Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Indiasse tööle
 
Nelli Osadolor 07. veebruar 2017, kl 18.11
Pole küll grupp kus jagada aga kuna oleme siit häid inimesi Eestist Indiasse tööle leidnud, jagan siin ka, eriti oodatud on turismi õpilased ja noored kes on restorani ja baaritöööga varem kokku puutunud:
Indiasse tööle 6. kuuks, jagan kuulutust inglise keeles, kuna CV-d ja intervjuud on
We are looking for 5 interns/girls to work as food/beverage staff and hostesses in a 5 star luxury hotel in India. The duration of a contract is for 6 month and we pay for the tickets, accommodation, food and salary.
We have lots of estonian and finnish people who already working and worked in the same hotels. Work starts in March 2017. India is very exotic country with good food, lots of life, many new contacts and friends and life time experiences. From candidates we wait CV in english, good fotos and later we will set up interview time.


Palun võtke minuga otse ühendust
Facebook: Nelli Osadolor
grupp: Euroindian hospitality&wellness
Meie FB leht: https://www.facebook.com/Europeaninternsinindia...
nr: 53844660
 
Veidi vale koht 10. veebruar 2017, kl 09.51
Siinne väliseestlaste foorum on suhteliselt väljasurnud koht - kõik väliseestlased on oma FB-rümades: "Eestlased Soomes" "Eestlased Saksamaal", "Eestlased Hispaanias" jne.

Õigem oleks tööpakkumine panna Naisteka foorumisse "Töö ja koolitus":

http://naistekas.delfi.ee/foorum/list.php?22
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!