Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
hea teenistus
 
:)) 17. september 2011, kl 18.13
Naisi meelitatakse välismaale teenindajateks,kuid meestel on Türgis tasuvam amet.Paljudele on pakutud jõukates lossides ja paleedes tasuvat tööd.Kui lepingu allkirjastad võib sind oodata mõne osmanni haaremis vahi koht,kuid enne pead rõõmudega jumalaga jätma,sest põhjamaa pulle nad oma naiste valvur-kummardajateks ei usalda.
Palun võtke töö vastu.
 
Kle 17. september 2011, kl 22.01
mis jama sa ajad? See pole mingisugune reegel vaid uks ja vahene erand. Mingi haige sell paneb mitu kuulutust uhe-sama asja kohta ja siis lollid arvavad, et on vaga in amet ja suur vajadus. Me oleme suisa testinud neid kuulutusi nalja viluks ja seal pole mingisugust tott taga. Enamus kohtades tel nr ei eksisteeri voi on suuntaud voi valjas. Kui keegi on vastanud siis vene aktsendiga ja ei tea asajst midagi tapsemalt.
Mis te siis lollid ette kujutate et palju neid losse ja rahakaid perverte on, kes niimoodi avaliklult riskivad oma vara ja reputatsiooniga. Rikastel on vaga valitud ja turvatud kohad ja vaga kinnised-salajased haiged uritused, kui on. Mingied losse ei pakuta, kui midagi ka peaks eksisteerima, siis rapased urkad vaestes linnaosades kuhu siis kohalikud muulased kaivad oma piskut sissetulekut viimas, et uudishimu rahuldada voi paari kuu takka korra elusat naist naha-katsuda. Uskuge aga jah rohkem loba!
 
hmm 17. september 2011, kl 23.06
Kui naistel peab seal vaht olema, pole nad haaremis vabatahtlikult, vaid orjadena. Usun, et oleks küll naisi, kes on nõus olema raha ja ülalpidamise eest mõne rikka mehe mitmes naine, eriti piirkondades, kus neil on nagunii ainukeseks alternatiiviks mõne harimatu ja peksva vanamehega abielluda (vallaliseks paljud seal jääda ei saa, abielud korraldatakse jne). Aga kui haaremis peab vaht olema nagu keskajal, siis pole sealne tegevus kuigi vabatahtlik.
 
See ei ole nii 18. september 2011, kl 20.19
Pole mingisuguseid haaremeid, unustage ara. Ja Eestis on rohkem voi vahemasti samapalju perekonna vagivalda kui mujal. Kust niisugune arusaamine on tulnud, et muslemi mehed nii kangesti tahavad palju naisi ja peksavad jne? Need on uksikud juhud samuti kui mujal maailmas. Ja loppude lopuks on see naise vaba valik. Kes tahab see mingu ja olgu vait.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!