Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
helistamine UK-s
 
mann 15. september 2011, kl 20.37
Inglased, palun öelge, millised on UK-s kõige soodsamad mobiiliga helistamise võimalused, sisekõnesid mõtlen..
Kas seal on ka kõnekaardid?
 
Harald 17. september 2011, kl 22.51
Kõik on olemas ja palju suuremas valikus kui Eestis. Sama firma kõnekaartide vahel saab tavaliselt mingi hulga tasuta minuteid omavahel rääkimiseks, kui laed raha peale. Samuti odavad rahvusvahelised kõned. Mul on Lebara kõnekaart, 5 naela laadides saan 100 ja 10 naela 250 tastuta võrgusisest minutit pluss mingi mega hulk SMSsse. Kõned Eesti lauatelefonile 1penn minut. Neid teenusepakkujaid mille vahel valida on tegelikult palju rohkem. Nutitelefon + internet + skype tähendab ka tasuta rääkimist.
 
Uk-st 19. september 2011, kl 00.42
Lisaks on erinevatel operaatoritel kümmneid erinevaid kõnekaarte ehk siis Top-up kaarte - võrgusiseste tasuta minutitega/sms-idega, rahvusvaheliste tasuta küneminutitega jne.jne. Hinnaklass pakun enam-vähem sama aga eks kodulehtedel ka hinnakirjad olemas ja samuti jagab iga operaator oma esinduses/kaupluses lahkesti soovitusi just Sulle soodsama/vajalikuma kaardi valikuks.
 
mann 19. september 2011, kl 16.06
Tänan teid:) Kui juba küsimiseks läks, kas tudengitele ka mingit ekstra-soodustust on?
 
iir 21. september 2011, kl 14.34
Mann - ei ole:( teisalt kui elad majas kus on laua telefon siis tasub uurida Talk-Talk firmat, mul on nendega leping mis lubab mul ykstask6ik kuhu Euroopas helistada nii palju kui hing ihkab...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!