Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Psühholoogline traum DeSheli salongist
 
N33 05. jaanuar 2015, kl 23.19
Üks mu kolleeg käis seal ja pani siis minu nime ka kirja. Kolleeg küll mainis, et proovivad tooteid pähe määrida, aga oleks ma teadnud, et see nii agressiivselt käib, siis ei oleks läinud. Jube ebamugav oli. Üritasin viisakaks jääda, aga lõpuks oleks tahtnud juba sisemas karjuda. Lisaks tehti mu näonahk täiesti maha, mis ehmatas alguses ikka ära.

Kas kellelgi on analoogseid kogemusi? Või mõnel ka positiivseid? DeSheli müüjad vaikigu nüüd ja igavesti:)
 
N32 06. jaanuar 2015, kl 09.23
Minul ja mu emal oli küll positiivne kogemus. Eks see sõltub sellest, kes tooteesitlejaks satub. Pole mul ka mingi hiilgav näonahk, aga maha ei tehtud küll midagi. Ütlesin üsna alguses kindlalt ära ka, et sellist raha, et see komplekt osta mul ei ole ega tule, prioriteedid on mujal. Kosmeetik sai aru, mina sain temast ka aru, et oma reklaamjutu peab ta ära rääkima, aga seda polnud üleliia palju.
 
:) 06. jaanuar 2015, kl 10.48
Oi, minul jätkus seda emotsiooni ikka mitmeks päevaks, mis sealt salongist sain! Uskumatult loll teenindaja, püüdis mulle seletada, mis kõik rakutasandil toimub, pikalt ja põhjalikult, ise polnud raku ehitusest midagi kuulnudki. Andis mulle peegli, kui pool nägu oli tehtud, ja seletas, et vaadaku ma nüüd, kuidas teise näopoole rakud kohe karjuvad, sest nemad tahavad ka seda vahendit! Püha jumal... lasteaed.
Sõna "hüaluroonhape" ei osanud ta hääldadagi, parandasin teda 2 korda.
Lõpuks nõudis, et ma hakkaksin oma telefonist numbreid ja nimesid ütlema, ise vaatas üle õla - miks te selle vahele jätsite, tal ka naise nimi?!
Ja kui ostujutuks läks, muutus lausa solvavaks. Kuidas, peate mehega rääkima? Kas teil siis oma raha polegi? Kas te siis ise ei käsutagi oma raha? Mida mehed üldse kosmeetikast teavad?
Rääkisin, et see on nii kallis komplekt, et loomulikult me arutame kodus sellised ostud läbi. Mees minuga ja mina mehega. Ja küllap mees kosmeetikastki teada saab kõik, mis vaja, ma ise räägin talle:)
Ütlesin ka, et just ostsin paarituhandese reisi, ei arva, et saaksin praegu nii suure väljamineku teha - siis läks lasteaiajutuks jälle: no kuidas, te panete raha valesse kohta! Oma tervis ennekõike, aga te lähete reisima selle asemel, et kosmeetikat osta! Ja reisil on see lausa hädavajalik!
Taevas appi, ega see mingi ravimikomplekt ole, kasulikud bakterid või nii...!
Algul ma katsusin väga leebeks ja viisakaks jääda, sest esitleja juhtus kogemata mu pooltuttav olema, aga kogu selle jura peale ütlesin, et ma ei tule eluseeski mõttele osta endale mingit kraami, mida jagub aastaks! (kuidas, see on ju kõige mugavam!) Äkki ei sobi (oi, sobib! kõigile sobib!). Äkki mulle muutub lõhn vastikuks (oi, ei muutu! see on suurte teadlaste poolt välja töötatud!). Äkki ma lihtsalt ei viitsi (oi, teil on prioriteedid täitsa paigast ära!). Äkki ma suren enne aastat maha (nojah, siis saab tütar endale!).
Tulin koju ja puhkisin seda kogemust veel mitu päeva endast välja:)
 
Naine 06. jaanuar 2015, kl 11.11
Miks te sinna üldse kohale ronite? Sellest firmast on ju ammu meedias räägitud. Negatiivse mainega jne. Nagu tolmuimeja müüjad:D
 
qu 06. jaanuar 2015, kl 11.24
Minul vaid positiivne kogemus olemas. Ostsin kohvri ja sellega kaasnes veel ultraheliaparaat, pluss igakuine näonaha, juuste või/ja käte tasuta hooldus. Näonahk on tublisti paranenud. Paljud tooted on mul kestnud juba üle aasta. Mulle küll midagi vägisi kaela ei määritud. Teenindaja Annika on väga sõbralik ja proff.
 
:) 06. jaanuar 2015, kl 11.28
Naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks te sinna üldse kohale ronite? Sellest firmast
> on ju ammu meedias räägitud. Negatiivse mainega j
> ne. Nagu tolmuimeja müüjad:D

Ma käisingi üsna ammu. Ja võibolla juba siis räägiti meedias midagi, aga ma reeglina ei loe selleteemalisi artikleid, sest mind ei huvita.
 
n 44 06. jaanuar 2015, kl 15.53
Minul ka ebameeldiv kogemus. Väga pealetükkiv müügistrateegia. Helistati ja küsiti, kas tahan tulla näo-spasse. Minu õde ei saanud minna ja arvas, et mina soovin. Oleks teadnud, milline ajuloputus ees ootab, poleks läinud. Usun, et tooted on kvaliteetsed, aga hind on ebanormaalne. Ja ostma peab terve kohvri. Võib-olla ma tahaks näiteks ainult silmaümbruskreemi. Teenindaja nägu oli paksu "krohvikihiga" kaetud. Huvitav, kui need tooted naha nii ilusaks teevad, milleks siis selline õudne meigikord?

Aga küsimus qu-le, kes kohvri ära ostis. Kirjutad, et näonahk on tublisti paranenud. Milles see seisneb? Kõik kortsud on kadunud? Mulle lubati, et otsmikul olevad miimikakortsud kaovad aastaga. Kas on nii?
 
qu 06. jaanuar 2015, kl 23.04
Tegelikult ostsin tooted just sellepärast, et juhtus õige hetk olema: olin ammu soovinud ühest sarjast tooteid kasutada. Kohvris on 9 kreemi/geeli. Mis rikkusesse puutub, siis kõik on suhteline. Anti järelmaksu võimalus. Kreeme tuleb imevähe nahale kanda ja veega lahjendades. Seepärast jagubki neid kauemaks kui tavalisi. Minule küll ei lubatud, et kortsud kaovad, vaid seda, et vananemisprotsessi saab pidurdada. Mässamist on muidugi palju: kord nd-s koorimine, mask, kord nädalas aparaadiga "silumine". Kui kõike õigesti teha, siis ongi tulemused näha igal järjekordsel desheli külastusel. Muuseas selle aparaadi sinise valgusega saab ka nohu ravida. Lõppkokkuvõttes, ma ei leia, et Desheli kallim on, kui muud salongid, kus te käite igakuist hooldust tegemas raha eest, mis minul oli juba kohvri hinna sees. Sai küll väga kiidulaul, aga see on minu kogemus. Sellele ma vastu ei vaidle, et nad on väga osavad müügimehed.
 
nomaeitea 07. jaanuar 2015, kl 11.00
Siin nii mõnegi inimese kogemused küll osavast müügitehnikast ei kõnele. :P
 
kannike 09. jaanuar 2015, kl 00.48
käisin minagi möödunud suvel, rohkem lootuses, et saan näole massaazhi moodi hooldust ja veidike lõõgastust. aga pettusin, mingi rullikuga nühiti nahka edasi-tagasi, järgmine päev avastasin ühelt põselt suurema lohukese, mida enne ei olnud, nüüd on see õnneks kadunud. Pealegi eelmine õhtu tekkis hirm, et äkki on midagi sellist, mis ei ole nahale kasulik, ja kohapeal selgus, et ongi nanoosakestega, mis nahka jäädes teps üldse hea ei ole, kuna need ju rakust enam välja ei pääse, ja rakku jäädes võivad vähki tekitada. Olin eelmine päev just nanotehnoloogiast toksikoloogia loengus kuulnud, et nanoosakestega kreemid on pigem kahjulikud kui kasulikud. Peaaegu pidin otsa ümber pöörama, aga ikka see lootus head näohooldust saada, kui juba kohale ronisin. Võib-olla ei oldud näo kallal ka sellepärast nii hoolikas, kuna pakkuja pettunud, et ma ei osta, ei tea. Aga üsna oskamatu tegija oli ta küll. Ja ei mingit vahet ma ei näinud tehtud ja tegemata nöopoolel. Ei soovita üldse sinna minna. Kasutan edasi vaid looduslikke vahendeid, ei mingeid keemilisi naharikkujaid ja nöonahk on kortsudeta ja sile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!