Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Tallinna kesklinnas hea kiire küünestuudio
 
Mia1 18. juuni 2012, kl 13.27
Mõned aastad tagasi oli Kaubamaja taga suurem küünestuudio, kuhu sai muretult aega kinni panna. Enam ei paista seda olevat, mida võiks selle asemel soovitada? Vaja homseks aega tööpäeval, tahaks ka sellist mugavat mitme teenindajaga maniküürile (tavaline seekord) spetsialiseerunud salongi. Ja mitte liiga kallist...
krissumissu24 18. juuni 2012, kl 13.47
 
bleh 18. juuni 2012, kl 13.47
NailSpa on päris OK koht, teenindajaid on mitmeid ja teenindus on alati väga meeldiv olnud. http://www.nailspa.ee/
 
Mia1 18. juuni 2012, kl 15.00
ma lootsin midagi odavamat kui 18 EUR (NailSpa hind). Pea 300 krooni tavalise maniküüri eest on minu arust tiba kallis.

City küünestuudio on kahjuks suletud ... Ehkki hind on neil väga meeldiv kodulehel.
 
teab 18. juuni 2012, kl 19.31
Nail Lounge (OPI salong) on samuti hea ja sinna läksid tööle paljud endised Nailbar´i töötajad.
Seal tavamaniküür küll 17EUR´i, aga võid võtta ka express maniküüri, mis maksab 15EUR´i.
NailSpad ainult kirutakse ja enamikul sealt väga halvad kogemused. Isiklikult ka ei soovitaks sinna minna.
Lisaks on kaubamajas ka mingid maniküüri lauad (OPI ja LCN), kuhu vanasti sai hõlpsasti aegu, aga hetkeseisu enam ei tea.
Kui sa väidetavalt kunagi käisid kaubamaja taga salongis, milleks oli Nailbar, siis need väljatoodud hinnad siin ei tohiks sind küll mitte kuidagi loksutada. ;)
 
NailSpa Salong 18. juuni 2012, kl 19.46
NailSpa Salong on alati avtud tagasisidele ja seda nii positiivsele kui ka negatiivsele. Kontakt http://www.nailspa.ee/?go=contact
Ainult nii saame oma teenuse kvaliteeti parandada.
Alati oleme leidnud kliendi murele sobiva lahenduse.

Samas meele teeb kurvaks see, kui konkurendid anonüümselt foorumite vahendusel kommenteerivad, ju siis tuntakse teravat konkurentsi :-)

Ilusat suve soovides!

NailSpa Salong
 
maniküür 19. juuni 2012, kl 16.00
kesklinnas hinnad kallimad,,vaata veits välja kesklinnast!Teeksin sulle 10,-maniküüri aga jh kesklinnas ei ole.
 
? 19. juuni 2012, kl 21.41
imelik, et kaebustele avatud suur ja tuntud salong nailspa arvab, et konkurendid (vihjates sellega hetkel konkreetses teemas ilmselt siis sellele opi salongile) käivad anonüümselt teda kirumas. miks? miks ei võiks lihtsalt kirjutada need kliendid, kes on käinud ja kogenud? kahjuks ei saa minumeelest eitada fakti, et nailspa kohta on kirjutatud väga palju halba nii siin kui sealpool foorumites.
saan aru, et juhtub ja suur salong jne, aga suunates süüdistusi mingile teisele salongile (ilmselt võimetuna seda tõestama) on veel rumalam/alandavam..??
ma ei tea, paneb mõtlema.
kui keegi soovitab teist salongi, siis on tegu kohe konkreetselt anonüümselt kirjutava konkurendiga?
foorumid koosnevad mitte klientidest vaid ilusalongi töötajatest vaid? siis ei ole mõtet siin ka ilusat suve soovida ja rääkida negatiivse tagasisideme soovist.
hmm, igatahes, huvitav suhtumine..........
mind, kui potensiaalset klienti, teeb selline suhtumine kahjuks üsna ärevaks ja kahtlustavaks valdava mentaliteedi suhtes teie salongis, kuigi otseselt mingisugust halba arvamust ei oma.
 
? 19. juuni 2012, kl 21.42
eelmisele postitusele lisaks, et vabandan OT teema pärast. lihtsalt pani mõtlema, arutlema ja kulme kergitama........
 
ÄRGE VIIGE OMA RAHA NAILSPASSE! 22. oktoober 2012, kl 22.43
Kohutav koht ja ei lähe enam kunagi tagasi. Kõik on väga must..eriti wc..põrand lausa ujus kui seal käisin:S lauad on mingit sodi täis(tühajad topsid, viilid, tipid vedelevad igalpool). Administraaor on ka väga ebaviisakas(tumedate juustega ponšik), oli pidevalt väga ülbe suhtumisega ja kui ma uurisin pakutud joogi kohta mis oli juba 20minti tagasi mulle lubatud, siis hakati minu kallal veel haukuma ka, et umbes "ole ültse õnnelik et mingi jookigi teenuse kõrvale saad". Küüned on lopergulised ja nahad veritsesid, tore oli ka see et mulle tegi hooldust noor neiu nimega Kristel kelle pealt oli kohe näha, et ta hoidis puuri küll esimest korda elus käes, sellest siis ka suured sügavad vaod minu küüntes. Pidevalt käis ka mingi venelaste suur lõigamine ja itsitamine salongis mis minu jaoks oli vägagi häiriv. Koha nimi ju NailSpa...Spa peaks tähendama kohta kus saab lõõgastuda, aga mina sain sealt vaid valusad küüned, ebameeldiva teeninduse ja kõrva valu. Selline kogemus siis minul!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!