Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Catrionale - hendigo ja kulmud
 
nem 05. oktoober 2012, kl 13.34
Tere,

olete hennalehel rääkinud, kuidas värvida henna ja indigoga kulme, kuid mind huvitaks, et kas hendigo seguga ka võib neid värvida. Kuna värvin juukseid hendigoga (2 osa indigot ja üks osa hennat, juuksed on tumepruunid), siis tahaks ka kulme proovida, aga kardan natuke, et milline see tulemus võib jääda..kaua seda umbes peal peaks hoidma?

Ette tänades! :)
 
Catriona 08. oktoober 2012, kl 09.10
Jah, võib küll kohe henndigoga ka teha.
Mina ise teen kaheetapilisena, kuna ühe korra ja henndigoga tehes on kulmud vahel liiga punakad jäänud, vahel aga kinnitub värv kehvemini st tulemus on heledam ja ebaühtlasem. Mulle tundub, et eelnevalt hennatades ja siis henndigoga üle tehes on tulemus parem, sest loomuldasa on mu kulmud üsna heledad.
Peal hoian ma ilmselt 30-40 min, mõlemat satsi. Nii ligikaudu. Ja henndigo on mul ilmselt 1:4 segu, mille tulemusena on kulmud järgmisel päeval kergelt rohekad, kuniks indigo ära oksüdeerub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!