Küsimus siis pealkirjas. Ise olen pigistanud neid mis on lausa valge mädapeaga,kuid kohati siis põletik just suureneb.
Kuid kui ei pigistagi mädapeaga vistrikku ära siis tundub mulle jällegi et see paraneb just kauem aega kui tühjaks pigistatud. Jääb kauaks selline punane laik.
Ei suuda kuidagi näppe näost eema hoida, tean et see on kohutav komme koguaeg nägu näppida. Ja arvan et tänu sellele näppimisele mul ka mõningad punnid ja armid juurde tekkinud.
Veel mõned küsimused seoses näohooldusega
Nüüd siis räägin näohooldusest. Mul selline segatüüpi nahk, kohati kuiv kohati rasusem. Vistrikke tekib just eelkõige otsaesisele ja ka lõuale. Komedoone tekib ka lisaks ninale. nahk pole vist kunagi päris puhas punnidest, paar-kolm tükki alati kuskil ja ka punetab kohati. Viimasel ajal on mul üldse hakkanud selliseid nahaaluseid suuri valusaid punne tekkima, ei teagi millest.
Hakkasin hiljuti kasutama näohoolduseks Euserini tooteid.
Õhtul puhastan Euserini Dermato Clean näopiimaga ja siis sama sarja näoveega üle. Lisaks veel niisutavat kreemi Erisani või nivea oma. Hommikuti siis peale veega loputamist lihtsalt näoveega üle. 2-3 korda nädalas olen nüüd ka lisaks Euserini kooriva geeliga puhastanud näo. Meiki ei kasuta.
Üldse olen hädas oma näonahaga. Kui igapäev kreemitada siis tundub nahk rasune kui jälle vahele jätan siis kuiv. See Erisani kreem on küll niisutav ja kergesti imenduv kuid jätab näo läikima ja punetavad kohad paistavad just rohkem välja. Ostsin ka uue kreemi nivealt- saialille ja mandliõliga. Siis hakkasin just kartma et äkki see õli pole just hea, kuna neile euserini toodetele on kõigile peale kirjutatud et mineraalõlide vabad.
tahaks sellis head niisutavad ja matistavat kreemi. Oskab keegi midagi soovitada??
Jutt sai väga pikk nüüd, kuid olen hädas oma nahaga, loodan et keegi oskab mingit nõu anda või arvamust avaldada ,kuidas oma nahka paremaks muuta.