Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
tegevust lastele jõulus...ja Helsingis
 
dagmar 14. detsember 2014, kl 08.33
Tere. Kas oskab keegi soovitada, kuhu võiks 8 aastaste tüdrukutega Helsingi kandis jõulu ajal minna ja midagi põnevat ette võtta. Tubast tegevust on küllaga, sellega jänni ei jää...aga väljagi tahaks. Ühe päeva veedaks liuväljal.. (loodan, et see jääb avatuks) aga veel? Linnapargi Veemailm on kordi juba väisatud,Vantaa Heurekas pole ka midagi uut. Paluks ideid, oleksime soovitajaile väga tänulikud! Just kuupäevad 25, 26.dets. vajaksid sisustamist, et mitte jõude passida. Aitäh :)...
 
... 14. detsember 2014, kl 19.26
käige Korkeasaari loomaaias. päeval söödetakse seal loomi, päris huvitav vaadata. võtke omale ka piknikukorv kaasa ja pidage sealsamas mererannas tapanipäeva piknik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!