Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Kallis kreem versus odav kreem
 
Katz 03. märts 2015, kl 08.18
On siis tegelikult ka need kallid kreemid tõhusad? Heade kreemide soovitused on teretulnud! Mul kuiv nahk ja vanuses 40+
 
mh 03. märts 2015, kl 10.54
Kõigepealt vaata, mida need kreemid sisaldavad. Suurem osa on parabeene täis.

http://tervis.postimees.ee/258272/kui-ohtlikud-on-kosmeetikas-kasutatavad-parabeenid
 
piripiiiga 03. märts 2015, kl 11.21
kasutage naturaalseid ja ökoloogilisi õlisid. mul endal on rasusem nahk ja no ei lähe umbe poorid õlist. vastupidi. palju vähem on igasuguseid punnikesi. kreemides on küll justkui erinevaid kasulikke toimeaineid ja ühendeid, aga mida kõike sinna veel peab sisse segama, et need ained säiliksid ja saaksid mõju avaldada?
 
kreemitaja, natuke 50+ 03. märts 2015, kl 11.54
Igatahes kallimad kreemid, aga aga see on ka pikaajalise katsetuse tulemus. Ei kasuta päris enda eakohaseid kreeme, vaid lihtsalt niisutavaid ja toitvaid, pigem 30+ mõeldud, aga sobivad väga hästi. Ei oska öelda, kas geneetika mängib siin rolli või mitte. Aga kallimatest kreemidest on kindlasti osad paremad ja osad mitte nii head,tuleb koostist vaadata. Ikka ja jälle jõuan tagasi Decleori juurde, juba viimased 15 aastat vähemalt.
 
on 03. märts 2015, kl 12.13
kalleid ja väga kalleid kreeme.Olen 55+ ja kasutanud kalleid kreeme alati.No mingil määral näen tõesti eakaaslastest noorem välja.Mul päritud ka head geenid(nii ema kui vanaema nägid vanusest nooremad välja)Olen kasutanud umbes pool aastat Shiseido Bio-Performance kreemi ja täiesti nähtavad tulemused.Jah on väga kallis,kuid parim mida olen kasutanud.Julgen soovitada 40+ naistele,tulemus ilmselt parem kui minu vanustele.
 
50 pluss 04. märts 2015, kl 06.54
eelmisele:
räägi, millist kreemi sarjast Shiseido Bio-Performance oled kasutanud? Tahaks ka parem välja näha:)
 
on 04. märts 2015, kl 12.49
Advanced Super Restoring Creeam
 
Alf57 05. märts 2015, kl 17.22
Kallid kallite ja väga kallite kreemide kasutajad, loomulikult tahame me kõik noored, kaunid ja sileda nahaga välja näha. Olen ise igasuguseid erinevaid kreeme proovinud ja pole eriti millegiga rahule jäänud. Usk ja lootus on alati olnud tõukajaks neid ostma. Nüüd kasutan aga hoopis erilist toodet. Täiesti hämmastavad tulemused. Ei anna võrrelda ühegi kreemiga. Enamus teist on otsinud ja ostnud vahendeid, mis muudaks teie naha siledamaks, niisutatumaks ja nooruslikumaks, teie juuksed pikemaks ja kohevamaks ning küüned tugevaks. Aitab suurepäraselt ka võitlusel tselluliidiga. Ma ei kasuta enam kreeme, vaid ainult näoõli ja seda Innovatiivset nutrikosmeetikum ANT AGE COLLAGEN! Seda süüakse või juuakse koos toiduga sisse. Norra GMP-standard kvaliteet toode, dokumenteeritud ja tõestatud faktidega. Enne nahk lausa kiheles kuivusest ja pidi iga päev kreemitama. Nüüd ei kreemita ja ei kihele ja on mõnusalt siidine. Hoopis teine materjal. Seda lausa peab ise kogema. Ka kõige suuremad skeptikud on üllatunud :-) Nüüd MÄRTSIS on veel eriti hea pakkumine: kõigile kuuri tellijatele tuleb 100% looduslik näo õli kingitusena kaasa (väärtus 50 €) Täpsemalt saab siit lugeda. Vastan kõigile küsimustele ja huvilistele kas siia või kkirjutage otse e-mailile alf57@hot.ee http://ee.eqology.com/index.php?do=product...
 
Alf57 05. märts 2015, kl 17.31
Kallid kallite ja väga kallite kreemide kasutajad,
> loomulikult tahame me kõik noored, kaunid ja sile
> da nahaga välja näha. Olen ise igasuguseid erineva
> id kreeme proovinud ja pole eriti millegiga rahule
> jäänud. Usk ja lootus on alati olnud tõukajaks ne
> id ostma. Nüüd kasutan aga hoopis erilist toodet.
> Täiesti hämmastavad tulemused. Ei anna võrrelda üh
> egi kreemiga. Enamus teist on otsinud ja ostnud va
> hendeid, mis muudaks teie naha siledamaks, niisuta
> tumaks ja nooruslikumaks, teie juuksed pikemaks ja
> kohevamaks ning küüned tugevaks. Aitab suurepäras
> elt ka võitlusel tselluliidiga. Ma ei kasuta enam
> kreeme, vaid ainult näoõli ja seda Innovatiivset n
> utrikosmeetikum ANT AGE COLLAGEN! Seda süüakse või
> juuakse koos toiduga sisse. Norra GMP-standard kv
> aliteet toode, dokumenteeritud ja tõestatud faktid
> ega. Enne nahk lausa kiheles kuivusest ja pidi iga
> päev kreemitama. Nüüd ei kreemita ja ei kihele ja
> on mõnusalt siidine. Hoopis teine materjal. Seda
> lausa peab ise kogema. Ka kõige suuremad skeptikud
> on üllatunud :-) Nüüd MÄRTSIS on veel eriti hea p
> akkumine: kõigile kuuri tellijatele tuleb 100% loo
> duslik näo õli kingitusena kaasa (väärtus 50 €) Tä
> psemalt saab siit lugeda. Vastan kõigile küsimuste
> le ja huvilistele kas siia või kkirjutage otse e-m
> ailile alf57@hot.ee http://ee.eqology.com/index.p
> hp?do=product&id=1088I
 
naine 06. märts 2015, kl 11.28
Teaduslikult on tõestatud, et nahka noorendab kange c vitamiin ja tretinoiin. Mõlemad stimuleerivad kollageeni sünteesi. Kasutama peab pikaajaliselt (pool aastat-aasta) enne kui tulemusi näeb ning selleks, et mõju püsiks tuleb kasutama jääda. Tretinoiini kohta loe googlest inglise k: tretinoin, retin a. Pea meeles, et tretinool pole sama, mis retinool. Viimane on kordades nõrgem.
Tretinoiini retsepti saab perearstilt. Hea C-vitamiin on sesderma ampullid, mida saab Tallinnas pro kapitalist: http://tradehouse.ee/et/?i=37341.
Kasutan ka hüalouroonhappe ja peptiididega seerum-kontseptraati, mis niisutab nahka (tretinoiin esialgu kuivatas), see ei ole must, aga minu nahale mõjus hästi.
AHA happed mõjuvad samuti hästi, kui tretiniinile ligi ei pääse, nt. https://apteek.apotheka.ee/product/7274/isis-glyco-a-12-kooriv-kreem-glukoolhappega-30ml
Niisutav kreem on täiesti tavaline 8 eur kreem.
Kindlasti tuleb korralikult kasutada ka päikesekaitsekreemi, kuid meie kliima on selline, et suvel kui päike välja tuleb, siis kõik päevitavad nii kuidas jaksavad. Tegelikult päike mõjub nahale vanandavalt.
 
on 07. märts 2015, kl 14.30
kasutasin ka tretinoiini umbes 2aastat v.a suvel.Ootasin,et millal tulemused tulevad,kuid jäidki tulemata.Kasutamise ajal küll nahk koorus mis iseenesest on hea ,kuid ka väga tülikas,et normaalne välja näha.
 
naine 07. märts 2015, kl 14.40
Kui vana sa oled? Nahk ei muutunud üldsegi ilusamaks ja pringimaks?
 
on 07. märts 2015, kl 22.56
kasutasin umbes 50 aastaselt.On tõhusamaid võimalusi.
 
Alf57 08. märts 2015, kl 00.37
Tõhus on Anti Age Collagen Premium, mis sisaldab aineid mis aitavad vähendada naha väsimusest ja kurnatusest tulenevat jumetust ja lihastoonuse vähenemist- nähtusid mida on kurnatud nahalt võimalik koheselt märgata. Lisaks sisaldab toode ka immuunsüsteemi tugevdavaid aineid, et vähendada oksüdatiivset stressi rakkudes mis võib omakorda põhjustada naha tundlikkust ja põletikulisi protsesse ning mis ongi mõningatel juhtudel kuiva naha ja akne tekke põhjustaja.

Astelpaju on tuntud oma põletikuvastase toime poolest ja abistava vahendina ka akne, ekseemide puhul. Astelpajumarjad on rikkad karoteeni- kui ka askorbiinhappe- (C-vitamiini) ja E-vitamiini sisalduse poolest. Kuid lisasks vitamiinidele leidub astelpajus ka 15 mikroelementi, sealjuures raud, magneesium, mangaan, boor, väävel, alumiinium, räni ja titaan.
Muuhulgas sisaldab toode veel vitamiine nagu C vitamiin mis juhib kehas kollageeni tootmist ning aitab seeläbi tõsta kollageenikiudude arvu ja B grupi vitamiine B3 ja B5 mis aitavad muuhulgas säilitada nahas niiskust. Lisatud vitamiinid aitavad kaasa ka raua paremale imendumisele tagades, et punaverelibledes oleks piisavalt rauda, aidates rakke varustada hapnikuga sest samamoodi nagu teisedki organid vajavad ka naharakud hapnikku.

EQ Anti Age Collagen Premium’i teeb eriliseks just tema madal molekulkaal, tänu millele aine kasutuselevõtt kehas on tõhusam.
KOOSTISOSAD
Merekollageen (kalast), matcha roheline tee, C-vitamiin (askorbiinhape), astelpaju ekstrakt, B3- vitamiin (niatsiinamiid), B5-vitamiin (kaltsium- D- pantotenaat), paakumisvastane aine (silikoondioksiid).
 
naine 08. märts 2015, kl 10.09
Millega tegemist? Toidulisandiga?
 
to Aff57 08. märts 2015, kl 12.01
käi kanni lihtsalt.
 
viimasele 08. märts 2015, kl 14.01
 
naine 08. märts 2015, kl 16.56
Ehk avad, milliseid tõhusamaid võimalusi?

on Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kasutasin umbes 50 aastaselt.On tõhusamaid võimalu
> si.
 
vastan viimasele 08. märts 2015, kl 23.16
kuna vanust üksjagu,siis tuleb eksreemsemaid võimslusi kasutada.Ringlõikus,botoks ja täitesüstid.Mingi õli sisse või peale määrimine selles vanuses enam ei aita.
 
Alf57 09. märts 2015, kl 12.34
Tegemist on toidulisandiga. Kuna peale määrimine enam eriti ei aita, siis tulebki üle minna nutrikosmeetika kasutamisele. Sisse süüa. Ma võin kanni minna, aga vähemalt lähen ma sinna siidiselt pehme ja noorema nahaga :-)
Ma ei kirjutaks siin sellest, kui see oleks lihtsalt mingi jama. Aga see tõesti täiesti toimib. Minu skeptikust ema, kes muidu mingeid toidulisandeid ja asju lausa keeldub tarbimast on täiesti vaimustusest sellest. Kuna nahk on täiesti teisest materjalist nüüd ja küüned ja juuksed tugevad. Te võite siin kõik öelda mis tahes, aga see ikka ei vähenda selle Collageni toimet. Kõik, kes lõpuks proovida julgevad, on väga rahul.
Üks 52 aastane proua käis ennem kosmeetiku juures omal nasha kollageeni taset mõõtmas, mis oli 47 aastase tasemel. Siis tegi ta 3 kuulise Collageni kuuri ja peale seda pidas pausi 3 nädalat. Neljanda pausi nädala ajal läks uuesti mõõtma taset ja siis näitas naha vanuseks 35 aastat!!! Loomulikult tundis ta ise ja ka kosmeetik, et naha elastsus, niiskustase ja pehmus, siledus on hoopis teine. Isegi noored naised alla 30sed on üllatunud oma täiesti uuest materjalist :-)
Valik on kõigil enda teha. Võib ka otse maili kaudu küsida - lille.brandt@eqology.biz
Tänud
 
Liizi 09. märts 2015, kl 15.31
Oled toodte müüia ja loomulikult vaimustatud toodetest mida müüd,sest muidu ei saagi seda tööd teha.Loodad saada siit omale kliente"konksu otsa".Tooteid tuleb pikalt tarvitada,järelikult tuleb osta kogu aeg.Müügi tehnika,aga vale.Mida rohkem kiidad seda rohkem tekitad umbusku.Olen kunagi analoogilise firmaga tegelenud ja tean nende strateegiat.
Kuidas kosmeetik mõõdab kollageeni taset nahas?Miks peaks veel kosmeetiku juures käima kui nahk ideaalne?Jne.
Edu sulle sinu töös!
 
Alf57 09. märts 2015, kl 16.51
Mõned inimesed käivad kosmeetiku juures regulaarselt ja iga ilmaga :-).
Ma ennem olin ainult kasutaja ja kuna see Collagen ja veel mõned muud tooted on nii head, siis tasus mul juba müüjana ennast registreerida, et oma tooted tasuta saada :-)
Kuna siin on selline foorum ja inimesed räägivad siin sellest, et mis võiks aidata, siis sellepärast ma siin jagangi infot tootest, mis tõeliselt töötab. Poest naftasaadusi võib aga ikka edasi osta.
 
selge aff 09. märts 2015, kl 21.26
teame teame. ei ole sina esimene ega viimana, kel tõsiselt töötab. ja seesama vana hea mõnitamine sinna otsa poest ja naftasaadustest. ütlesin-käi kanni.
 
n-e 10. märts 2015, kl 00.08
siis tasus mul juba müüjana ennast registreerida, et oma tooted tasuta saada



Ei ole küll kuulnud,et müüjad saavat tooted tasuta.
 
Alf57 10. märts 2015, kl 13.28
Jah, igalt poolt kui midagi ostad, siis ju keegi teenib :-)
See foorum ongi siin ju selleks, et soovitada, mida head oma naha ja enda ilu heaks teha saame. Valik on iga ühe enda asi.
 
Alf57 10. märts 2015, kl 13.30
Jah, mina ka enne ei olnud kuulnud, et müüjad tooted tasuta saavad, aga Eqologys see just nii on pluss veel saame raha. Kui on huvi võin kõigest täpselt rääkida.
Ilusat kevadet!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!