Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Telekamaks ja kotivakutus
 
soomes 23. september 2017, kl 21.01
Et kellel kogemus, mis teema nendega on? Et enne üürimist peab sul juba see kindlustus olemas olema või?
 
pailaps 23. september 2017, kl 21.40
Telekamaks läheb automaatselt palgast ja kindlustust maksab korteriomanik.
 
soomes 23. september 2017, kl 22.47
Ja palju siis palgast kuus läheb? No miskipärast enamusel kuulutustes on nõue, et üürida soovijal peab olema kehtiv kodukindlustus.
 
pailaps 24. september 2017, kl 10.24
Telekamaksu palgalehel näha eraldi ei ole. See liidetakse tulumaksule lisaks, aga summa võib olla umbes 10 euri kuus. Ma sellest kodukindlustusest kuulen esimest korda, sest mismoodi on võimalik kindlustada seda, mida sul pole veel olemaski. Pangast pead küsima, need annavad täpse vastuse. Ma olen ka üürikorteris ja mingit kodukindlustust lepingusõlmimisel minult omanik
ei nõudnud.
Lisaks seda, et teed kindlustuse ära, maksad kindlustusele raha ära, aga kui omanik ei üürigi sulle. Siis oled kindlustanud asja, mida sa ei kasuta, ei oma, mille peale pole sul mingeid õigusi.
Küsi pangast.
 
soomes 24. september 2017, kl 17.39
Näiteks selline lause on suht tihti üürikuulutstes. Siin ühe Soome linna kuulutuse lõpuosa. Vuokralaisella tulee olla kotivakuutus vastuuosineen vuokrasuhteen ajan. Luottotiedot tarkistetaan, ei lemmikkejä.
 
pailaps 24. september 2017, kl 23.40
Kui võimalik, uuri järgi, kas korter on juba kindlustatud. Tegu on vist ühiskorteriga, nagu ma aru saan. Siin tuleb palju selgitamist.
 
pailaps 24. september 2017, kl 23.53
Googelda Kotivakuutus. Seal on kõik kirjas. Sealt saad ka hinna teada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!