Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Neile, kelle partner käib või on käinud Soomes tööl
 
aallas 19. jaanuar 2016, kl 15.29
Tere!

Olen Helsingi ülikoolis magistriõppe viimasel aastal sotsioloogiat ja etnilisi suhteid õppiv eestlanna, kes on kogumas andmeid oma lõputöö jaoks. Nimelt on tänapäeva Eestis üpris tavalised perekonnad, kus pereliikmed ei ela igapäevaselt ühes kohas koos kuna üks vanematest viibib töö tõttu välismaal. Hoolimata säilitatud sidemetest kodustega (koduskäigud nädalavahetustel, telefonikõned argiõhtutel jne) mõjutab ühe pereliikme tööränne vähemal või suuremal määral perekonna igapäevast elu. Seetõttu otsin oma magistritöös osalema piiriülese pereelu kogemusega inimesi:
– kelle partner (elukaaslane või abikaasa) käib hetkel täisajaga Soomes tööl VÕI
– kelle partner (elukaaslane või abikaasa) on varasemalt käinud täisajaga Soomes tööl vähemalt ühe aasta NING
– kellel on ühisest kooselust elukaaslase või abikaasaga, kellel on Soomes tööl käimise kogemus, vähemalt üks alla 18-aastane laps.

Uuring põhineb individuaalintervjuudel. Kuna elan ise hetkel Soomes eelistaksin intervjuu läbi viia Skype'i vahendusel. Juhul kui olete ise pärast vähemalt aasta pikkust partneri Soomes tööl käimist samuti Soome kolinud, ja elate nüüd Helsingis või selle läheduses, olen Teie soovi korral valmis Teiega isiklikult kohtuma. Intervjuu käigus soovin tutvuda Teie enda personaalse kogemusega pereelust, kus partner viibib töö tõttu perest eemal.

Vestluse aja lepin kokku meili teel. Intervjuu ajaline kestvus on umbes üks tund ning selles osalemine ja küsimustele vastamine on vabatahtlik, mistõttu võite ükskõik millisel momendil uuringus osalemisest loobuda. Intervjuus osalejatele tagan anonüümsuse, see tähendab, et Teie nime ega muid isiklikke andmeid ei avalikustata.

Kõigile osalejatele on abi eest ette nähtud ka väike kingitusepakk.:)

Kui Teil on täpsustavaid küsimusi, siis võtke minuga kindlasti ühendust.

Tänades,
Anna-Liisa Allas
Email: anna-liisa.allas@helsinki.fi
 
kanna liisa 19. jaanuar 2016, kl 22.36
üliõpilane või asi sa uuri siis pabulasi soomes
tegelikult tahad naiste adresid
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!