Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Kus te Helsingis pidutsemas käite
 
tango 11. oktoober 2011, kl 14.24
Teadagi,et inimene ei ela üksnes leivast ja Helsingis on kindlasti palju häid ja lahedaid tantsimiskohti, kus te käite. Palun nimetage mõni, mulle meeldib hullult tantsida ja kodus on nädalalõputi suht igav. Tänud
 
kaerajaan 11. oktoober 2011, kl 14.54
Mina käisin viimati König-is. Siis Apollo on ok ja Dom Helsinki.
 
Local 11. oktoober 2011, kl 17.14
Hotellide lokaalides, vahel suva pubis.Tavaliselt ei kaigi.
 
1 11. oktoober 2011, kl 19.32
appi, KÖnig tuntakse juba 20 aastat kui "epätoivoste" koht, siis, kui mujalt ei saa kedagi, nii sealt alati mõni neeger peale valomerkki luua leiab
 
2 11. oktoober 2011, kl 19.59
Kas need on rohkem noortekohad? Kus nats vanematele, siis 30-40-stele selliseid käidavamaid kohti on? Üks populaarne eestlaste koht pidi olema Kontulas, ise pole käinud
 
jup 11. oktoober 2011, kl 20.08
ahahaahaaa kontulaaa. EESTI EHITAJAD TEGIJAD SEAL, NO TANTSIDA IKKA SAAD JA POLE KEELEPROBLEEME
 
Margus 11. oktoober 2011, kl 22.03
Parimad kohad
Teatteri- norm kallis koht P- Espa VIP koht
Kaarle XII- (Kalle)- Kasarmikatu VIP koht
Cuba- Erottaja
Aussie Bar Antinkatu
Apollo Livemusic club
Raffaello (Mummotunneli)
ja siis sadu läbukohti
 
Margus 11. oktoober 2011, kl 22.04
Mine mine Kontulasse seal on ju päris geto, teravad elamused garanteeritud. Malmi, Itäkeskus, see on ju rohkem araabia kui Soome
 
maailma parim vangla 11. oktoober 2011, kl 22.08
www.alcatraz.fi/
 
Z 12. oktoober 2011, kl 09.14
Kontula muidugi :D
 
Polla 12. oktoober 2011, kl 21.33
Lost & Found
Annankatu 6, avatud iga paev.
NB! Min vanus 24.
http://www.lostandfound.fi/
 
Kolla 12. oktoober 2011, kl 21.39
Ehh Polla, see ju homode koht:-)))
http://www.thetiger.fi/
 
Viimasele 13. oktoober 2011, kl 01.16
Aga kust sa tead, et see homobaar on???
 
- 13. oktoober 2011, kl 12.25
Molly malone, Virgin Oil, Tavastia (rohkem kontserditel), niisama istumas Baarikärpänen, Butterfly.
Kuna ma ise sellise ala (meelelahutus) töötaja, siis ei kisu mitte kuskile läbustama. Kuigi ei puutu palju otseselt tantsupidulistega kokku, veidi vaiksem ja rahulikum töö ja asjaajamine, aga ausalt öeldes purjus inimesed ja juba alkohais on ligi paarikümneaastase staazi järel täiesti vastukarva.

Kontulat ei soovita tõsiselt, see on VÄGA halva mainega ja mitte ohutu kant.
 
2 13. oktoober 2011, kl 19.36
Aitäh et hoiatasid, Kontulas ju murjameid mustmiljon, eks nad seal kapakates ka ringi kooserdavad
 
just 13. oktoober 2011, kl 20.11
kontula kõrtsis ka Aili omale mehe sai.mine ikka.
 
Viimasele 14. oktoober 2011, kl 01.58
Kes see Aili on? Missuiguseid mehi seal Kontulas on? No ma motlen kus nad tool kaivad ja kui vanad jne.
 
- 14. oktoober 2011, kl 10.18
Kontulas on sihukesed Ain, pets, Toits, Kunn, Jann - sugused, alates 18aastased "edukad" ärimehed, kes stardikapitali teenivad ehitusel molutades. Vabandust, TÖÖTADES ikka. Kamba peale on mõni muuseumikandidaadist BMW või Sierra ka.
Elavad üürikates, parimal juhul kaheksakesi kahetoalises korteris.
Iga nädal on vaja Eestis käia, pool papist pannakse laevas huugama, teise osaga laiatakse Eestis, pisike osa jääb söögirahaks, aga see on suht olematu summa ja siis laenatakse ennast lõhki.
Ja kontula urgastes saab jaurata ka, see on nii mõttetu kant, et isegi hinnad on mõttetud.

Tean selliseid kujusid, kuna olen see kuri ametnikutädi, kes selliseid teatud asutuses registreerib ja vangutab iga kord pead - MIKS te noored küll ometi haridust ei taha omandada ja natuke inimlikumalt elada?
Ei, ega südamest võivad nad ju head ja toredad poisid olla, aga katus sõidab ära, kui välismaale saadakse. Paraku sellised meie mainet kujundavadki, kes lärmavad, räuskavad, on liiklushuligaanid ja vargad. Aga tahaks ju endast ikka head muljet naabritele jätta!

Ailit ei tunne, aga ilmselt on need Ailid nende "spetsialistide" koristajatest tibid või muidu Eestist kaasa veetud neiukesed, kes siin "oma meest" valvavad.
 
disku/kuninganna/ 14. oktoober 2011, kl 16.23
Läheks ja vaataks m6ne normaalsema ööklubi siis ära, senini ei teadnud, kuhu minna ja kaaslast ka pole./vähe veel siinmail ja s6brannad on siivsad abielunaised, kes enam ei diskuta/.Kes tuleb kampa? Täna v6i homme!?0417037462
 
disku/kuninganna/ 14. oktoober 2011, kl 16.52
Veel kuulutan, et äkki keegi on huvitatud mu`ga seltsis käima j6usaalis/+bassein ja saun/? Kesklinna lähedal.
Aga k6igepealt nightclub ja tantsusport.
 
ff 15. oktoober 2011, kl 00.07
Kõnekaardiomanikele ei vasta, sry.
 
? 15. oktoober 2011, kl 23.57
Kas ehitaja on siis mingi habivaarne amet?
Keegi peab ju seda tood ka tegema.
Selles ei ole ju midagi imelikku et valismaal elades uuritakse elamispind kamba peale ja sama autoga. See ju normaalne kokkuhoid. Lollid soomlased soidavad iga paev toole ja tagasi uksinda autos. Ja on alkohoolikud ka, joovad end iga paev ohtul uksinda lukustatud uste taga, et keegi ometigi ei naeks ega kuuleks.
Kui toole on voetud liiga noored, kogenematud voi muidu sobimatud, siis pole see noormeeste viga vaid rumala tooandja probleem, kes pole osanud oiget valikut teha.
 
!! 16. oktoober 2011, kl 23.11
??-le
Oled vist üks nendest, sest kui kirjutatakse eesti keeles ja põhjendatakse ja tehakse puust ja punaselt selgeks( kuri ametnikutädi) ja kui sa ikka aru ei saa, oledki ehitaja
 
to ??? 16. oktoober 2011, kl 23.16
- pole noormeeste viga, vaid tööandja probleem - irw
Päris kindlasti tõi tööandja noormehed oma seljas ehitusobjektile, olles enne noormehed korralikult uimastanud, siis käskinud eelmainitet noormeestel lepingule alla kirjutada, enne käeraudu lahti ei tee
 
Mis te raagite? 18. oktoober 2011, kl 15.36
Tooandja on see, kes valid toolised. No ok, vahel ka mingi toojourendi voi HR firma, kui neid ikka veel eksisteerib.
Ma ei ole ehitaja ja Soomest vaga kaugel, aga kunagi ammu tootasin Soomes ja loomulikult ma olen kursis ka sellega, mida teised inimesed peale minu Soomes tegid. Laevas saime ikka monedega kokku ja vahetasime muljeid.
Ukskord ma maletan et uks noormees (ehitaja) kusis miks ma nii kurva ja vasinud naoga olen. Kui vastasin, et olen kuu aega ainsagi puhkepaevata aiandis tootanud ja tootasu on soomlastega vorreldes naeruvaarselt vaike, siis ta utles, et aga meie ulemus just otsib uhele asja valminud objektile ehitusjargseid koristajaid ja helisats ja kusis, kas seal on veel inimesi vaja. Jargmisel nadalal selle kuti ulemus tuli ise minu juurde ja utles, et ma saan kohe toole hakata. Ma tegin selle objekti ja sain palju paremat palka kui aiandis.
Lihtsalt see oli armas, kuidas noor inimene niimoodi siiralt puudis aidata. Ma olen muide tema ema vanuses. HIndan seda vaga ja kuigi olen nous, et koik ehitajad Soomes ei ole ausad ja ei tee ehk oma tood hasti, ei saa mingisugust uldistust teha, et ehitaja Soomes st s.. mees.
Edu koikidele ehitajatele Soomes siit kaugemalt, kus nuud olen. Ja edu ka neile, kellel vaja end parandada ja eluviise muuta.
 
ZZ 19. oktoober 2011, kl 13.11
..ja kuidas teile meeldiks kui Eesti voolaks täis näiteks hiinlasi odavalt tööd tegema ja eestlased istuvad abirahal kodus? Soome ehitajad muideks suurem osa töötuid..
 
- 19. oktoober 2011, kl 13.52
Suurem osa? Kuule, siis on su andmed ikka puudulikud. Kui ehitaja on töötu, siis on probleem muus, mitte töökohtade puuduses.
Ei tasu arvata, et eestlased (+ muu mittekohalik rahvas) moodustavad SUUREMA OSA Soome ehitajatest. Justnimelt ehitajatest. Abitöölisi on tõesti palju muumaalaseid, aga ka mitte valdav enamus. Neid on nii umbes-täpselt pooleks.
Aga Soomes on ikkagi ~ 5 milj. elaniku.

Kui +/- 20 aastane noor inimene on erialatu abikõud ehitusel, siis ei saa teda kuidagi lugupidavalt vaadata.
Ka ei võta minu mõistus, miks kõrgharitud inimene ei võiks mujale kolides samaga jätkata või siis äärmisel juhul etapp madalamalt, et süsteemi sisse elada, aga päris lihttööliseks hakkamine on küll arusaamatu. Tähendab, ma saan ariu jah, aga ma ei mõista, miks kihutatakse sel juhul kohale, kui keelgi veel selge ei ole ja seda tuuakse vabanduseks kohavalikul. Tark inimene õpib ikka enne adsjad selgeks või kuidas?

Aga antud jutt ei haaku eriti palju teemaga, seega vabandan.
 
- 19. oktoober 2011, kl 13.55
* abiJÕUD
 
Kahesuss 19. oktoober 2011, kl 19.59
Et siis peaks olema nii, et kui koikidel kodanikel on korgem haridus, siis riigis enam tooturul probleeme ei ole. Hmmm... Ja mis voiks siis olla see pohjus, et koikidel ei ole korgemat haridust?
No ja siis et kuidas valida ja kes peaks nende sajaprotsendiliselt korgharitud elanikkonna hulgast need, kes kamandavad ja need kes on kasutaitjad voi siis et kes soidab soojas autos objektide vahet ja saab palka suuga tootamise aka kamandamise eest ning kes siis teenivad oma elatist valjas segu segades voi kive ladudes voi aknaid paigaldades?
 
- 20. oktoober 2011, kl 12.34
Kulla Kahesuss - MILLAL saad sa KÕIK inimesed ühe mütsi alla? Ära nüüd päris rumalusi ka räägi.
Hariduse omandamise eelduseks on huvi asja vastu. Sa võid selle kohustuslikuks muuta, aga kui huvi ei ole, ei ole ka mingit õppimist. Siis jäävadki sugusegajaks õpivõimetud. Me räägime siis inimestest, kes EI VIITSI õppida ja üldse mitte alatooniga, et ehitaja amet oleks paha. Ehitajaks õpitakse samamoodi nagu arstiks või õpetajaks. Ja ehitaja eriala garanteerib sulle töö ja leiva igal ajal. Kui kõik suhtespetsialistide, majanduskorraldajate ja muud kräpid ametid maa pealt kaovad, siis kerkivadki au sisse ametid, mis ka reaalsest töötavad. Ehitajad, müüjad, õmblejad, kokad, õpetajad...
Aga kõikide ametite eelduseks on huvi seda õppida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!