Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Üksi välismaal- ei ühtki sõbrannat, kas on õige omada vaid meessõpru??
 
murelik 08. september 2011, kl 03.49
Niisiis olen veits mõttes kas mu käitumine on õige. Olen juba veidi üle aasta välismaal elanud. Eestisse jäid maha paar head sõbrannat. Siin aga pole suutnud ühtegi head sõbrannasuhet tekitada. Jah saan läbi töökaaslastega jne, aga üks naine ju teist niisama näiteks kinno või teatrisse ei kutsu. Seega olen veetnud vaba aega paari meessoost "sõbraga". Jah need suhted on platoonilised, aga ma ju tean et nad tahavad tegelikult enamat, ja kuigi mul meest ei ole, siis nende paari sõbraga saan sõber olla vaid seetõttu et mul ei ole nende vastu tõmmet, küll naudin nendega lobisemist ja aja veetmist. Loomulikult olen nendega olnud aus ja öelnud et näen vaid sõprust, mis tundub et neile on ok, aga samas....kas ikka teen õigesti, sest tean et kui neil võimalus oleks siis nad loomulikult magaks minuga. Samas kui ma nende sõprusest loobun, siis pole mul enam kellegagi aega veeta.... Seega mul on dilemma: isekus versus eetilisus

Mõtteid, ettepanekuid, nõuandeid!
 
Parem hea sober 08. september 2011, kl 16.36
Ara sa seal soetagi sobrannat, sest nagunii ei tule sellest head nahka. Shanss leida eelarvamustevaba kohalik naine on nullilahedane. Nad peavad sind ikka alamaks isegi kui see valja ei paista ja sa tootad nende ulemusena. Kui kohtad kedagi, kes on sinuga samas seisus st ka samasse riiki tulnud toole kusagilt mujalt, siis on see super. See on nagu teatud mottes vennastumine-oestumine.
Ise olen erinevates riikides elanud ja tootanud pikemat aega ja pole omanud ka ainsatki sobrannat kusjuures ei tunne ka puudust. Kull aga on mul haid sopru mitmel kontinendil ja moned neist on mind vaga aidanud leida tood, pakkunud ajutist peavarju jne. Seks on seks ja see tuleb kuidagi iseenesest. Koik oleneb... Kui on taista vaba mees, lesk voi lahutatud, siis on kuidagi moeldav teda arvata moningal maaral boyfriendiks. Abielumeestest (ja tegelikult ka lahutatud meestest) hoia nii kaugele kui voimalik st koikidest meestest kellel on mingisugunegi suhtejupp voi kohustus mone teise naisega - tugev soprus, alimendid, alaealised lapsed voi neil on endise perega seotud pangalaenud, kaendused jne. Kui on TOELISELT vaba mees, siis miks mitte minna koos valja. Plau endale naidata huvitavaid kohti, tutvustada erinevaid ajaveetmisvoimalusi, valmistada kohalikke toite jne. Kui seks tuleb, siis tuleb, sest koos soprusega juurdub usladus, mis omakorda on armumise aluseks.
 
ahah 13. september 2011, kl 21.20
Ma leian, et kui sa oled neile öelnud, et sind seob nendega vaid sõprus, siis on kõik korras, s.t. sa oled eetiliselt käitunud. Kuigi nemad võivad enamat tahta, ei ole see sinu probleem. Endal on välismaal elades tekkinud nii sõbrannasid kui sõpru, aga see võtab ikka rohkem aega kui aasta (vähemalt minul). Ega vägisi sõbraks ei saa, tuleb ikka kohata inimest, kellega sobid. Tihti on tõesti nii, et meessoost isikuga on kergem jutule saada. Kui praegu pole naissoost sõpra kohanud siis mis seal ikka, inimene on inimene ja kui sulle meeldib nende meestega aega veeta, siis milles probleem? Ära muretse, kui nemad ei tahaks sinuga aega veeta, siis nad seda ei teeks:-) Üks soovitus on ehk selline, et kui sulle mõni naine meeldib ja näed, et sobiksite ja teatud klapp on, siis võid ju trenni või shoppamise vms. kohta nõu küsida. Aga üldiselt on tõesti nii, et kohalike asemel on kergem võõramaalastega jutule saada, sest kohalikel on oma elu ja tegemised ja neil pole aega ega tahtmist uue isikuga tegeleda.
 
dr.Noormun 14. september 2011, kl 15.58
kui oled frigiidne, siis lase samas vaimus edasi. aga kui norm vajadustega naine, võta kasvõi kaks väljamaa nokut korraga ette kui vagiina vastu peab.
 
To: Dr. Noormann 14. september 2011, kl 19.05
Appikene kull, mis juttu sa mees ajad?
Naisel on eelkoige vaimsed vajadused.
 
A 16. september 2011, kl 21.03
Jah, ega tegelikult lihtne ei ole. Tavaliselt sobrad tekivad mingi "grupeeringu" kaudu: kui sul naiteks on laps, siis tekivad lapse kooli/lasteaia kaudu voi isegi pargis. Too juures ma soovitaksin kutsuda tookaaslased "happy hour" ile. Elan ise linnas, kus on palju Euroopalikke gruppe. Isegi oma mehega tutvusin yhel nendest:O) Kogemus naitab, et need grupid on just sellised, kus inimesed otsivad kas siis endasuguseid immigrante voi kohalikud huvitatud "teise kultuuri" inimestest. Sobrad/sobrannad tekivad ju ka yksteise kaudu, kui oma praeguste sopradega kuskil yritusel oled, eks hakka siis mone teise huvitava inimesega raakima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!