Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Keegi Hollandist? Belgiast?
 
Neiõkõsõ 29. märts 2012, kl 20.28
Tere!

Kas keegi teist on töötanud Hollandis või Belgias või sarnases piirkonnas olevas riigis? Belgias olen paar korda käinud, tean kuidas seal keelega enam-vähem on jne, aga kuidas mõistetakse Hollandis näiteks inglise keelt? Olen kuulnud, et seal on elukoha rentimisega suured probleemid vist. Kui kallis seal elada on??

Tahaks Hollandisse lihttööliseks minna aastaks või pooleks, aga ei tea suurt midagi sellest... Inglise keel on mul üle keskmise, aga kui seal ei osata, siis pole sest abi...

Jagage kogemusi, kui siin tõesti juhtub läbi ime keegi Hollandist olema.
 
monk 30. märts 2012, kl 09.27
 
üks võimalus 01. aprill 2012, kl 11.44
on nt kirjutada Belgias elavaid eestlasi ühendavasse listi, aadress on: bruest@yahoogroups.com. Seal liigub ka Hollandis elavaid eestlasi, ehk keegi oskab miskit kosta, vahel peab n.ö näkkama ka :-) Edu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!