Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Kaup
 
Transport 02. august 2015, kl 15.48
Mõtlesin, et uuriks, mida võiks rahvas (nii eestlased, kui soomlased või lihtsalt turistid) vajada Soomes? Ja mõtlen mitte Helsingit, vaid ikka paarsada kilomeetrit eemal elav ja ringi kolav rahvas? Hea meelega hakkaks tarnima:)
 
kindel see 02. august 2015, kl 19.14
Eks ikka odavat eesti alkoholi
 
Vale koht 02. august 2015, kl 20.18
Parem küsi FB-st - seal on mitmeid rühmasid Soomest.
Mis sest kasu on, et mõni siin midagi aninüümselt loetleks, enamasti vast sellist lõõpi tuleb, nagu eelmine 'kindel see'.
 
kindel see 02. august 2015, kl 21.20
See polnud lõõp vaid ainuke reaalne asi millel Soomes turgu oleks, kõike muud on seal palju suuremas valikus ja odavamate hindadega.
 
Transport 02. august 2015, kl 21.35
Pole hullu, küll ma lolli jutu ka üle elan:). Alkohol jääb ära. Sellega satud ametkondade tähelepanu alla. Ma lihtsalt uurin, et ehk on miskit puudu? Eks ma tean muidugi, mida ja kuhu oleks mõtet, aga tekkis selline mõte, et viskaks küsimuse ka siia:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!