Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Henna
 
Jane 20. märts 2012, kl 21.13
et siis,kas keegi on ise omale maalinguid hennaga teinud?kuidas välja tuli ? kust te hennat ostsite ja palju maksis ?
 
Jane 20. märts 2012, kl 21.15
arvamusi hennast ?
 
vaata 21. märts 2012, kl 10.22
http://hennaleht.wordpress.com/
 
Catriona 21. märts 2012, kl 12.45
Mina teen aprillis Tartu Rahvaülikoolis hennamaalingute koolituse (täpsem info: http://www.rahvaylikool.ee/kursus/2/166... )
Kui saab grupi kokku ka Tallinna koolituseks, siis ilmselt teeme sel kevadel midagi Tallinnas ka. Aprillis või mais.
Tartu koolitus on kahepäevane ja põhjalik - ajalugu, hennapasta segamine ja muu tehniline osa, erinevad stiilid, pasta pealekandmine.
Tallinnas võime teha samasuguse pika kursuse, sel juhul oleks see R õhtul ja L päeval, või siis lühikursuse - Henna ABC, mis annab lühiülevaate ajaloost, tehnilistest aspektidest ja siis keskendub mingile kindlale stiilile. Hennapasta kokkusegamisega see kursus ei tegele, iga osaleja saab peale sissejuhatust väikese hennakoonuse ja hakkab kohe maalima. :)
 
ivika 26. märts 2012, kl 19.51
kaks huvilist oleks Tallinna pikale koolitusele olemas. kuhu selle toimumise kohta info tuleb voi kellele oma osalemissoovist märku anda?
 
Catriona 27. märts 2012, kl 01.37
Ma tavaliselt olen Tallinna kursuste infot levitanud Facebook'i kaudu, Hennaserai lehel ja Hennaskonna grupis. Ja siis on seda edasi jagatud.
Saatke palun meil: info@hennaserai.com - siis on see mul postkastis silma all ja kui aeg paika saab - ma arvan, et kas aprill või mai algus - siis saadan meili.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!