Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Asos.com tellimine
 
Vanity 23. november 2010, kl 15.06
Tervist!

Ma üritan siin teha oma esimest tellimust Asos.com'ist ja tahan maksta Paypal'i kasutades. Igatahes kõik on korras kuni selle hetkeni, mil Paypal'i sisse login ja saan sellise veateate:

Paypal does not allow your country of residence to ship to the country you wish to.

??

Ma isegi ei saa täpselt aru mida see lause tähendama peaks, sest mina ei hakka ju kuskile pakki saatma.

Igatahes daamid, kuidas teie Asosest tellimisega hakkama saate? Lihtsalt krediitkaardiga? Eriti nagu ei tahaks, sest olen harjunud netipõhiselt Paypali kasutama, aga kui on vaja, siis vaja.

***************************************************************

Külasta mu küünelaki blogi: http://mylittlevanities.wordpress.com/
 
Minni 23. november 2010, kl 15.32
PayPal'iga, jah, kahjuks sealt ei saa. Krediitkaardiga aga küll :)
 
Minni 23. november 2010, kl 15.35
PS Kui liiga kauaks jääda erinevaid maksevõimalusi proovima, kaovad asjad vaikselt sul ostukorvist ära. Mul korra juhtus nii ja pidin kogu kraami uuesti üles otsima ja ükshaaval korvi panema. 2 tundi on vist see aeg, mille vältel on nad sinu jaoks reserveeritud. Head ostlemist igal juhul!
 
Vanity 23. november 2010, kl 17.52
Aitähh, Minni. Tellisin krediitkaardiga ära. Nüüd jään oma hunnikut küünelakke ootama. :D

Kui kaua sealt tavaliselt tuleb? Nad ise ütlevad, et 9 päeva, aga kas on ka lootust varem kätte saada?

***************************************************************

Külasta mu küünelaki blogi: http://mylittlevanities.wordpress.com/
 
lill 23. november 2010, kl 18.22
Mina tellisin nt 12.novembril, samal päeval nad ka postitasid ja pakiteade oli postkastis 16.-l. Olin ausalt öeldes hämmeldunud ja väga meeldivalt üllatunud. See oli mu esimene ja siiani ainuke tellimus Asosest. Ei oska öedla, kas alati post nii kiiresti liigub. Aga teenindus on neil kiire ja meeldiv ning kindalsti tellin millalgi veel.

P.S. Sul on väga huvitav ja lahe blogi! Edu!:)
 
Vanity 23. november 2010, kl 18.40
Aitähh, lill! :) Jään nüüd huviga ootama, millal pakk tuleb.
 
Minni 23. november 2010, kl 23.39
Jah, sellest peale kui pakk teele läheb (nad saadavad sulle maili peale teate), läheb ikka vähemalt nii 4-5 päeva. Ka nädal või 9 päeva pole ju tegelikult väga kaua oodata :)
 
kuki 24. november 2010, kl 09.58
mida te sealt tellite?
 
Vanity 30. november 2010, kl 18.15
Tulen jagan teile ka oma kogemust Asos.com'iga nüüd. Üks äärmiselt negatiivne kogemus siiani, ja kuskil peab ju oma frustratsiooni jagama. :(

Ütlen kohe, et mina tellisin sealt vaid küünelakke. Ja küünelakke olen veebi vahendusel tellinud igalt poolt üle maakera ja enne tõesti pole sellist jama olnud.

Esimene tellimus 23.11 -- päev hiljem tuli teade, et on teele pandud.
Tegin 24.11 teise tellimuse, kohe tuli posti panemise teada.

Kerime edasi 26.11 peale. Tuli teade, et "tänan, et paki tagasi saatsite, küll on kahju, et teile asjad ei meeldinud ja kanname esimesel võimalusel raha tagasi". See siis esimese paki kohta. Võtsin kohe klienditoega ühendust, ja nemad olid tõesti operatiivsed, ütlesid et väljastamisel oli segadus olnud, pakki teele ei pandud ja 5-10 päeva jooksul on raha kaardil tagasi. Kui asju tahan ikka, siis tehku uus tellimus.

No tahtsin. Tegin. Tellimus number kolm -- 26.11.

Täna tuli esimese tellimuse raha kaardile tagasi, nii et sellega korras.

Samuti tuli täna postkontorisse teine tellimus kohale. Ja suur oli minu üllatus, kui küünelakkide asemel vaatas mulle pakist vastu mingi suvaline õlakott. Kole veel peale selle. :/ Kuigi see on kõrvaline. Nii et nüüd on ka teise tellimusega jama olnud.

Võtsin taaskord ühendust klienditoega. Vaatab mis sealt saab. Sest ma tahan oma lakke, dammit!

Ja vaatab kas kolm on kohtu seadus. (Kardan natuke juba mis selle kolmanda tellimusega tuleb...)

Igatahes ma mõtlen nüüd küll enne kümme korda ja rohkem kui Asosest tellin.

:/

***************************************************************

Külasta mu küünelaki blogi: http://mylittlevanities.wordpress.com/
 
Minni 02. detsember 2010, kl 09.49
Appike, äkki seal mingi jõulueelne ostusegadus nüüd lahti läinud? Kurb kuulda, igal juhul! Endal vaid positiivsed kogemused. Ilutoodetega pole kunagi ühtki probleemi olnud.
 
m 04. detsember 2010, kl 02.03
Tellisin ka alles hiljuti Asosest, küll aga neid Tigi šampoon + palsam 750ml komplektid. No pakitud olid need küll huvitavalt.. lihtsalt mingisse eriti pehmesse pappkarpi visatud, mis vist poolel teel purunes, kuna pakimaja klienditeenindaja tõi letile suure kartulikoti, mis oli siis Eesti Posti kleeplindiga kokku tõmmatud. Koti avamisel vaatas vastu rebenenud pappkarp. Ime, et asjad alles olid. Ühe palsami pump küll oli küljest ära murdunud, aga see selleks..

Kuna tellisin selle tasuta shippinguga, siis tundub, et pakkimisele eriti tähelepanu ei pöörata, kuna neil tuleb neid tellimusi kohe kuhjaga sisse ja üritatakse võimalikult odavalt/kiirelt läbi saada.
 
Vanity 04. detsember 2010, kl 23.49
m Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tellisin ka alles hiljuti Asosest, küll aga neid
> Tigi šampoon + palsam 750ml komplektid. No
> pakitud olid need küll huvitavalt.. lihtsalt
> mingisse eriti pehmesse pappkarpi visatud, mis
> vist poolel teel purunes, kuna pakimaja
> klienditeenindaja tõi letile suure kartulikoti,
> mis oli siis Eesti Posti kleeplindiga kokku
> tõmmatud. Koti avamisel vaatas vastu rebenenud
> pappkarp. Ime, et asjad alles olid. Ühe palsami
> pump küll oli küljest ära murdunud, aga see
> selleks..
>
> Kuna tellisin selle tasuta shippinguga, siis
> tundub, et pakkimisele eriti tähelepanu ei
> pöörata, kuna neil tuleb neid tellimusi kohe
> kuhjaga sisse ja üritatakse võimalikult
> odavalt/kiirelt läbi saada.

:/ Jaiks. Ma pole ikka veel on viimast küünelakipakki kätte saanud. Kui esmaspäevaks pole, siis hakkan muretsema, sest see on piisavalt palju kauem tulnud, kui teine, vale pakk. Nüüd kardan veel rohkem, mis nende klaaspudelikestega teel kõike juhtuda võib. :/

Igatahes teise paki eest kandsid nad raha mu kontole juba tagasi ja palusid, et ma koti tagasi saadaks. Oma kuludega, mis hiljem faksitud tšeki alusel hüvitatakse.

Ausalt öeldes, mina oma raha sain tagasi, ja asosega enam tegeleda ei taha, nii et mul on suur kiusatus see kott postkontori asemel prügikonteinerisse viia. Selle asemel, et hakata oma aega ja raha selle tagasisaatmisele kulutama. Nende viga, et niisuguse jama korraldasid.

Nad algul ütlesid, et teevad tagasimakse siis, kui kott uuesti nende käes, aga ma kirjutasin neile selle jama peale paar päris päris vihast meili ja sain rahaülekande veel samal päeval. :P Nii et vähemalt oma vigasid nad tunnistavad.
 
Minni 05. detsember 2010, kl 01.04
No aga netist tellides ju ikka juhtub vahel! Tellisin viimati suvel, siis oli pakitud igati okeilt, kõik need 5-6 korda. Plaanin ka nüüd praegu uue tellimuse teha ja loodan, et läheb kenasti.
 
V.anity 05. detsember 2010, kl 16.22
:) Kui vaid juhtuks vahel... pahameel pigem sellest, et juhtus mõlemal korral kui tellisin.
 
Minni 05. detsember 2010, kl 16.26
Hea, et endale kohese rahatagastuse välja võitlesid - nii peabki! Muidu tõesti väga kahju, aga ma siiski jään lootma õnnestumisele, uus tellimus on praeguseks juba neil teele pandud.

Kui saladus pole, siis mis kott see seal Asos poes on selline? Olen vahel sellises olukorras täitsa edukalt siin Eestis asjad edasi müünud, nüüd muidugi hilja müüa, aga nii huvi pärast ikka küsiks - kas mingi suvaline kott või äkki just hinnaline :)
 
Vanity 06. detsember 2010, kl 14.34
XD Hilja pole müüa midagi. Ma seda kotti veel tagasi pole saatnud. Oma kuludega saadan ju, nii et kiire pole mul sellega tõesti kuhugi. Istub sissepakitult kapi põhjas.

No ütleks, et pigem selline odavapoolne-keskmine. £55. Klassikaline pigem suvine tibikottt valge, roosa ja beež leopardimustriks kokku aetud. Not my thing.

Huvitav kui kaua ma selle tagasisaatmisega viibida võin enne kui kaela kargavad... Enne jõulu küll ei taha sellega jamada.

***************************************************************

Külasta mu küünelaki blogi: http://mylittlevanities.wordpress.com/
 
Minni 06. detsember 2010, kl 20.08
Sa pole küll praegu kohustatud, aga äkki ikka saad tagasi saata, varsti su enda pakk tuleb ka kohe kindlasti, siis nagunii postkontorisse minek :) Muidu ka müüa oleks tegelikult saanud, sest eks tibikotilegi leiab ostja, pealegi £55 pole ju teab mis odav asi.
 
V.anity 06. detsember 2010, kl 22.01
Tagasi saadan ta nagunii. Halb karma kui saatmata jääb. :) Lihtsalt mõtlesin siin kaua aega on sellega.
 
Minni 15. detsember 2010, kl 22.25
Täna siis jõudis pärale Asos pakk, kõik tellitu ilusti olemas (riided, tõsi küll); ja mahtus ka lubatud aja sisse - nii et rahul nagu alati. Loodan väga, et Vanity'gi oma õiged asjad nüüd kätte on saanud?
 
V.anity 15. detsember 2010, kl 23.21
Sain. :) Kolmas pakk jõudis siis õige sisuga kohale. Natuke aega võttis ja Eesti Posti kleebis oli peal, et jõudis kohale märjalt/määrdunult, aga asjad sees olid terved vähemalt.
 
Katukas 01. mai 2012, kl 19.36
Tere, mul on soov asosist tellida, aga kuidasgi ei oska. Kas keegi oskab aidata ?
 
mangala 10. jaanuar 2018, kl 06.51
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!