Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Jyväskylä
 
RP 26. aprill 2017, kl 15.16
Tervitused!

Kuna tekkis variant töö asjus Jyväskylässe kolida siis tahaks küsida, et keegi kes elab või on elanud Jyväskyläs ja võiks lühidalt kokku võtta, et millise linnaga on tegemist?

Rahvaarv ei ole alati see õige näitaja kuid põhimõtteliselt vaatasin, et Jyväskylä (137 000 inimest) on selle poolest sarnane Tartuga (93 000 inimest) ja seega võikski äkki Tartuga võrrelda?
Tallinlasena olen mõned aastad ka Tartus elanud ja see oli selline kogemus, et igati okei koht oli aga väiksemat linna enam ei sooviks. Samas nt Helsinki on jällegi pigem liiga suur ja lärmakas, seega mõtlengi, et ehk võiks just Jyväskylä olla selline paras koht kus kõik on olemas mis vaja?
Ehk siis kui on mingeid mõtted Jyväskylä kohta siis kirjuta kindlasti!:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!