Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Meestest
 
Yx lobus teemake 18. detsember 2011, kl 21.18
Motlesin, et tana puhapaeva ohtu ja kirjutaks midagi lobusamat ka vahelduseks tosistele teemadele.
Mis on selleks veel parem kui "mehed".
Minul juhtub kogu aeg igasugu seiklusi ja olukordi seoses meestega. Moned on labased ja kusivad otse seksi. Teised tahavad kangesti oma kurba saatust kaevata. Kolmandad puuavad ara kasutada kas toojouna voi niisama abilisena.
Ja on ka neid, kes tahavad kurameerida ja isegi moned on soovinud alustada suhet abiellumise eesmargil.
Kas teil ka on juhtunud, et moni mees seal maal, kus elate ja tootate, on teisse armunud olnud ning kuidas nad on oma tundeid valjendanud? Mida teile kinkinud voi kuidas muidu kaitunud teisiti kui eesti mehed?
Minule on uks itaallane kohvikus polvitades laua korval laulnud, et terve kohvik tuli kuulama ja plaksutama. Ja uks teine mees magas hommikuni mu valisukse korval pingil, sest ma ei kutsunud teda ooseks enda juurde. Llli on kingitud ja uks mees kinkis ka SPA aastapileti.
Kuidas teil lood?
 
anni 18. detsember 2011, kl 21.56
Siis sul on vedanud,sest eesti meestelt selliseid zeste võid lootama jäädagi!
 
ei ole vist naljakas aga teistmoodi küll 18. detsember 2011, kl 21.56
Noh minu välismaalasest mees palus mind meie tutvuse 5ndal päeval naiseks. Ma muidugi naersin ja lükkasin selle tema temperamendi arvele aga ....
nüüd oleme koos juba kolm aastat:) ja endiselt tuleb armastuserenaade iga päev, hakkan juba täiesti ära harjuma:)
 
Viimasele 19. detsember 2011, kl 00.44
No eriti lahe kusjuures:-)
Elu keerdkaigud on imelised.
 
Eestlane on alavaarne 19. detsember 2011, kl 13.22
Kui sa pole mingi korgema klassi inimene nagu pangaspetsialistid, it-inimesed, ravimifirma esindaja voi mingi muu suure firma edukas muugiinimene voi esindaja, siis ara loodagi, et moni haritud rikas edukas valismaa mees sind tahab. Need tahelepanu poorajad ja abiellumisega kiirustajad on koik samuti lihttoole tulnud vaestest maadest.
Autojuht kosib koristaja ja taksojuht baaridaami.
Moni omanik voi tippjuht voi spetsialist ei pea sind kellekski voi millekski. Kui monel tekib fyysiline tomme, siis lopeb see vaid pogusate romantiliste kohtumistega ja moningate valjasoitudega kaugemale keskparasesse hotelli.
Nendesse ringkondadesse, kus nad ise liiguvad, ara unistagi et sind viiakse voi sopradele tutvustatakse.
Valismaa meestel on see hea omadus, et nad suudavad hoida oma allpool naba elu lahus sellest, mida kahe korva vahel asuv organ dikteerib. Oigel ajal ja oiges kohas loob neis miksi hairekella ja see on ka oige. Ega siis kull ilusast kehaliselt erutavast naisest saa valismaal toelist daami, kes suudaks korraldada majapidamist, oleks lastele auvaarne ema ja mehele tasmele vastav naine.
Teinekord on kull nii, et moni valismaa lihttood tegev naine on parema maitsega ja hoolivam, aga see ei ole. Peab olema ka toupuhas.
 
üks eelmine kommija 19. detsember 2011, kl 18.45
No ega eestis ka koristaja firmaomanikuga ei abiellu. Ja väljamaal väljamaa mehega tutvumisel ei pea ise sinna just lihttööliseks minema;) võib ka muud moodi tutvuda:) ja eestis ka abiellutakse autojuhtide ning muude lihttöölistega ning paljud paarid on veel õnnelikud ka kusjuures:)
Su probleem vist selles, et lihttöölisena tahad saada rikast haritud meest. No proovi siis eestis, ega siin ka ei saa v.a. kui sa mõnest mehest lihtsalt 20 aastat noorem oled ja modelli moodi välja näed.
ps lihtsalt taustaks ... mina ja minu mees (kes siis 5 päeva järel abieluettepaneku tegi) oleme nii haridustasemelt kui ka ametipositsioonilt ning varalt üsna võrdsed, seega mu meelest täiesti võrdne liit.
 
Meest 19. detsember 2011, kl 19.12
No ma ei tahagi miljonari ju. Aga Eestist on mul ikkagi TU master ja kogemus pedagoogina. Olen siin jah palgatoolise tasemel ja teen lihttood, aga siin ei huvitagi kedagi kes ma olin Eestis, mida oskan ja mis haridus mul on.
Kusjuures ma ei leia ka, et siinne master tase on parem voi korgem sellest, mida Tartu Ulikool annab.
Kusimus ongi selles, et isegi mitte kesktasemel haridusega mehed ei pea lihttood tegevat valismaa naist eriti vaariliseks.
 
Albert 19. detsember 2011, kl 19.26
Soomes töötavad naised on ikka soome mehi proovinud.Mõned on jõudnudki abielluda ja suurem osa ka lahutada.Ei ole see meheleminek välismaalasele mingi lotovõit.Aga elu on ikka elamiseks ja naiste hing ja ihu tahavad oma osa saada eriti veel kui naine on üksik.
 
29+29 20. detsember 2011, kl 12.43
Ma ei saa aru,esimene asi mida eestlane hakkab arutama on see,et kui palju kellegil raha ja võimu on. Tõelist armastust te küll sedaviisi ei leia. Mina olen abielus endaga samas vanuses mehega ja ta ei ole mitte halba karjääri teinud ja mina samas ei ole just eriti head karjääri saavutanud,mis ei tähenda nüüd seda,et ma ikka paremuse poole ei püüdleks aga mehele see ei ole oluline vaid tema sooviks on see,et mina oleksin meie armastuse valvur ja hoidja:)
 
Siiber 21. detsember 2011, kl 17.20
Mul on koriauguni meestest, kes kui karbsed umber moosipurgi tiirutavad. Naod naerul ja mustmiljon imalmagusat voltsi sona keelel, et sind voodisse saada ja ehk kuidagi abielluma, sest nad usuvad toemeeli, et kuna oled Eestist, siis oled ikkagi sealkandis outsaider ning nemad on need oiged lohutajad.
Teavad vagagi hasti, et kohalik rikas ja edukas ei tunne tosist huvi isegi kui oled kena ja haritud piisavalt.
Aga vaene Eesti on EU's ja abielu annab eelised liikuda ning olla ulalpeetud, sest koos abieluga tuleb ka teatav vastutus, mis ei ole ainult mehel.
Naine, vottes mehe Eestisse elama, peab olema majanduslikult kindlustatud ja omama tookohta, elukohta jne.
Moned siiski kusivad otse et kas naiteks 5000 daala eest saaks sinuga abielluda.
Ei taha ma mingisugust suhet ega romaani ega muud. Ainus, mis huvi pakub, on too ja palk ja kui veidi oppida ka saab on super.
 
Otsimootor 23. detsember 2011, kl 02.12
Tutvun valismaa mehega aastates kuni 75.
Oleks tore, kui oleks paevitanud, tumedate juuste ja karvase rinnaga ning oskaks ujuda ja sukelduda.
 
välismamiess 28. detsember 2011, kl 22.48
Olen ka eesti naisi näinud komplexides välismaa meestega koos, võta siis kinni, mingit üldistust on ikka rumal teha oled sa siin või teistpool merd, vaadata tuleks ikka mis inimesega tegu.
Kuna elu on nii mõnelgi pool vabam kui eestis siis ka välismaa naised on vabamad ja enesekindlamad ja jutukamad ja oh ülla ülla mõni ei häbene isegi family guyd vaadata, ilma et mingit emast kommentaari tuleks. Nii et see kivi ei lenda ainult meeste kapsaaeda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!