Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Otsin kontakte Norras
 
Lahkun Eestist 12. jaanuar 2015, kl 22.28
Olen keskealine, heas füüsilises vormis mees. Otsin kontakte, et leida rakendust Norras. Minu oskused on mitmekülgsed ja olen valmis mistahes väljakutseteks.
 
autorile 13. jaanuar 2015, kl 02.10
Tubli! Kui oskaks norra keelt sama hästi, kui soome keelt, siis Soome asemel läheks ka kindlasti Norrasse. Aga keskeas norra keelt ma ei omanda. Seega mina Soome ja kaugele, et edasi-tagasi pendeldavaid joodikuid oleks vähem mu ümber.
 
Lahkun Eestist 13. jaanuar 2015, kl 10.01
Nagu sa tead, paneb inimese tõsiselt tegutsema kolm elulist asja.. Nälg, surm ja midagi oli veel..:-)Tänapäeva kontekstis lisandub siia kindlasti veel keeleoskuse vajadus. Ma kaldun arvama, et keele õpib suht kiiresti ära, kui vaid juhul, kui see tõesti vajalik ja seda väga soovida. Vastasel juhul on tegu enesepettusega, sest aeg ja elu poolt pakutud väljakutsed ei halasta meile.
 
Amanda 13. jaanuar 2015, kl 13.30
to: autor

Mis see veel oli??
 
mis 25. jaanuar 2015, kl 23.42
Oskused on vt nav.no finn.no

Kui keelt tead vœin aidata
 
Guugelda: 26. jaanuar 2015, kl 06.47
- Eestlased Norras !

Siin käiakse ainult ajaviiteks kommimas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!