikult oli pettus! Miks sellest inimesed kohe aru ei saanud?

Selleks, et inimesed neid usaldaks, kopeeris Helsinki Eesti klubi nn omanik Tampere Eesti klubi nime.
Facebookis olev FinEst klubi, kopeeris endale rate. ee portaalis oleva FinEst klubist nime.

Nii Eesti Helsinki klubi omanik, kui Facebookis
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002333807549

paikneva klubi nn omanik Marek Viktorivits on vargad ja kelmid.

Pannuks inimesed nime Marek Viktorits google otsingusse ja tulemus mis avaneb on vapustav, milline seeria kuritegusi lasub sellel nolgil.

Miks läksid inimsed õnge ja maksid?
Miks nad ei kahtlustanud midagi? Miks nad ei kontrollinud tausta?
Põhjus: Vargad ja kelmid kasutasid kahe hea mainega klubile ( Tampere Eestis klubi ja Rates paiknev FinEst ) sarnaseid nimesi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!