Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Palun aidake: soovin heledat jumestuskreemi!
 
põhjamaiselt valge 07. märts 2012, kl 05.07
Mul on probleemne nahk. Vahel meeletult kuiv, teinekord rasune ja alati kaetud punnidega ja aknearmidega. Talvel on mul väga hele nahk ja et katta jubedust mu nahal oleks mul vaja hästi katvat jumestuskreemi. Kõikide jumestuskreemide heledaim toon, mida olen proovinud mulle on siiski liiga tume. Kas keegi oskaks soovitada hästi katvat heledat (kollase alatooniga) odava või keskmise hinnaklassijumestuskreemi?!
Ja sinna juurde head concealerit?
 
DameAli 07. märts 2012, kl 08.00
Ma ennustan, et nüüd lendab siia igasuguseid, kellede meelest poodides müüdavate sarjade heledaimad on ju piisavalt heledad ja et mida see teemaalgataja üldse viiksub...

Viimase aja parim leid on mul olnud Lumene Natural Code Vanilla KUID sel on keskmine katvus, kindlasti tuleks kasutada mingit tugevama pigmendiga puudrit selle peal.
Samuti meeldis mulle Bourjois Healthy Mix aga see tundus toosakama alatooniga ja seetõttu ei ole päris see, mida vaja.

Kuna nahk on kuiv ja vajab tugevamat katvust ma mineraalpuudreid ei soovitaks - kuigi nende seas on väga suur heledate toonide valik.
 
Kee 07. märts 2012, kl 08.39
Proovi poes Maybelline'i tooteid, need on beežika tooniga ja saadaval on vägagi heledaid variante, on ka v.hästi katvaid kreeme. Soovitan seda firmat, sest kasutan oma seganahaga ka M.'i jumestuskreeme ja väga rahul, enne kasutasin palju Lumene omasid, aga minu jaoks on need liiga tugevalt katvad.
 
LK 07. märts 2012, kl 09.00
Mul on ka selline kestendav ja vahel probleemne nahk. Kuid väga-väga hele ja kahvatu.

Parim, mis olen leidnud, on Manhattani Perfect Adapt Make Up ning värv Light Beige 40.

Katab hästi, jääb peale ühtlaselt ega tekita n-ö maski efekti. Lisaks on see saadaval ka hea hinnaga - oli vist 7-8 euro kanti.
 
lillian 08. märts 2012, kl 14.37
Pupalt katsetasin ühte jumestuskreemi, mis oli isegi minu heledale nahale hele. Nime kahjuks ei mäleta- oli pumppudelis, musta korgiga ja tooni nr oli vist 11.
 
Styg 08. märts 2012, kl 19.54
Maybelline kõik jumestuskreemid on vähemalt minu jaoks liiga tumedad. aga kui sul on kollaka alatooniga nahk, siis võibolla on sul rohkem õnne kui minul, sest minu jaoks on kõik jumestuskreemid ka täiesti kollased.

Lumene Vanilla-toonid on OK - aga need ei ole kuigi katvad.

mulle on soovitatud ka Make Up Store ja nende Milk tooni, aga minu jaoks on see liiga tume ja täiesti kollane.

concealer on üllatuslikult mulle ülihästi sobiv BeYu Perfect Cover Stick - kõige heledam variant on tõesti mu väga heledale nahale täiesti sobiv. mis paneb mind mõtlema, et võibolla oleks BeYu valikus ka heledaid jumestuskreeme, aga ma pole viitsinud minna uurima.

heledate jumestuskreemidega on siinmail ikka täiesti nutune lugu...
 
hele 12. märts 2012, kl 19.38
Küsisid küll odavamast hinnaklassist, kuid teades ise, et nende seas ei leidu õiget tooni, siis soovitan siiski investeerida veidi kallimasse, kuid see-eest õigesse tootesse.
Suvel minu jaoks parim Lancome Teint Idole Ultra kõige heledam toon 010 ( samas selgus viimane kord poes, et Teint Idole Ultral on mingi uus 24h versioon vana asemel ja selle toonides ma kindel pole... ehkki vana oli lihtsalt nii hea koostisega ja katvusega, et kindlasti proovin nüüd kevadel ka uue ära). Talvel aga jäi see Lancome ka minu jaoks veidi tumedamaks. Ostsin Armani Lasting Silk ja no nii loomulikku tulemust ma poleks osanud oodatagi. Väga vedel on see ning seetõtu kulub vähe (mul igapäevase kasutamisega läheb viies kuu!!!) Samas nõuab see head niisutavat aluskreemi, sest muidu jäävad ebaperfektsused hästi näha. Kuid kui pealekandmise käppa saab, siis tegelikult tuleb see isegi sama odav kui odava tooted, sest nagu ütlesin, kulub vähe.
Kui esialgu ei raatsi siiski raha raisata, küsige testrit poest. Kaubamajas annavad ilusasti väikese purgikese või kotikesega kaasa väikese koguse, et saaks testida just õiges valguses.
Need on minu lemmiktooted ja ei pruugi teistele sobida, aga kui ükskord see testrite abil kindlaks teha, siis on edaspidi hea tunne, et oled leidnud just sobiva toote :) Edu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!