Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Lapsehoidjaks välismaale
 
Marta 14. veebruar 2012, kl 11.59
Jagage palun kogemusi, kuidas käib agentuuri kaudu lapsehoidjaks saamine. Ja mida peaks teadma ning milleks valmis olema?
Mõte on sügisel minna...
 
LH 14. veebruar 2012, kl 12.25
Valmis tulebki olla selleks, mida agentuur nõuab st otsi kõigepealt usaldusväärne agentuur, neid meil ikka on. Hea, kui oskad autot juhtida ja võõrkeelt oskad piisavalt hästi. Kui endal on õdesid-vendi, siis tead, mis üks hea lapsehoidja peab oskama. oluline on ka see, kuhu riiki minnakse.
 
TuusT 14. veebruar 2012, kl 12.25
Kuhu täpsemalt plaan on? Mina soovitan kindlasti minna, olen ise käinud. Võta lihtsalt erinevate agentuuridega ühendust ja küsi mis tingimused on. Vaata taskuraha järgi ka mis sulle antakse. Seda ka, et üle kahe lapsega peresse ma ei soovita minna, need kipuvad ülekäte minema :)))
 
Marta 14. veebruar 2012, kl 23.18
Tänud! Uurin asja. Plaan Hispaaniasse või hollandisse minna
 
tjahh 17. veebruar 2012, kl 01.10
Hispaania ja Hollandi kohta oelda ei oska, aga kui UK-sse plaanid minna, siis ikka agentuuri kaudu. Sellisel juhul saad koik vajalikud dokumendid, eluaseme, too. Hiljem void ise juba vaadata, mis ja kuidas ja kuhu. Toenaoliselt saad ka koik vajaliku ka muudesse riikidesse rannates. Omnal kael on palju raskem minna, nii, et ikka agentuuri kaudu. Agentuure on muidugi seinast seina suhtumisega, aga pohiline on minu meelest see, et sa saaksid antud riigis legaalseks ja agentuurid yldjuhul garanteerivad selle. Edu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!