Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Adidase deodorant :(
 
maazikas 15. jaanuar 2011, kl 13.22
Kas keegi on kasutanud Adidase halli rulldeodoranti ja kuidas mõjus? Mulle tekitas kohutava nahaärrituse ja valu. Roosa ka, kuigi see kunagi ammu oli normaalne. Ja ma pole ainuke kellel nii juhtus. Ma ei tea kas nad on koostist muutnud, igatahes on see toode täielik horror!!!
 
R. 15. jaanuar 2011, kl 13.41
mul on praegu see hall, ärritust ei tekita. üldiselt siiani on mulle adi deod meeldinud, nendega peab kõige kauem vastu, ilma et kaenlaalused higistaksid, aga see hall on ilmselt teistest veidi nõrgem, sinine ja oranž olid paremad.
 
Styg 15. jaanuar 2011, kl 22.06
mina kasutan juba mitmeid aastaid. aga mulle pole siiani mingit ärritust ega allergiat tekitanud mitte üks asi siin maailmas. nii et ma ei pruugi kõige parem näide olla.
 
M. 16. jaanuar 2011, kl 10.17
Mina kasutasin kunagi seda roosa korgiga, ei mäleta, et oleks allergiat tekitanud. Proovisin halli ka, see tundus sama tõhus, aga tekitas allergiat. Nüüd seisab niisama. Muidu mulle need rulliga variandid eriti ei istu, peab ootama, kuni kuivab, seega kasutan seda Garnier Mineral`i, see tahke antiperspirant. Muide see päris OK, aga allergiaga on nii ja naa, vahel nagu tajab sügelema ajada. Igavene jama selle antiperspirandi majandusega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!