Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Taanis
 
Taanieestlane 23. märts 2012, kl 15.01
Tere,

kas keegi siin olijatest on läinud elama Taani, kuidas ja kas olete leidnud endale seal töö? Kuidas on läinud sisse elamine, kui ei ole enam verinoor (üle kolmekümne). Millise tööga olete alustanud?
 
H. 24. märts 2012, kl 23.45
Mina leidsin lampi tånaval jalutades tøø, lihtsalt tuldi juttu ajama ja nii saingi. Kahjuks osutus tøøandja ehtsaks tyrapeaks, seega ka lahkusin ja palga sain tagantjårgi hiljem. Seega oleneb ka suurelt, kuhu satud ja kelle juures oled yldse nøus tøøtama.
Mina tøøtasin kesklinnas toitlustuse peal ja nii mønedki teised tøøandjad, kelle juurde tahtsin yle minna, polnud kohalikust kultuurist ja seega peab nendega våga ettevaatlik olema.
Jålgi tåpselt, mis on seal miinimum ja alla selle åra ole nøus tøøtama. Samas ega nad eriti ei taha seal palju maksta, kui taani keeles hakkama saad, siis ka tunnitasu tøuseb, aga see on kindel, et sisserånnanud maksavad nii våhe kui vøimalik, aga lepinguid feigivad, et maksuametile nåidata, et køik on tøene.
Mina sain seal 80DDK tunni eest aga møned teised olid nøus isegi 45-50 DDK-d saama, kui samas nende tøøtundide arve oli rohkem ja palgas nad minust palju ei vøitnud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!