Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
parim shampoon
 
emma 06. november 2011, kl 18.40
Ehk keegi oskab soovitada parimat shampooni kahjustatud, värvitud, nõrkadele, rasvastele, õhukestele juustele. Kas Klorane või TIgi või miskit muud? Ja kas palsamit peab panema, kui juuksed on väga rasvased?
 
britt 07. november 2011, kl 11.33
Soovitan Kerastas'i, neil šampoone igale juuksetüübile. Palsamit ei kasutagai, sest šampoonist piisab täiesti, et juuksed ilusad jääksid.
 
Kiku 07. november 2011, kl 11.45
Britt, kas sa ostad Kerastase Eestist või tellid kuskilt? ja mis shampooni sa kasutad,et palsamit ei vaja?
 
britt 07. november 2011, kl 14.19
Kasutan Bain Bio-Recharge kombin.juustele ja vahel ka Bain de Force nõrkadele juustele.
Võibolla Eestis mõni salong müüb neid, ma tellin www.lookfantastic.co.uk, saab poehinnast odavamalt.
 
muki 07. november 2011, kl 14.48
kui juuksed on kahjustunud, siis on ilmselt probleemiks ka ärritunud peanahk, sest muidu ei oleks vaja rasvastele juustele sobivat šampooni?
juuksevärvid ärritavad/kuivatavad peanahka päris korralikult ning tulemuseks on sageli rasvased juuksed. nimelt, keemiast ärritunud peanahk hakkab rohkem rasu tootma ja seetõttu lähevadki juuksed kiiremini "mustaks". kui juukseid veel sagedamini pesema hakata, siis ei saagi probleemist jagu.
igasuguste šampoonidega tuleks ettevaatlik olla, sest sageli on neiski ärritavaid komponente. kallis šampoon ei tähenda veel head tulemust.
muide, Tigi ja Kerastase tekitasid mulle probleeme pigem juurde, samuti Swartzkopf, Joico, Paul Mitchell ja hulgaliselt teiste tuntud brändide tooted samuti.
pikka aega uskusin hinnaliste salongitoodete imelisse mõjusse aga kui mõne aastaga lubatud mõju ei tulnud, hakkas minu arenema skepsis kogu selle ilusa roosa reklaamijutumulli suhtes.
lugege nende toodete koostist ja googeldage - siis saab palju selgemaks, miks mõned probleemid ei kao.
 
mina 09. november 2011, kl 14.07
Proovi KC professionali, müüakse kaubamajas. maksab 10 eur ja võta "problem scalp" oma, tasakaalustab ka peanahka. Aitab tõesti igast hädade vastu ning ei koorma juukseid jne. Teeb puhtaks, ravib ja juuksed on päris heas seisus. Tigi, sebastian ja paul michell ei sobi ka mulle.
 
Mann 11. november 2011, kl 15.24
Mulle meeldivad hoopis Giovanni šampoonid, mida tellin iHerbi lehelt www.iherb.com . Tegu üsnagi orgaaniliste ja sodivabade toodetega, mis maksavad uskumatult vähe. Boonuseks on iga toote juures kasutajate kogemused e. review´d. Sinule võiksid sobida - http://www.iherb.com/Giovanni-50-50-Balanced-Hydrating-Clarifying-Shampoo-8-5-fl-oz-250-ml/6398?at=0
http://www.iherb.com/Giovanni-Root-66-Max-Volume-Shampoo-8-5-fl-oz-250-ml/14368?at=0 šampoonid ja vastavad balsamid ka.
Tellimine sellelt lehelt on uskumatult lihtne ja alla 1,36 kilose paki saatmine maksab 4USD. Esimese tellimuse puhul saad soodustust 5USD koodiga TIR834. Kui tellid Giovanni šampooni ja balsami (mina enam balsamit iga kord ei kasutagi, vast ainult 2x kuus), siis läheb see kokku maksma 2 x 4,93=9,86, millest -5USD soodustust ja maksad kahe asja eest ainult 4,86USD. See teeb kokku umbes 3.53 eurot.
Panen siia Giovanni kodulehe ka - http://www.giovannicosmetics.com/
 
lilleke 12. november 2011, kl 20.32
Alterna on parim, ega asjata Madonna ka teised staarid seda ei eelista:DD
 
super head tooted 12. november 2011, kl 21.45
Kui sa avastad Kemoni Actyva šampoonid, siis saad teada mis on kvaliteet. Kuna tegemist on väiksema keemia sisaldusega, siis alguses esimene sari mulle üldse ei sobinud. Harjunud ju ikka sulfaatide ja silikoonidega. Teine komplekt mis valisin oli mega ja nüüd enam muud ei taha. Vaata nende kodulehte www.kemon.ee ja salonge kes Actyva tooteid müüvad on päris palju.
 
ss 14. november 2011, kl 23.59
Soovitan soojalt GNLD juuksetooteid, ise kasutan neid 5 aastat nng pole välja vahetanud ega vahetagi,väga head igat tüüpi juustele, hinnaklass mõistlik ning tegemist on konsentraadiga,siis jätkub ka kauemaks....
ui huvi,kirjuta
 
Kerli Loopman 15. november 2017, kl 14.39
Actyva tooteid müüb ka üks e-pood https://mia24.ee/tootja/actyva-by-kemon kuigi jah tegemist on probleemsete juuste salongitoodetega, millel raviefekt ja on mõeldud professionaalseks kasutamiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!