Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Eestlased välismaal
Soome mehed
 
a 14. märts 2018, kl 10.49
Mis teie naised arvate soome meestest?
Näiteks käisin kohtingul eesti mehega(soomes) ja mitte midagi ei kurda, tuli autoga järgi tegi söögid värgid välja ja kohtles väga hästi.
Siis käisin soome mehega väljas ja 6htu siis kujunes nii et v6tsime paar jooki ja tema otsustas otse välja rääkida et tema ei tee vahet kas naine on pärit eestist venamaalt v6i lätist, ehk siis tema jaoks eesti läti leedu ja venemaa on sama riik. Pärast seda ma ei imesta miks soomlased ''lollid'' on. Ja siis tyyp veel mainis et tema teada on k6ik naised sealtkandist ''ho*rad''. Oli muidu kaa veidi agressiivne ja lärmas baaris nagu soomlased alati...

Pärast seda lubasin endale et soomlast meest endale ei v6ta.
 
Eesti Naine 19. märts 2018, kl 13.09
Ei arva mitte midagi soome meestest. Pole kohtamas käinud nendega ja mitte miski mind ei sunni seda tegema ka. Jubedad joodikud kõik nad. Lisaks ebaviisakad, käituvad matslikult, haisevad.
 
zuhzuh 27. märts 2018, kl 23.24
Kui eesti meest ei leia ostan fibraatori.
 
KOlja Lobanovski 21. oktoober 2018, kl 10.10
olen kohtingut organiseerides alati väga imestanud
(käin regulaarselt 1 x kahe kuu jooksul)
miks on naiste jaoks tegija "söömine kohtingul" - on see vajalik selleks et näha kas lauakaaslane on kombekas (ei lurista ja ei räägi täis suuga) vöi töesti ei oska naised syya teha...
vöi on kohting sobiv hetk kasutada vöimalust köhu täis söömiseks..
isiklikult eelistan värkses öhus olemist.....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!