Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Kas keegi elab Itaalias Roomas?
 
Miu 02. veebruar 2012, kl 17.48
Ise kolin sinna kuu pärast ja oleks abi vaja töökoha leidmisel.Kuidas olete ise tööd leidnud?Ning kas on raske leida seal tööd kui itaalia keel on algtasemel?
 
Tere 02. veebruar 2012, kl 18.00
Mu üks sugulane elab seal. Kui sinna läks ei osanud üldse itaalia keelt nüüdseks juba täitsa selge.
 
. 02. veebruar 2012, kl 18.17
ei tead, seal ei ela kedagi.
 
meg 03. veebruar 2012, kl 14.47
Ei taha nyyd hirmus pessimist olla, aga...jah on kyll!!! No HEAL (st.vàga heal juhul) nòudepesijaks v koristajaks mustalt...kui tutvusi on, siis muidugi teine lugu...
 
italjaano 09. veebruar 2012, kl 16.55
suhteliselt võimatu ilma itaalia keeleta tööd leida, kui just mitte modellinduses. Keelt oskamata pead arvestama, et tegemist on lihtsa tööga, tavaliselt makstakse mustalt ning et samale kohale kandideerib veel 10 fillipiinot, 10 ukrainlast, 10 albaanlast ja 100 teist immigrante, kes saabuvad riiki joostes ja ujudes iga jumala päev. Kui on tutvusi itaallaste seas, siis on teine lugu, et keegi võib soovitada kuskile. Samas ma ei tea, mis taustaga sa oled, kui oled maailma kuulus oma ala spetsialist, siis ikka saab paremini ja kiiremini. Mulle jäi mulje, et salongidesse saab ka natuke kergemini tööd - maniküürija, meikar vmt aga võin ka eksida...
 
to italjaano 10. veebruar 2012, kl 07.10
Mul on keegi ees küll,kuid vist ei jäägi muud üle kui küsitleb oma sõprusringkonnas kõik üle. ise olen klienditeenindaja,sõbralik ja lõbus ning keele õppimine pole probleem ja arvan et alguses võib olla mingi tavaline koht paar kuud kuniks keeleoskus parem.Muidugi loodan,et inimesed on sõbralikud ning suhtuvad minusse samahästi kui mina nendesse....ma loodan;)))
 
italjaano 10. veebruar 2012, kl 10.41
Kui on sõpru, siis on lihtsam, küsi ja uuri kindlasti. Mul jäi kuidagi mulje, et seal kõik käib tutvuste kaudu, seega ilusti üles ehitatud social network on alati kasuks. Hea meelega tehakse favore ja võetakse vastu ka. Ma vahepeal isegi mõtlesin, et äkki itaallased ongi alati nii sõbralikud ja suhtlemisaldid, et kunagi ei tea, mis inimene, millal ja kuidas saab kasulik olla, seega parem hoida häid suhteid. Aga see on minu teooria, mis ei pruugi tõele vastata. Kui keel natuke rohkem suus, siis mõeldavad töökohad klienditeeninduse valdkonnas oleksid hotellid, restoranid , poed, ehk need kohad, kus turiste käib. Siin oleks trumbiks võõrkeelte oskus, hea, kui lisakse inglise keelele osatakse prantuse, saksa või vene. Mitmetes kõrgmoe poes Milanos, näiteks, on ka vene keelt kõnelev müüja, sest VF kodanikud on väga tihedad külastajad ning suured kokkuostjad. Jõudi ja jaksu! Itaalias on vahva :)
 
Ketlin 11. veebruar 2012, kl 08.57
Olen 4 aastat Itaalias elanud ja omal ajal ka tööd otsinud. Parim viis tööd leida oli baarist baari või hotellist hotelli käia ja küsida, kas on tööd pakkuda köögiabilisena või koristajana (kui keel veel päris hästi suus pole). Kui neil parajasti abitöölisi vaja ei ole, tasub küsida, kas teavad kedagi, kes töötajaid vajab. Oma esimese töö restoranis leidsin just niiviisi.
 
Miu 11. veebruar 2012, kl 09.36
Asun elama Roomas.Keelteoskus-eesti,vene,soome,vähene saksa ja algtasemel itaalia. juhiload olemas.Kuid proovin siis seda varianti ukselt-uksele ja küsin kas on vaja või mitte.
 
Andriano 11. veebruar 2012, kl 10.24
Vauu-kadestan sinu keeleoskust ja selline talent otsib veel tööd.
 
Miu 11. veebruar 2012, kl 10.28
Ah jaa,inglise ka muidugi.Talent ma pole,lihtsalt ei ohi kui töö ka raske on ning alguses olen nõus tegema ka muid töid,loogiline kui keelt eriti ei oska;)))
 
Andriano 11. veebruar 2012, kl 12.50
Mis tööd siis teed?Mina töötan põllumajanduses ja seda Soomes.
 
ewekas 11. veebruar 2012, kl 17.36
Mina töötan ka põllumajanduses aga kas itaalia sigalates on ka eestlasi tööl?
 
Ketlin 12. veebruar 2012, kl 01.57
Miu, soovin edu! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!