Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
lätis
 
degvins 15. detsember 2016, kl 09.36
Lätis naljad liiguvad ,et Igaunija valitsuse tegevus nimetab Valka ringi Valkoks sõnademäng alko valko ja nemad ei häbene kui raha tuleb, olla kõige joodikum rahvas
 
ärikas 15. detsember 2016, kl 11.36
Meie riik tegeleb maine kujundamisega. Tehakse vägisi joodikuks teiste ees. Siis ei võeta teistes riikides meie töölisi, sest nad ju joodikud.
 
- 15. detsember 2016, kl 11.40
Mõned aastad tagasi keelati Venemaalt viina ja suitsude toomine. Pärast seda ei avaldatud, palju riigikassasse makse rohkem laekus. Küll aga jääb mulje, et lisatulu suurenes just neil keelajatel, sest nii viin kui ka sigaretid on ikka mustal turul edasi. Selle märgiks on, et hiljuti rongivagunist hulga sigarette leiti. Salakaupa tuuakse maale ka laevadega ja konteineritega rekkadest rääkimata.
Kas seekord avaldatakse maksude laekumise võrdlus eelmise aastaga?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!