Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Seljavalu all kannatav-soomes haigusleht!
 
Katri 16. juuli 2015, kl 18.21
Kas keegi teab palju andakse haigulehte,kui lähed arsti juurde,kas keegi on käinud seljavaluga.Selg nii ära,et ei jaksa tõusta,kas annavad haiguslehe või saadavad tööle,tööd ei tee selle seljaga.Jagage kogemusi,andke teada kuidas teil on läinud soomes arstil käies ja kas olete saanud kergelt haiguslehte!
 
On kogemusi. 16. juuli 2015, kl 19.42
Kõigepealt tee endale selgeks, millest vaevused võivad tulla. Siis ehk lihtsam arstile seletada ja vastavat "huvi" tekitada, et milles(t) probleem. Üldiselt määratakse Burana tabletid ( - absoluutselt iga haiguse puhul), et valuvaigistav jne. Haiguslehe kohta ei tea öelda, pole (õnneks) vaja läinud. Siiski võiks küsida saatelehte röntgenisse. Muud ei oska soovitada. Kui raha rohkem, võiks käia hoopis erakliinikus (Terveustalo, Mehiläinen, jne.) kohe vastava eriarsti juures...
 
Kui vähegi võimalik 16. juuli 2015, kl 21.09
mine Eestisse arsti juurde. Seal võetakse asja asjalikumalt. Võta Eestist haigusleht ja kui Soomes ametlik tööleping, siis tööandja peab aktsepteerima ükskõik mis EU maas väljastatud haiguslehte.
 
Pekka 17. juuli 2015, kl 10.54
Söö aga Buraanat ja pärast paari tabletti valu jääb väiksemaks. Üks tööandja tegi Soomes kisa kuna virolainen oli võtnud Eestist haiguslehe ja poro ei saanud aru, et mis dgn. oli. Ikkagi viro kieli.
 
Pille 17. juuli 2015, kl 13.51
Kas on kellegil kogemust,kui pikaks ajaks siin soomes haiguslehte andakse!
 
3 päeva tavaline, vist 17. juuli 2015, kl 15.39
nädal juba tõsisema asja puhul. Aga see tõsine peab siis ikka väga ehmatavalt tõsine olema...ja buraanat ikka söögi alla ja söögi peale! vaat sellest buraanast võibki tõsise tervisekahjustuse ükskord saada. ma jätan südamerahuga selle tobeda ravimi ostmata. ja eestisse arstile minek on hea soovitus, kui vähegi võimalik, tuleks seda teha.
 
Mina 18. juuli 2015, kl 01.13
Olin seljaga haiguslehel 5 nädalat. Ja arst oleks veel pikendanud kuid ma palusin lõpetada lehe.
 
Pille 18. juuli 2015, kl 11.47
Ma pean vist hakkama lolli mängima, et haiguslehte saada. Seljaga on see kõige lihtsam, valutab ja valutab ja üle ei jää. Köhaga peab köhima aga ei viitsi ka enam rabaeleda ja sommide sitta iga päev koristada.
 
Pekka 18. juuli 2015, kl 20.58
no aga sa oledki, pole vaja mängima hakatagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!