Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Kui palju kulub kuus raha juuksehooldusele?
 
longhair 07. aprill 2011, kl 15.34
Oleks huvitav teada, kui palju kulub naistel keskmiselt kuus raha juuksehooldusele (erinevad tooted, lõikused, värvimine jms protseduurid). Mida oma juustega teete?

Mina igatahes arvutasin kokku, kuus kulutan juustele u 13 eurot. Arvutasin aasta peale kulu kokku ja siis jagasin kuudega. Juuksuris käin 2-3 korda aastas vaid otsi lõikamas, põhiliselt kulutan värvile ja šampoonile-palsamile.
 
Liivahiir 07. aprill 2011, kl 15.47
Käin juuksejuuri värvimas iga kolme kuu tagant ja lasen ka kuumkäärlõikust teha,viimasel korral läks mingi 40 euri,juukseid pesen iga kahe päeva tagant,muud moodi ei saa.Kasutan sampooni,palsamit,juukseniisutajat ja juukseõli.Ehk siis aasta peale 160 euri juuksuri juures ja veel hooldusvahendid kodus.Arvan,et mingi 20 euri tuleb ika kuus vist ära.
 
nn 07. aprill 2011, kl 16.10
sellepärast lähebki nii palju raha juuksuriteenustele, kuna enamus värvivad juukseid ja juuksed on katki ja lõhutud, surnud ring.
 
kessukene 07. aprill 2011, kl 16.45
ma arvan, et keskmiselt 20-25 eurot läheb kuus. juuksuris käin vaid lõikamas - ei värvi, sest endal ilus loomulik toon; juuksed on terved ning mingit erihooldust ei vaja.
ainuke häda, et rasused on ja pesen neid iga hommik. nii et kuludeks ongi juukselõikus juuksuris ning šampoonid. natuke juukselakki või vahtu ka, neid kulub ju vähe ja ostan harva.
 
Laristaja 07. aprill 2011, kl 16.59
iga 2 kuutagant juuksuris v2rvimine(nat.tumedad juuksed on "blondeeritud" e.kalifornia nn.salgutamine) ,juukseotste v2rskendamine,pesu ja pealev2rvi hooldus +nn.soeng 110 eurit ja siis 2dalap2rast kindlasti yks kerastiini(kus pestakse spets shamp.siis niisketesse juustesse kantakse pisikestes ampullidest kerastiini vedelik,siis tiba foonitatakse ja siis veel toodeldakse kuumade juukse sirgendajaga,et see vedelik juustesse imenduks,siis j2lle pesu ja 15 min.mask p2he) hooldus 26 eurot.kodus pesen 1-max 2 x n2dalas,kuna on paksud ja kergelt lokkis juuksed ja vaijadust rohkemaks pole.osatn iga 2kuutagant salnogist shamp.ja maski.23 eurot.nii,et mina siis iga 2 kuutagant kulutan 159 eurot nii,et kuus tuleb 79.5 eurot.....mnjah,tiba kulukas see pea kui nyyd siin vaadates...ennem nagu ei m6elnud sellepeale....
 
hmm 07. aprill 2011, kl 20.18
ega juustele palju ei kulu. 4x aastas käin värvimas/lõikamas pluss šampoon ja palsam. šampoonid ja palsamid maksavad keskmiselt 13 eurot tükk, päris kaheks kuuks ei jätku. ütleme siis et keskmiselt kuus läheb 25 eurot. näole ja kehale kulub palju rohkem.
 
n55 07. aprill 2011, kl 21.02
Kuna märgin juuksuris käies iga kord kulutused üles,siis võin öelda,et lõikus,soeng ja värvimine on kord kuus ja maksab 30 eurot kokku.Sampooni ja palsamit ostan umbes kaks korda aastas,sest pesen korra nädalas ja palsamit iga kord ei kasuta.
 
Laura 07. aprill 2011, kl 22.36
Nii palju läheb kui palju shampooni ja balasamit kasutan ja siis lõikused sinna juuurde, ei ole arvutanud aga äkki alla 1000 kr aastas? Ja olen rahul. Ei sirgenda ja ei lokita, ei värvi ja ei kuumlõigu ja arvan et juused näevad paremad välja kui nii mõnelgi kes palju palju raha nend peale kulutavad. Pole sellest kunagi aru saanud eriti .
 
ehee 08. aprill 2011, kl 08.01
10eurot kuus
 
Maarja 08. aprill 2011, kl 11.08
Umbes 12 eurot kuus. Ostan salongišampooni, -palsami ja juuksemaski ning need kestavad väga kaua, 3-4 kuud. Igakuiselt läheb raha juuksevärvile.

Ostan ka erinevaid juuksekumme, juuksenõelu, krunnivõrku, juuksegeeli ja lakki, sest hobi jaoks on vajalik aeg-ajalt ülespandud soengut teha.

Juuksuris käin kord aastas otsi lõikamas, et korrektsem mulje jääks.
 
saab ka nii 08. aprill 2011, kl 11.59
Juuksur umbes iga 6 nädala tagant, värv, lõikus, soeng - kokku 48 eurot. Šampooni ostan apteegist, ühe pudeliga saab kaua läbi, kasutan profisarja pihustatavat palsamit, see pudel lööb aasta vastu, muud sodi pähe ei aja, lõikus on mul nii super, et pesen pea, kuivatan ja sasimise ja raputamisega on tipp-topp soeng olemas, pole vaja mingit koolutamist ega föönitamist.
 
Styg 08. aprill 2011, kl 21.16
korra kuus läheb umbes 100g hennat - maksab ca 4 euri.
juukseseep maksis 1.60 euri, ma ei tea, kui mitu kuud see kestab.
õunaäädikas... ma ei teagi, kui palju see maksab... mingi euro?
kookosõli maksis ka umbes 4 euri, aga sellest jätkub aastaks kindlasti.
aeg-ajalt ostan ka mõne uue juukseklambri, pulgad või juuksenõelad...

no ma arvan, et umbes 5 eurot kuus laias laastus.
 
nudik 09. aprill 2011, kl 20.53
summas ei oskagi öelda, aga vähe..
šampoon+palsam ja pesen kord nädalas, sest juuksed ei lähe kiiresti mustaks ega rasuseks.. aga mul päris pikad juuksed, nii et neid läheb tavalisest ehk rohkem. paar korda kuus kasutan juuksemaski, mis maksab alla 2 euro ja sobib mu juustele ideaalselt.
siis kasutan keratiinispreid ja aeg-ajalt läikespreid.
juuksuris ei käi, lõikan ainult otsi ja siis lasen kellegil tuttaval seda teha.
 
mujuuksed 10. aprill 2011, kl 00.18
Juustele kulub vähe.
Ühe 500ml šampoonipudeliga saan läbi umbes 4 kuud (juukseid pesen kevadeti iga päev, sügisel ja talve keskpaigani ülepäeviti, suvel harvem. naljakas, kuidas aastaajad mõjuvad :D ) .
Õunaäädikas on odav..
Õli (oliivi/päevalilleseemne) kulub samuti minimaalselt. tunde järgi vähemalt 1x nädalas teen maski.
1 munast mask 1xkuus.
Suve alguses paari sidruni mahl juuste pleegitamiseks.
herneterasuurune kogus mingit viimistlusgeeli paar korda kuus.
Juuksuris käin umbes iga kolme kuu tagant (ainult lõikus), kulub mitte rohkem kui 9 euri.

Ma arvan, et mitte rohkem kui 5 eurot kuus.
 
joann 10. aprill 2011, kl 10.52
to mujuuksed:

äkki seletad lähemalt mismoodi sa seda munamaski teed ja sidruniga pleegitad? Mul ka heledad juuksed, tahaks proovida koduste vahenditega.
 
mujuuksed 10. aprill 2011, kl 14.25
Võtan muna, klopin lahti ja määrin pähe.. siis panen kilekoti pähe ja otsa veel rätiku ka. Hoian umbes 30-40minutit. pesen korralikult maha.. jaheda veega !!!
Poe munaga ei saa teha. Õudne muna hais jääb isegi siis kui šampooniga üle pesta. Õnneks on mul oma tibud :)

Kui ilus ilm on ja nagunii päevitama hakkan, siis enne välja minekut valan lihtsalt sidrunimhla pähe, lasen kuivada, ja siis õue. :)

ja kui kraanivesi sisaldab vaske (blondide juuste puhul on kohe aru saada, tekib vasevarjund), siis tuleks peale šampoonipesu juukseid sidrunimahlaveega loputada.
 
Helen 13. aprill 2011, kl 21.39
Ainus kulutus, mille pärast mul süda valutab, on triipude tegemine juuksuris, kuna peaksin seda tegema u 6 korda aastas - st värskendama triipe juure juurest. Ok, 3-4 korda aastas poleks veel nii suur kulu, aga praegu küll annab tunda. Head lõikust ise endale teha ei saa, aga kas keegi triibutab (teeb blonde salke) enda juukseid kodus? Ja äkki oskate siis paar kasulikku nõuannet öelda, kuidas seda ise teha?
Mul tuleb kuskil 18 euri kuus (lõikused, värvimised ja shampoonid+palsam - neid ostan nii kallimaid kui odavamaid - kõik see keskmiselt ühe kuu kohta)
 
inks 16. aprill 2011, kl 18.15
Juuksed on ainukesed, mille pealt kokku ei hoia. Juuksed on pikad, käin juuksuri juures värvimas, et halli peita. Värvimine ei kuivata neid, kõik on korras. Pesu iga kahe päeva tagant (teen trenni). Juuste pesu võtab umbes 20 minutit aega st. kõigele tuleb lisada veel vee maksumus. Loodan, et järgmises elus sünnin mehena, 5 min peapesu, sõrmedega läbi ja minema.
 
opa 19. aprill 2011, kl 17.25
Päris rikkad olete te siin kõik. mul max 3 euri kuus.
 
longhair 19. aprill 2011, kl 20.25
Huvitav, mis selle 3 euri eest saab?
 
opa 19. aprill 2011, kl 22.52
Juuksur ja sampoon, mis veel siis? Kõik muideks ei käi iga kuu juuksuris ja ei pese 15 eurise sampooniga
 
Styg 20. aprill 2011, kl 17.35
3 euri eest saab väga palju - loe mu postitust natuke eespoolt... :)

minu põhikulu on henna, kui seda ei kasutaks, kuluks mul vist.... pool eurot kuus?

aga no, ma juuksuris ei käi ja shampoone ei kasuta ja üldse siuke kiiksuga...
 
tahan 20. aprill 2011, kl 23.52
ka olla kiiksuga...soovitusi palun...
 
Mai 21. aprill 2011, kl 08.40
Pean tõdema, et ka mina ei hoia juuste pealt kokku, aga mul on väga õhukesed juuksed. Ega see õhukeste juuste mure muidugi neile midagi ütle, kellel pahmaks peas.

Värvin juuksuris umbes 6-8 nädala tagant, selleks kulub 16 EUR. Shampoonid ja palsamid mida kasutan on Soomes toodetud, aga viimasel ajal olen ka ökopoest ostnud, kuid see pole väga kallis (umbes 5 EUR pudel) ja kulub vähe.
Olen ka erinevaid juustele mõeldud toidulisandeid kasutanud, kui otseselt märgatavat kasu ei ole täheldanud, aga õhemaks pole juuksed läinud, seega ehk siis mingi abi neist on.
 
to Styg 22. aprill 2011, kl 16.10
Tere!
Mul oleks küsimus - mis seepi sa peapesuks kasutad? (kust ostad ja mis mõjuga see on - mul endal on väga rasked juuksed ja kasutan ainult kohevust andvaid tooteid)
Mis mõjuga on kookoseõli ja kuidas sa seda kasutad ning sama küsimus ka õunaäädika kohta.
 
Styg 22. aprill 2011, kl 20.58
peapesuks kasutan juukseseepi - Hennaserai müüb. mõju on suuremalt jaolt selline, et peseb puhtaks :) mingit imet ta loomulikult ei tee (sest miski ei tee), aga jätab minu õhukesed ja libedad juuksed kohevamaks ja raskemaks.

pärast pesu loputan õunaäädika lahusega, sest meil on väga kare vesi ja nõrgalt happeline lahus mõjub juustele hästi - paneb läikima ja muud sellist.

kookosõli mõjub niisutavalt. eelkõige kasutan juukseotstele, aga üsna harva, kuna mu juuksed ei ole kuivad. aga põhimõtteliselt siis palsami eest.
 
longhair 22. aprill 2011, kl 21.46
Njah ma vist palsamist ei pääse, kuna juukseotsad eelnevalt rikutud. Kasutan ka õunaäädikat loputamiseks, see teeb juuksed suht pehmeks ja läikivaks- ilmselt mõjub hästi neile, kel kuivad ja kahused juuksed. Ma täiesti usun, et saab 3 euriga hakkama, lihtsalt tahtsin teada, milline on juuksehooldusrutiin. Ise üritan ka võimalikult vähe raha kulutada, aga kvaliteedi pealt kokku ka ei hoia.
 
Styg 23. aprill 2011, kl 09.39
ma usun, et juukseotste õlitamine mõjub neile paremini kui palsam - aga eks igaühe juuksed on ju erinevad ja mis sobib mulle, et pruugi teistele üldse sobida. igaüks teeb ikka omad valikud, nii kuidas parasjagu vaja :)
 
to Styg 23. aprill 2011, kl 23.38
Niiet nii õunaäädikas kui kookoseõli jäävad siis juustesse ja neid maha ei pesta või õli tuleb ikka ära loputada juustest? Mis vahekorras õunaäädika lahust teed?

Aitäh!
 
Styg 24. aprill 2011, kl 09.36
õunaäädika klassikaline retsept ütleb, et supilusikatäis või kaks poole liitri vee kohta. mina panen lihtsalt ühe umbkaudse sortsu, ei mõõda millegagi. liiga kange muidugi on halb, hakkab kuivatama. selle lahusega siis loputad ja võid kas jätta juustesse või lasta veel korraks veega üle (mitte põhjalikult loputada), maitseasi.

õliga on nii ja naa. võid teha enne pesemist õlimaski (määrid juuksed õliga kokku ja hoiad pool tundi kuni mitu tundi), aga võid ka peale pesemist imetillukese õlitilgaga niisutada juukseotsi. jällegi maitseasi. ega siin mingeid reegleid pole :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!