Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Henna läks vussi...
 
Totaalne uuuups! 09. september 2011, kl 16.09
Tahtsin ma tavalistele tuhkblondidele eestlasejuustele ilusat karamellkarva tooni ja läiget ja proovisin teha läikehennat - et värvi eriti ei jääks, aga saaks läikima. Lugesin infot küll ja tegin omast arust kõik õigesti, aga midagi läks ikka segus valesti või on mul lihtsalt juuksed nii aplad nagu kuivatuspaber, igatahes sain ikkagi toredasti kärtsuks punapeaks.
Väga õnnetu ma pole, sest olen elus varemgi punapäine olnud, aga praegu polnud küll plaanis NII punaseks minna. Olen ikka tuttavate peal näinud, et räägitagu mis tahes, henna kulub ajapikku heledamaks küll.
Niisiis, mina hakkan nüüd kohe väga tähelepanelikult seda kulumist-helenemist jälgima ja teen sellest siia oma isikliku henna mahaküürimise teema. Äkki saab sellest tulevikus ka keegi abi, hennaapsakas juhtub.
Kui kellelgi on sama teemaga kogemusi ja olete juba oma hennat juustes heledamaks võlunud, siis kirjutage siia ka oma kogemustest hüva nõu.
Mina hoidsin juuksepalsami ja kuuma veega segatud hennat peas pool tundi, enne segul seista ei lasknud. Kohe pärast mahapesemist nägin, et asi on halb (st punane!) Nobe soodapesu pidi aitama veidi ja niisiis proovisingi kohe seda. Tõenäoliselt aitaski, aga mina tegelikult tulemusi võrrelda ei saa, sest nägin kõige esimest tooni ainult märgade juuste peal. Ja pärast soodapesu, ära kuivades, oli ikka veel väga punane. Pesin pea veel sügavpuhastava šampooniga üle, tuli punast vahtu ja vett küll, aga punane jäi ikka punaseks. No mis teha.
Järmisel korral pesin pead kõõmavastase šampooniga, see pidi keemilisi värve väga vägevasti maha kulutama, mõtlesin, et ei tee kahju proovida. Just oligi kodus mingi kõõmašampooni tester vedelemas. Veidi heledamaks nagu läks, aga kahtlustan, et sama oleks juhtunud ka tavalise šampooniga. Mitte midagi märkimisväärset.
Edasi, järgmisel pesukorral proovisin uuesti soodat, segasin seda lihtsalt silikooni-parabeenivaba šampooni sisse. Läks veel veits heledamaks, eriti juukseotstest. Aga ikkagi, olen rebane mis rebane. See-eest teeb sooda juuksed ikka väga puhtaks, võttis lausa krudisema. Aga peast maha loputada on seda üsna vastik.
Rohkem pesukordi pole pärast hennatamist veel jõudnud teha. Järgmisel korral kavatsen enne pesu proovida meemaski, see pidi ka pleegitama. Veel on tulevikus kavas proovida jogurtit, googeldamise tulemusena leidsin, et mõned on sellega heledamaks saanud. Ei tea küll, mismoodi jogurt hennat helendama peaks, aga no proovin ära ikka.
Asjapulgad kirjutavad, et kuuma veega tehtud henna pidavat kiiremini välja kuluma juustest. No tahaks näha. Ega ma tegelikult ei loodagi, et enne mitut kuud midagi muutuks.
Ah et mis värvi ma tegelikult tahtsin? Umbes sellist nagu gagal teisel pildil:
http://www.sheknows.com/beauty-and-style/articles/830395/lady-gagas-judas-eyeliner-tips-tricks
Kui paksust huulevärvist ja kulliküüntest mööda vaadata, on päris ilus juuksevärv.
Aga mis mul välja tuli? -- No umbes nagu Bree sealt "Meeleheitel koduperenaiste" sarjast.
Ehk siis õpetuseks kõigile (mida mina ei järginud...) - tehke kindlasti ikka enne seda juuksetuustitesti!
 
Neidis 09. september 2011, kl 16.35
Lohutuseks sulle teemaalgataja, isegi juuksetuustitest ei pruugi anda vastust, see on nii väike kogus juukseid, mida testis kasutad, et kui pärast värvimist oma juuste üldmuljet vaadata, siis võib ikka LIIGA punane saada....

Mina olen ka kord elus hennaga juukseid värvinud ja alguses oli pettumus suur (mul on tumedad kastanpruunid pikad juuksed). Kui värvisin, siis sain väga ebameeldiva punaka tooni (tahtsin ka LIHTSALT läiget) aga võta näpust...
2 päeva peale värvimist olin ängistuses, nagu puuga pähe saanud, lugesin netist kuidas ja mida ette võtta...ostsin soodat, mett, tegin kõike seda, mida autorgi aga miski ei andnud nagu tulemust.
Paar päeva läks mööda kui hakkasin oma uue minaga harjuma. Hennast saab siiski jagu ainult kääridega...sorry:)
 
well 10. september 2011, kl 00.10
Aga tee millegagi üle siis. Kas mingi pruunima värviga või siis Lushi pruuni hennaga. Väga ilus värv tuleb ja läigib ka vägevalt.
 
Catriona 10. september 2011, kl 10.14
Mis hennat Sa kasutasid?
Selle tooninüansi ja läike saaks kartulikoore peale ilmselt sennaga, kuhu võib-olla võiks 100g peale lisada 1 teelusikatäie hennat. Ja peas hoida max 1h.
Kui Sa segasid henna kuuma/tulise veega, siis see tavaliselt kulub vähemaks. Aga ma kardan, et päris välja see ikkagi ei tule.
Ma ainult jogurti osas ei ole kuulnud, et midagi juhtuks. Mõned kinnitavad, et jogurt ja amla võtavad hennat heledamaks (piimhape ja askorbiinhape). Aga see on väga individuaalne. Mina enda peal ma ei ole täheldanud, et see kuidagi värvi mõjutaks.
Meemask - kindlasti destilleeritud veega ja hoia peas vähemalt tund, võib ka rohkem. Ühest korrast ei saa kindlasti midagi.
Brahmi ja bhringraj reageerisid minul isegi juustes hennaga nii, et võtsid punast mahedamaks, selline omapärane nüanss tuli, messingjam.

Soovin edu ja jälgin ka huviga. Kui mingit nippi kuulen-loen, annan teada. :)
 
ma ka 10. september 2011, kl 10.24
Mina sain henna-senna seguga porgandiks. Ilus värv oli, aga nahatooniga ei sobinud (kuigi oli inimesi, kes arvasid et ma naturaalne punapea). Ega alguses ma ei teinudki midagi, et värvi kulutada. peale šampoonitamist loputasin õunaäädikalahusega, nagu ikka. Arvasin, et värv ei kulu nii kiiresti. aga kuskil 3-4 nädalaga muutus täpselt selliseks nagu Lady Gagal seal fotol ja siis ma mõtlesin,et aitan helenemisele veel natuke kaasa ja tegin meemaski paar korda. Ma arvan, et mesi midagi ei muutnud, pigem oli see värvi enda kulumine.
nüüd on kavas homme riskida ja püüda teha läikehennat. :)
 
Kiku 10. september 2011, kl 11.34
Mina värvisin Punasest kassist ostetud hennaga/indigoga, tulemus polnudki paha, kuid poole aasta pärast mõtlesin et nüüd rohkem ei viitsi värvida ja hakkan juukseid lihtsalt kasvatama, siis juuksed mida ma hennaga/indigoga värvisin muutusid roheliseks... kas siis juukseid peab värvima koguaeg? ma just sain aru et kui üks kord juba ära värvid siis on tulemus permanent-forever...
 
Catriona 10. september 2011, kl 16.33
Väljakasv muutus roheliseks? Lihtsalt niisama, väljakasvamise peale?
Ma ei ole sellisest asjast varem midagi kuulnud.
 
ka hennataja 10. september 2011, kl 18.24
Ei, vist ikka värvitud osa. Ise värvin henna ja siis indigoga ning vahest jääb päris pikk vahe, nii 2-3 kuud ja ei ole märganud rohelist. Huvitav reaktsioon.
Minu juuksed on mustjaspruunid, seega väljakasv jääb ainult hallil näha ja hallide karvade pealt kulub indigo maha, karv jääb selline punakaspruun.
 
Kiku 11. september 2011, kl 13.26
jah, värvitud osa on mul rohekas, aga ma ei ole värvinud mingi 8-9k, mõtlesin et äkki päikese pärast läksid selliseks?
 
totaalne uuuups 11. september 2011, kl 16.24
Jabadabaduu, asi edeneb. Tuleb välja, et hennaohvri kõige suurem sõber on ikkagi sügavpuhastav šampoon. Ostsin mingi teise nüüd poest, Herbina oma, hoidsin duši all käies peas ka mõned minutid ja maha loputades oli vesi beežikas. Aeglaselt ja visalt, aga mõikab. Vist pesengi nüüd sellega pead edaspidi, kuni henna vähemaks kulub.
Täna viitsisin ka möksida ja määrisin keefiri pähe (sest käisin vanematekodus ja jogurtit polnud, aga keefiri emal külmkapis oli). Sellest küll vist kasu polnud, aga pesus tuli värv ikkagi veidi heledamaks, isegi tavalise šampooniga.
Catriona - värvisin Jamila hennaga, Kamibist sain.
Aga miks peab meemaski tegema just destilleeritud veega ja üldse, kust seda destilleeritud vett saadakse???
well - ei tee ma midagi tumedamaga üle, ega ma siis pruune juukseid ei taha!
Aga loodan siis ikka vähehaaval maha kulutada selle tooni, huvitav, kas õunaäädikaga loputamine aitab ka kaasa?
Olen igasugu nippide eest tänulik ja kirjutan siia jälle kui järgmised asjad katsetatud on.
 
ka hennataja 11. september 2011, kl 17.41
Kikule
Minu teada blondeerimine muudab indigo (mitte henna) roheliseks. Aga eks Catriona oskab paremini kommenteerida.
 
Catriona 12. september 2011, kl 01.32
Sügavpuhastav šampoon on ilmselt kõige tõhusam. Aga ära sellega üle pinguta, anna juustele ikka armu ka, tee õlimaske ja kasuta palsamit. :)
Tartus nö profivahendeid müüvate toodete poes olen näinud müügils SIMsi sügavpuhastavat ja siis veel kellegi oma, mis põhineb väävliühenditel. USAs ja UKs müüdav ColorOops! ja COlorFix tunduvad olevat nendele sarnased ning seal soovitatakse vussiläinud värvimise puhul seda. Karmimad katsetajad on kasutatud ka nõudepesuvahendit, aga ma ei tea täpselt, millist.
Jamila ja Kamibist, siis on ilmselt 2010 suvekorje Jamila, see oli üsna äkiline. Aga kuna Sa tegid kuuma veega ja ei lasnud seista, siis ilmselt leebem kui nö normretsepti järgi tehes.
Destilleeritud vesi on meemaskis viimasel ajal, ma Long Hair Community'st millalgi lugesin. Alguses räägiti lihtsalt keedetud veest. Destvett saab tavalisest poest - pesuvahendite riiulist, tavaliselt müüakse seal, et triikraua sisse panna. Mineraalid, metallisoolad jm on eemaldatud.
Kui on käepärast - kaseviha-vesi on andnud tuhmimat tooni st neutraliseerib punase ja kollase, aga see ka kuivatab.
 
Catriona 12. september 2011, kl 01.38
Ma ei ole siiani kuulnud ega kohanud, et indigoga värvitud juus roheliseks muutub. Isegi siis mitte, kui on tehtud kahe-etapilist värvimist, et süsimust saada. Ja mõnel puhul on vahe olnud oma hea 2-4 kuud. Ots on must ja väljakasv on selline, nagu on.
Ma ei oska praegu pakkuda, millest see roheliseks muutumine võiks olla. Indigo on roheline ainult paaril juhul - kui see on olnud hennaga võrreldes suures ülekaalus ja juustes oksüdeerumata; kui indigot sisaldanud segule on peale mindud blondeerijaga; kui on kasutatud puhast indigot.
Üldjuhul - kuna indigo värvimolekul on suurem kui henna oma - kinnitub indigo juustesse kehvemini ja pinnapealsemalt ning võib ajapikku välja kuluda, aga siis on alt ikkagi indigoga reageerinud henna punakaspruun see, mis paistma hakkab.
Aga ma ei ole tõesti kohanud juhtumit, kus äraoksüdeerunud hennaga segatud indigo hiljem roheliseks läheks.
Aga ma uurin natuke.
Kas segus oli ainult henna ja indigo? Midagi muud vahepeal juustega teinud ei ole?
Kui roheline see ots on? Viskab mingis kindlas valguses rohekat läiget?
 
totaalne uuuups 15. september 2011, kl 00.15
Pesin täna pead. Entusiasm on asendunud lootusetusega. Paistab, et värv enam heledamaks ei kulu, vähemalt mitte silmnähtavalt iga pesukorraga. Juustele on üsna rets kogu aeg mingeid mökse pähe ajada ja pesta nühkida, seega pean vist leppima, et olen nüüd permanentselt punapea. Jube palju juukseid on ära ka tulnud peast, osalt vist mehaanilise nühkimise pärast. Vahin tänaval kadedusega heledapäiseid ja ei jõua ära kahetseda, et üldse hennaga mökerdama hakkasin.
Lugusid sarjast "mis veel EI mõju": netis levib mingi plära mineraalõlist - et määri pähe ja võtab henna maha. Õnneks ma ei hakanud tervet pead kokku möksima, panin ühele salgule vaseliini (see koosneb ju suuremas osas mineraalõlist), siis panin juuksed kinni ja käisin terve päeva ära. Kas arvate, et õhtul pead pestes ilmnes selle salgu peal mingi vahe - no ei!
Mõned õpetavad ka, et tuleb juuksed alkoholiga leotada ja siis mineraalõli peale. Aga seda asja mina proovima ei hakka, pärast jään üldse kiilaks. Kui keegi on nii proovinud, andke teada, mis juhtus.
Kasevihaleotist pole mul kusagilt saada ja nõudepesuvahendit ma lihtsalt ei taha juustesse panna, sest fairy ju nt tapab ära isegi küüned, mis siis veel juustest rääkida. Kardetavasti pole see värvikadu tekkiva kahjuga arvestades seda väärt.
Vbl proovin seda mett ja vett millagi, kui juuksed natuke rahu on saanud.
Igatahes, aitäh kõigile soovitajatele. Nühin oma hennat pesta tasapisi edasi ja loodan parimat. Ma olen end ennegi punapäisena näinud küll ja küll, aga praegu on mingi selline periood, et lihtsalt ei taha, igal hommikul vaatavad peeglist vastu võõrad juuksed... :(
See teema vajub siin vist nüüd tasapisi allapoole ja kui ma ta hiljem veel üles leian, siis annan teada millagi, mida veel proovisin ja mis minu juustest nt kuu aja pärast saanud on.
 
Catriona 15. september 2011, kl 00.49
Oi, ei - mineraalõlid ja alkohol EI mõju! Anna oma juustele armu, see on kordades hullem kui Fairy.
Jää sügavpuhastava šampooni juurde - kord nädalas. Kui pesed sagedamini juukseid, siis vahepeal pese millegi leebemaga.
Mesi ja destvesi on väga aeglane tulemus ning tahab korduvprotseduure. Amla+jogurt samamoodi.
Saada mulle meilile kiri ja võimalusel pilt, milline Sa enne olid ja pilt sellest, kui hull see punane siis on - hajutatud päikesevalgus, ilma välguta.
 
k 16. september 2011, kl 01.16
Minu arust võtavad õlimaskid väga tõhusalt värvi maha, vähemalt minu hendigoga värvitud juustelt küll, seepärast teengi õlimaski ainult paar päeva enne värvimist. Kuna praegu oled oma juukseid juba päris palju kurnanud, siis proovi teha õlimaski, sest isegi kui värvile ei mõju, teeb vähemalt juustele ja peanahale head :)

PS! Ära linaseemneõli kasuta, kuna ma olen täheldanud, et see toob juustes vähe tumedust esile. Proovi näiteks kookosõli :)
 
Catriona 16. september 2011, kl 01.33
Mis osa värvist kaob? Indigo tumedus või henna punane?
Ma ise õlitan ka vahelduva eduga, ainus, mille mina saavutan, et värske läige...
Väga põnev teema! :)
 
Ele 25. september 2011, kl 02.10
Lugesin kogu teema läbi ja ei saa aru miks keegi peaks üldse hennaga jamama? Ja miks seda lihtsalt üle ei saa värvida mingi värviga
 
Tups 25. september 2011, kl 12.12
Kuidas te seda meemaski teete?
 
ka hennataja 25. september 2011, kl 13.20
to Ele
hennaga, hendigoga ja henna+indigoga värvimine annab palju loomulikuma tulemuse kui sünteetiliste värvidega. Ja kahjuks paljudele ei sobi tavaliste värvidega värvimine allergia, juuste tervise seisukohast jm põhjustel, ka põhimõtte pärast looduslikult elada. Minule näiteks ei sobi tavavärvidega värvimine allergia ja juuste väljalangemise pärast, aga mina ei taha 40-aastaselt halliseguste juustega olla, seega olen leidnud sobivaima variandi. Mitte keegi ei saa ütelda, et minu henna+indigoga juuksed üldse värvitud on. Must näeb ülimalt loomulik välja. Rääkimata sellest, et juuksed on terved.
 
totaalne uuups 06. oktoober 2011, kl 19.41
Lubasin siin ju, et annan teada, kuidas mu hennahävitus edeneb.
Aitäh kõigile, kes siin nõu andsid. Catriona,aitäh kaasa elamast, ma ei saatnud pilte, sest mul vist pole päris selliseid pilte, kus juuksed spetsiaalselt näha oleks ja veel mingitel eritingimustel tehtud.
Nüüd on mu hennatamisest u kuu aega möödas ja annan teada, mis siis toimunud on.
Alguses pesin sagedasti sügavpuhastava šampooniga, aga see muutis mu juuksed marukuivaks, läksid juba takuseks ja peast ära tuli ka kõvasti. Loobusin ja pesin tavalise šampooniga edasi.
Alguses pesin ka liiga sagedasti, lootuses et henna kulub kiiremini, aga paar nädalat tagasi viskas mul üle - juuksed olid koledad, kuivad ja karedad. Surfasin netis ringi ja sain teada, et hennafännide lobist hoolimata kuivatab henna paljudel tegelikult juuksed liiga ära. Eks siis koos sügavpuhastaja ja sagedase pesuga mõjus mulle ka. Olin kurb, et ise lollusest juuksed ära nätsinud olin.
Õlimaske proovisin, aga üldiselt need vist minu juustele ei sobi. Nende väljapesemiseks tuleb mingi 4x šampoonitada ja see rikub juukseid veelgi enam kui tavaline juuksepesu. Henna väljapesemisele õli küll kaasa ei aita. Üldse mitte mingit vahet.
Kuigi olin u aasta juba silikooni-parabeenivabu tooteid kasutanud,ostsin poest nüüd mingi suvalise Fructise juuksemaskipotsiku, selles on küll silikoonid, aga parem ikkagi see kui katkutud juuksed. Ja see parandas olukorda juba esimese korraga. Panen pähe tavaliselt enne juuksepesu tunnikeseks. Ja üllataval kombel tundub, et see aitab ka henna väljapesemisele kaasa.
Ühesõnaga, värv on nüüd helenenud küll, ikkagi punane, aga punane on rohkem kollakamaks-oranžikamaks muutunud. Otstest on rohkem maha kulunud kui pea poolt, ehkki viimast nühin ju pestes rohkem. Ju siis on juukseotsad poorsemad.
Vähemalt sain tänu hennale teada, et mu juuksed ikka kasvavad pikemaks, enne tundus et üldse ei kasva. Aga nüüd on u pool cm väljakasvu näha.
Mee katsetamiseni pole veel jõudnud, aga ilmselt võtan millalgi selle ette, kui juuksed veel pisut taastunud on.
Endiselt jutlustan moraali, et ei tasu ikka hea jutu peale igasugu asju pähe möksida. Inimesed on erinevad ja mulle tõi seekordne henna küll ainult vaeva ja jama. Loodetavasti juuksed ikka taastuvad ja ei pea kääride kätte minema.
 
iluinstituut 06. oktoober 2011, kl 21.16
Seda et ... Fructist ära väga kaua kasuta, võta selle asemel mingi teine mask (Pantenet ka ära võta), võiks olla spetsiaalselt kuivade juuste oma, ja hoia seda peas pärast pesu umbes 20 min (mitte 2-3 min, nagu õpetuses öeldud). Ja kasuta järjepidevalt.
Muide, kontrollimata andmetel aitab ka viin hennal juustest eemalduda. Pole ise proovinud, nii et ettevaatust! Proovi alguses ühe salgu peal. Üldiselt sobib henna/basma vaid neile, kes tõesti on nõus elu lõpuni vaid sellega oma juukseid värvima. Igasugune keemiline lähenemine pärast seda on väga riskantne.
 
totaalne uuuuups 04. november 2011, kl 22.44
Nonii, siin jälle mina oma hennahävitusteemaga!
Kuu aega on jälle möödas ja mu ema väidab, et juuksed ei paistagi enam punased mingis valguses. Noh,pimedas toas vbl ei tundu punased! Õnneks on henna nii palju ikkagi heledamaks läinud, et väljakasv ei paistagi häirivalt välja. Kuidagi ühtlane üleminek.
Proovisin nüüd ära ka selle mee-vee maski. Jah, ma olen netis pilte ka näinud, kus autorid väidavad, et tegid meega henna heledamaks, aga ma arvan, et see on tavaline kulumine, mitte mee teene. Mina tegin ainult ühe korra ega oodanudki, et märgatavalt heledam peaks olema, aga no kurask, nii ka ikka ei tohiks olla, et tumedamaks teeb, eksole! Aga just nii läks, mesi mõjub juustele, eriti vist hennaga juustele, übervõimsalt, selline läige, et juuksed lausa kiiskasid päevavalges. Aga henna paistis selle läike alt ka tumedam ja sügavpunasem. Seda meelaksu läiget jagus veel pärast kahte pesukordagi, aga nüüd on juuksed jälle tavalised. Nii et soovitus kõigile, kes hennat rõõmuga pähe panevad - tehke meemaski ka ja vaadake mis siis juhtub -- mitte keegi ei usu, et loodusliku vahendiga sellised küütlevad juuksed saite.
Aga vott nendel juttudel, et hennapead blondeerida ei tohi, on küll tõepõhi all. Mul on sõbranna, kes ise kodus juukseid helendab ja viimasel korral sokutasin end talle koos väljakammitud juuksetuustiga külla. Napsasin kausist pintslitäie blondeerimismöksi ja lasin mõjuda vist u 40 min, kuigi pakil on kirjas et pool tundi. Täielik õudukas, mismoodi blondeerijad haisevad, kuidas pagan keegi seda õudust üldse oma peas välja kannatab, ma ei kujuta ette. Sõbranna ka köhis ja pintseldas vaheldumisi... Igatahes, tema oli pärast superblond (nagu pakil kirjas)ja minu juuksetuustakas oli oranž. Küll heledam kui peasolevad juuksed, aga ikkagi täitsa oranž, mitte blond ja tagatipuks veel ka täiesti tuhm. Ei mõju.
Aga samas - ei lähe ka roheliseks vms, mida osa siin kardavad.

Oh jah, tuleb tunnistada, et kui ma tahaksin kangesti olla punapea, siis oleksin praegu rahul nagu roosa põrsas. Teeks aga meemaski ja lehvitaks tulikiharatega mööda linna. Ega mul muud vist üle jäägi... ;)

Kohtumiseni kuu aja pärast.
 
sennu 04. november 2011, kl 22.56
Tahtsin lihtsalt öelda, et selles osas on see õnnetu hennatamine positiivselt läinud, et Delfi foorum on ühe hea informatiivse ja mõnusalt kirja pandud teema saanud. Kurb muidugi, et päris seda ei saanud mida tahtsid, aga loodetavasti on kuu aja pärast paremaid uudiseid. Edu Sulle!!!
 
jep 06. november 2011, kl 21.09
Aga kui see punane tõesti nii vastumeelt on, miks mitte siis kasutada (tume)pruune toonivaid värve/maske/vahtusid? Püsivad vaid paar pesu ja kuluvad ühtlaselt maha, aga vähemalt ei pea sa seda vihatud punast kogu aeg peeglist vahtima.
 
hm 20. veebruar 2017, kl 17.30
Kuidas saada hennat maha?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!