Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Aussi reisimine ja pass
 
Sinisilm 04. jaanuar 2012, kl 14.10
Kas pass lastake ära vahetada uue vastu umbes 1 aasta enne viimase kehtivuse lõppemist? Plaanin Aussi reisida ning asjaajamine selleks võtab omajagu aega, tahaks viisad ja särgid värgid juba uue passiga taotleda...
 
d 04. jaanuar 2012, kl 14.14
minu arust iga aeg saab
 
Plaus 04. jaanuar 2012, kl 15.38
Särke ja värke võid juba vana passiga ostma minna, minuteada meil nende ostmise juures passi isegi ei küsita.
 
jaa 06. jaanuar 2012, kl 23.03
enda passi lasin ekstra uue teha enne aussi minekut. nüüd korraks kodumaal tagasi ja täna taotlesin just uue ID kaardi, kuigi aegub alles novembris sel aastal aga ma jälle pikemaks ajaks minema. Ei ole probleemi. Kui midagi kobisevadki siis lihtsalt ütledki et lähed kauemaks minema ja kõik. Keegi sul keelama ei hakka.
 
rumaluke 09. jaanuar 2012, kl 12.54
Mis või kus on Auss? Austraalia, Austria?
 
jaa-le! 09. jaanuar 2012, kl 12.57
Millise aadressi sa sinna passi taotlusse annad? Ega ma kodumaal palju viibinud ei ole viimased 4 aastat, enamjaolt ikka Hispaanias elanud. Kas neile Hispaania aadress sobib või peab mõne eestis elava sugulase aadressi andma?
 
jaa 11. jaanuar 2012, kl 22.34
Panin eesti aadressi, sest see on mul ainus kindel aadress ja üldiselt välismaale kirju (või mis iganes neil vaja on saata) nad minu teada ei taha eriti saata. Vajadusel siis saadavad omaksed siis kirjad edasi kuhu iganes mul vaja on. Aga üldiselt ega nad KMAst sulle koju midagi ei saada, aga kunagi ei või teada (aga omast kogemusest ütlen et vähem tüli on kui eesti aadressi annad). Küsi see üle kui lähed passi taotlema, et kuidas oleks kui Hispaania adre annad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!