Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Kas Eestisse tulles peab endale ravikindlustuse ka tegema?
 
Prantsusmaalt 29. veebruar 2012, kl 19.36
Elan 2. aastat Prantsusmaal ja tahan Eestisse tulla 2ks nädalaks. Kas niisama igaks juhuks ravikindlustust on tarvis?
 
. 29. veebruar 2012, kl 19.46
Kui oled Prantsusmaal ravikindlustatud, siis võta kaasa Euroopa Liidu ravikindlustuse kaart, seda väljastavad kõik EL riigid tasuta. Ikka võib tarvis olla.
 
Prantsusmaalt 29. veebruar 2012, kl 19.50
See EL ravikindlustuse tasuta saadud kaart on olemas aga millist võimalikku arstiabi see katab?
 
Sveitsist 29. veebruar 2012, kl 19.57
Seda uuri oma kindlustusandjalt (ravikindlustusseltsist), mida su jaoks välisriikides olles kaetakse ja mida mitte. Paljudel juhtudel on nii, et esmaabi on tasuta (õnnetusjuhtum), osad lisateenused on sinu jaoks ka ehk Prantsuse ravikindlustusandja poolt kaetud aga paljude asjade (vereproovid, hambaravi, prillid jne) eest pead ise maksma. Nii et uuri enda kindlustajalt, kõige kindlam.
 
Eestist 29. veebruar 2012, kl 21.38
Sama võib küsida ka eesti elanik, et kui ma 2 nädalaks Prantsusmaale lähen, kas oleks igaks juhuks ravikindlustust tarvis. Pole ju vahet, kus sa elad või mis riigi kodanik oled.
Kui reisid, siis pead ise otsustama, kas kindlustad end või mitte.
Kuigi tõsi ta on, kui eestlane tuleb Prantsusmaalt eestisse, siis võib ju juhtuda, et kodumaa pind teda haiguste ja õnnetuste eest kaitseb, aga kui prantslane tuleb Prantsusmaalt Eestisse, siis talle soovitaks küll ravikindlustust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!