Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
hullunud austajad
 
idee 22. oktoober 2011, kl 13.56
Foorumis võiks olla veel yks alafoorum:hullud austajad:ebameeldivad, tylikad, väsitavad.

Foorum nendest nn. austajatest , kes teevad oma "austatute"elu tõeliseks põrguks. Eks see teema käi ka halva kogemuse alla, kuid siiski arvan et eraldi foorumina oleks see siiski ka piisavalt kuum teema!
Sest päris huvitav oleks teada kui palju ja missuguses variatsioonis on neid täisaru kaotanud segaseid persoone, kes käituvad nagu laksu all kuna on enda arust leidnud oma elu armastuse .Viimane muidgi on vastutav nende hulluses iccc
 
idee2 22. oktoober 2011, kl 13.58
Vabandust , mul läks ennist see austajate teema vale foorumi alla.Tahtsin avaldada varia rubriigis selle,mitte "Eestlased välismaal" foorumis.
 
- 24. oktoober 2011, kl 13.42
Kuule, on siingi hulle austajaid ja kohe erilisi tegelasi.
No mida arvata mehest, kes loitsub ja paneb kaarte igal õhtul (tema enda sõnad), et mina oma mehega lahku läheks ja tema asemele saaks tulla?!
Helistab nimme õhtul-öösel, et äkki meil tekib tema helistamisest riid ja nii lähme lahku. Kusjuures telefonimunbri varastas ühe ühise tuttava telefonist.
Politsei laiutab käsi - helistamine pole ju keelatud!

Õnneks käib tal see periooditi, aga igatahes kui ametlikud instantsid ei aita, lasen lihtsalt omakohtu käiku.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!