Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Kuivadele juustele turgutust
 
Kes teab? 27. aprill 2014, kl 18.34
Tere!

Hakkasin aasta tagasi juukseid kasvatama. Talvel mingil ajal muutus juuste pealmine kiht nähtavalt kuivaks. Alumised juuksed on ok, aga pealmised ei taha kasvada ja näevad peale pesemist välja nagu kuiv pusapall. Olen proovinud erinevaid niisutavaid hooldustooteid ja peale pesu õlitan neid macadamia pihustatava juukseõliga, mis on kirjade järgi just peenele ja kuivale juuksekarvale mõeldud. Aga tulemust ei mingit.
Oskab keegi, kellel on sama probleem olnud, mingeid toimivaid vahendeid soovitada? Olen teinud juustele ka õlimaski ja muidu maski ja hoidnud balsamit soojas pikemalt peas, aga nähtavat tulemust ei miskit.
 
õde 27. aprill 2014, kl 19.28
Kas oled proovinud õli kogu ööks juustesse jätta? Mul aitas üsna ruttu. Õhtul mätsid õli juustesse (soovitatavalt oliiviõli), siis mässid toidukile ümber pea, froteerätik veel peale ja nii magad kogu öö. Hommikul pesed pea šampooniga korralikult puhtaks ja palsamit peale.

Kui oled seda teinud ja ikka ei aita, siis vist peaks juuksurilt abi küsima. Tundub, et oled kõik kodused vahendid ära katsetanud.
 
Kes teab? 27. aprill 2014, kl 20.07
Aitäh õde, terveks ööks ei ole õli juustesse jätnud, nii paari tunni kaupa olen proovinud. Mida proovinud seni ei ole, on majoneesimask, vbl peaks selle ära proovima.
Juuksuris käin regulaarselt ja olen oma muret ka kurtnud. Juuksuri arvates ei ole muud häda, kui pealmine kiht on kuiv (kusjuures otsad on terved) ja tuleks rohkem õlitada, kui peale pesu pusasse kipub minema. Samas ta ei soovitanud mul eriti tihedalt maskitada, arvas, et paar korda kuus on paras, muidu teeb juustele isegi halba. Ühesõnaga juuksuri arvates midagi hullu ei ole, aga ma ise tunnen, et juuksed ei ole need, mis varem. Hästi mõjub mul Sc. juustesse jäetav spreibalsam, ainus häda on, et see teeb juuksed kuidagi väga tihkeks ja raskeks, kohe tuntavalt raskeks.
 
veel 28. aprill 2014, kl 01.33
Minul mõjub hästi mask muna ja maitsestamata jogurt (see kõige rammusam talujogurt). Hoian 1-2 tundi peas, seejärel pesen ja viimane loputus külma veega. Teen ka umbes korra või kaks kuus, rohkem pole vaja. Õliga maske mu juuksed ei taha, toidab üle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!