Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
juuksepikenduste tüngategijad
 
Liiis 13. veebruar 2013, kl 01.38
Tere!
Kui paljud teist on omanud juuksepikendusi? Olen 4 korda paigaldanud aasta jooksul juukseid ja raisanud kokku tuhat eurot. Alati olen saanud juuksed, mis langevad keratiini otsast kohe välja, kuigi olen teinud alati õiget kodust hooldust.
 
to Liiis 13. veebruar 2013, kl 07.53
See on märk, et tekkinud on kinnisidee. Raha pole kuskile panna(tele2 reklaam) ning kahjustab suure tõenäosusega oma juukseid. Miks ei tee enda õigeid juukseid korda nii et neid hooldades vapustav mulje luua?
 
II 13. veebruar 2013, kl 12.28
Cybercatist mine osta juuksed ja lase panna kellelgil. Ära kasuta odavaid kohti ja uuri mis materjaliga tehakse. Slaavi on parim!
 
muri 17. veebruar 2013, kl 22.20
vahel saab cybercatist ka halbu juukseid, mõnikord on väga head, aga nyyd olid salgud õhukesed, umbes pool aastat tagasi olid hästi head paksud salgud otsteni, blond tydruk väga ei oska panna teeb suured kinnitused,ebaviisakalt nähvab ka, teisi ei tea
 
klient 20. veebruar 2013, kl 23.10
ega jah sealne teenindus 0. See blond on vist seal omanik . Siis võib ülbitseda. Seal on nii mõnigi teenindaja, kes annab alles soovida. Ei lähe sinna enam.
 
Cybercat salong? 22. veebruar 2013, kl 23.37
Minul on seoses Cybercat Ilusalongiga ainult positiivsed emotsioonid:) Väga sõbralik õhkkond,hubane ja mõnus! soovitan!
 
Mina olen küll rahul 23. veebruar 2013, kl 17.56
Cybercatist sain siiani parimad pikendused ja teenindus oli väga hea ja sõbralik, töö professionaalne, soovitan kindlasti!
 
Cybercat 26. veebruar 2013, kl 02.16
Cybercat- kusjuures mina olen ka sealt saanud nii häis kui halbu pikendusi ja millegipärast on alati erinev hind. Kord 1,7 ja siis 2 eur, vahet ei teegi milline mis materjal on. Ükskord sain isegi sellised pikendused et kliendil peale pesu pulstusid juuksed täiesti ära, seega saatsin kliendi sinna ja sai uued juuksed. Seega vahel ok materjal vahel mitte. Olen ka äärmiselt head materjali sealt saanud. Jama on see et kunagi ei teagi..
 
Juuksur1 02. märts 2013, kl 18.18
See kehvema kvaliteedi teema võis seal olla paar aastat tagasi, siis nad tegelesid veel Lõuna Vene jms juustega ja need olid ka odavamad veidi. Nüüd on Cybercat kaubamärgi all ammu juba ainult slaavi juuksed, veidi kallimad, aga samas kestavad kaua ja tõesti väga head. Tüngategijaid leiab rohkelt eraisikutest paigaldajate ja "ärikate" seast, kes ei anna garantiid, kviitungit jne.. Kunagi on olnud endalgi probleeme mingi buduaari turu tsikiga, suhtumine on selline, et oma viga et ostsid minu käest, no tere talv. Nime kahjuks ei mäleta. Soovitan eelistada kindlaid brände ja ametlikult tegutsevaid salonge ainult.
 
lottta 04. märts 2013, kl 01.49
Mina käisin Mustamäel ühe naise juures. Olen väga nõudlik, sest olen mitmeid kordi samuti väga halbu juukseid pähe saanud. See kord käisin detsembris tolle neiu juures ja tõesti tugevad, paksud ja ilusad juuksed. Ootan juba hooldust!! :))
 
Kiku 04. märts 2013, kl 11.45
Mina olen üks kord kuulutuse peale läinud tegema - õudne kogemus - rohkem mitte kunagi! Mingi Mari-Liisi nimeline neitsik tegi - kohutav! Ajasin samuti taga slaavi juukseid - meil müüakse ainult saasta selle nime all, igatahes toll ajal küll. Enne seda oli mul Balmaini pikendused, väga kvaliteetsed ja 3-4 kuu jooksul ei tulnud mul ühtegi salku peast ära. Nii et parem ikka maksta rohkem, kokkuvõttes tuleb odavam.
 
Karin 05. märts 2013, kl 13.21
Jah-Kiku sul on väga õigus. Slaavi juuste asemel on ikka täieliku saasta liikvel. Tegelikult on ju Belli Campelli ainuesindaja Eestis. Tuleb lihtsalt ise sealt osta ja paigaldama minna. Minna käin tolle naise juures ja super töö ja parimad juuksed.

Soovitan:
http://www.facebook.com/pages/S%C3%A4ravad-juuksepikendused/365007533624963
 
f 06. märts 2013, kl 18.59
Tegemist siiski Belli Capelli nimelise firmaga. Nende kohta vöib öelda, et kallid ja öhukesed salgud. Ilma kuulsa brändi nime minni maksmata saab palju paremat kaupa kordades soodsamalt ja kestavad kauem ka.
 
Karin 08. märts 2013, kl 03.00
Mina sain väga korralikud Belli Campelli salgud,ei tea millest sina räägid.
 
Triin 08. märts 2013, kl 08.39
Ei saa aru nendest kommentaaridest siin, ilmselt konkurendid on hakanud jälle laimama. Olen saanud koguaeg Cybercat salongist väga head juuksed. Suhelnud olen just selle blondi tüdrukuga, kes on äärmisel sõbralik meeldiv ja vastutulelik. Hind ju sõltub juukse pikkusest. Ammugi ei ole salgud õhukesed.
 
Mann 08. märts 2013, kl 21.02
Kas Cybercat teeb endale reklaami? Terve FB on töökuulutusi täis, mingi jama vist...
 
Ka paigaldaja 08. märts 2013, kl 21.09
Ma ei saa aru, kas selles on midagi imelikku või halba, et mõni firma endale reklaami teeb või töötajaid otsib?

Cybercat juuksed on väga head, oman aastatepikkust kogemust pikenduste paigaldamisega ja hetkel ühtegi paremat alternatiivi ei tea igatahes.
 
Mann 09. märts 2013, kl 22.49
Ka paigaldaja - oled siis vähe otsinud, samad juuksed olemas soodsamalt ja paksemate salkudena
 
Casabella 04. aprill 2013, kl 18.21
Minu meelest tõelised tüngategijad on Casabella salongis - väga kiiresti läksid pikendused takku ja pusasse ja ma pole ainus.
 
Kahjuks ka halb kogemus 05. aprill 2013, kl 22.50
Mida teie targad ütlete. Juuksepikendused sai ostetud Roosikrantsi tn. Kui keegi teab, seda kohta? Ja need olid slaavid. Juuksepikendused aga paigaldas esimesel korral Jaanika Miilman. Hooldusesse läksin Küünestuudiosse Tatari tn. nime ei mäleta aga seal oli ainult üks paigaldaja 160 salku ja tagasi jõudis ta panna 130 salku ning aega läks 8 tundi Paigaldaja väitis,et on 17 aastat paigaldanud. Õhtuks oli juba esimene salk peast ära tulnud ja nii hakkaski neid salke tilkuma, vahest päevas isegi 8 tk. Helistasin siis tagasi talle ja ta ütles, et see ei ole tema viga vaid juuksepikenduste viga, kuna juuksepikendused on üle tehtud keratiiniga. Sellepärast ei seisagi. Tahtsin ka näitama minna aga käskis enne sellesse kohta pöörduda, kes siis pikendused müüs. Nii möödus kuu ja järgi oli jäänud 71 salku. Aja puuduse tõttu läksin siis oma vana paigaldaja juurde, kes väitis, et pikendused on halvasti kinnitatud. Helistasin siis tagasi, et tahan raha tagasi ja kus siis inimene hakkas sõimama, et oma viga, et tõstma tulin, et oleks sealt juuksed ostnud oleks kõik ok olnud. Ühesõnaga läks väga ülbust täis. Mida siis teie sellest arvate?
 
to kahjuks ka halb kogemus 07. aprill 2013, kl 10.59
aga mine tarbijakaitsesse. kas töö kohta tseki said? või võta esmalt salongi juhatajaga ühendust, sest selline käitumine pole viisakas, las pakuvad lahenduse välja. keratiiniga ületegemine pole mingi argument. olen teinud pikendusi 9 aastat ja sellist juttu kuulen esmakordselt :S
 
to kahjuks ka halb kogemus 01. mai 2013, kl 23.27
Roosikrantsi tänaval, see tähendab, et GoodHair oli vist see, kes müüs need ära tulevad pikendused?
 
Kats 18. jaanuar 2015, kl 18.28
Cybercat juukseid eisoovita üldse. Juhtusin lugema seda foorumit siin ja avaldan ka oma arvamust. Lähevad kiirelt pusasasse, väga halb läbi harjata, ei soovita üldse. V'ga õhukesed juuksesalgud sain ka seekord.

Ja muideks "Juuksur1" Lõuna Venemaa ja Põhja Venemaa juuksed kuuluvad kõik ühte valdkonda mis on tuntud kui slaavlased ;)
 
Tean asju 20. mai 2015, kl 20.13
Tegelikult enamik iuuksepikenduste paigaldajaid, kes reklaamib slaavi pikendusi Eestis, ostab need Cybercatist - nad toodavad ise vastavalt tellimusele ja on ainsad sellised siin. Kvaliteet on enamasti väga hea, kuigi mingeid kõikumisi vahel esineb, samas eks iga inimese juuksed ongi erinevad. Kliendil on lihtsalt valida, kas ta laseb paigaldada nende juures otse või läbi vahendajate kuskil.
 
Tean asju 20. mai 2015, kl 20.14
Tegelikult enamik juuksepikenduste paigaldajaid, kes reklaamib slaavi pikendusi Eestis, ostab need Cybercatist - nad toodavad ise vastavalt tellimusele ja on ainsad sellised siin. Kvaliteet on enamasti väga hea, kuigi mingeid kõikumisi vahel esineb, samas eks iga inimese juuksed ongi erinevad. Kliendil on lihtsalt valida, kas ta laseb paigaldada nende juures otse või läbi vahendajate kuskil.
 
ka juuksur :) 25. mai 2015, kl 00.03
to Tean asju - vaidlen sulle vastu! Ei ole Cybercat ainus, kus valmistatakse slaavi juustest pikendusi. Saab mujalt ka sama kvaliteetseid juukseid ja salgud on paksemad ning hind soodsam ;) Enne kui hakata kõva häälega kuulutama võiks siiski eelnevalt end teemaga päriselt kurssi viia. Väga paljud juuksurid enam ei osta Cybercatist. Põhjuseid on mitmeid, kuid seda siin lahkama ei hakka.
 
Helenavanje 04. juuni 2015, kl 10.08
Endal ka Cybercatis pandud. Tõesti, hind on kallim aga tulemus tõesti fantastiline. Paigaldas Veronica ja tema on tõesti väga tore ja sõbralik inimene. Peas kolmandat kuud on endiselt ilusad, kuigi lasin panna 60cm loomuliku lainega juuksed.
 
Krisete 10. november 2015, kl 12.04
Ei soovita absoluutselt Cybercat juukseid. Väga, väga halb kogemus juustega.
 
Siisi 10. november 2015, kl 18.32
Sõbranna pani ka pikendused ja tulemus näeb lihtsalt kohutav välja. Panijaks oli keegi Jane, salongi nime ei mäleta.
 
Natali 24. november 2015, kl 15.47
Olen proovinud palju erinevaid pikendusi, mida Eestis pakutakse ja võin öelda julgelt, et Cybercat on ainus, mida saab usaldada. Teavad, mida teevad ja kvaliteet on väga hea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!