Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
KELA + Eesti arst?
 
mure 05. veebruar 2012, kl 11.29
Kas keegi KELA-kaardiga on käinud ka Eestis arsti juures (nii et KELA hiljem maksab osa arsti maksumusest tagasi vms)?
https://www.arst.ee/et/Uudised-ja-artiklid/36543/soome-haigekassa-maksab-eestis-saadud-ravi-ka-saatekirjata-kinni
<-- selline artikkel ajendas küsima.
Ise pean arstlikus kontrollis käima iga poole aasta tagant & kahtlemata oleks kergem minna Eesti poolel arsti juurde, kui hakata siin selgitama mis-millal-miks-jne. Samas ilmselt tuleb nii ehk naa Eesti poole peal soodsam, ka Eesti Haigekassa rahastamiseta.
 
Ei tea 05. veebruar 2012, kl 18.11
Aga seal on lause: "Soome haigekassa Kela on hakanud kinni maksma ka ilma saatekirjata arstide külastamist ja ravi välismaal. Veel ei ole märgata patsientide tungi Eestisse, kuid esimesed rahulolevad patsiendid on juba taotlused esitanud."

Mingid TAOTLUSED ... Küsi enne KELAST täpselt järele ja oluline on ka see, kas too Eesti-poolne arst on mingi ravilepingu sõlminud Soomele teenuse osutamiseks.
 
juhhei 06. veebruar 2012, kl 06.23
Kela maksab küll tagasi eestis käidud arsti tasudest aga minu teada ainult sellistelt käikudelt mille puhul soomes on üle poole aastane järjrkord.....ma olen ise käinud hambaarsti juures eestis, aga sellegi arve esitamisel öeldi, et kelast peab enne minekut saama nöusoleku....lambist ei saa minna, ainult esmaabi korral.
Rahad sain sellegi poolest tagasi ;-)
 
mmeti 06. veebruar 2012, kl 23.49
Kogu meie elu on keeratud kõveraks nagu juriidiline paragraafimärk............jne
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!