Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Täitesüstid, kus parim kogemus?
 
naine 25. juuni 2015, kl 07.43
Oskab keegi ehk soovitada ilukeskust, kus teostab täitesüste oma ala professionaal ja kogenud kosmeetik/arst? Kelle teenusega olete väga rahule jäänud? Võib ka kirjutada kuhu kindlasti minna ei soovita.
 
artist 25. juuni 2015, kl 09.13
Kindlasti ei soovita minna mitte kuhugi. Ilu on vaataja silmades, mitte süstlates.
 
Kolmnurk 25. juuni 2015, kl 09.30
Sa artist ära ei väsi?
Ma olen tegelikult olnud su mõtteviisiga kogu aeg nõus kaaluteemades ja mujal, aga ausalt üteldes hakkab juba üle viskama. Mida sa käid ja irised igas teemas?
Tõsiselt tahaks sind IRL näha, ilmselt on sinu nime taga kibestunud vanapoiss või vanatüdruk. Pole lihtsalt võimalik, et normaalse inimese taha mahub nii palju vingumist.
 
---- 25. juuni 2015, kl 17.36
 
teema autorile 26. juuni 2015, kl 06.56
Milleks seda lollust vaja on?
 
anna 26. juuni 2015, kl 22.47
To .....
Kas soovitad omast kogemusest? Kuijah, siis kas oled mujal kA käinud? Ma ei suuda kuidagi otsustada kelle juurde minna aga tahaks sellist head ja rahulikku tegijat kes minusuguse närveerija suudaks maha rahustada ja asjad selgeks teha. Nats on hirm aga samas tuleb see tee ette võtta juba varsti.
 
Fin 27. juuni 2015, kl 01.19
Mul on tuttav käinud sellise tegija juures nagu Marju Karin.
Paistab, et on rahul. Ei ole liiga ùle pingutatud (liigselt täidist sùstitud) ja näeb kùll normaalne välja.
 
naine 27. juuni 2015, kl 05.53
Tänan, paar soovitust siis sain.

anna

Olen ka suur pabistaja, aga nn kurjusekortsu enam miski muu ei "ravi". Paar tuttavat on botoxit süstinud, aga mina välistan selle kindlasti. Neil oli paar nädalat peale seda tugevad peavalud. Tahakski veenduda, et fillerid mingit kõrvaltoimet ei tekita. Ja, et tegija oleks kindla käega ja omaks piisavalt kogemusi.
 
rõõmus naine 27. juuni 2015, kl 13.56
See täitesüsti teema on üks omaette ooper.
Aga ma olen ajakirjandusest nii palju lugenud kuidas soovitatakse ikka uurida põhjalikult enne kui otsus teha.
Ma käisin ise kolmes kohas konsultatsioonis Medemis, Faceline ja Marju Karin.
Lõpuks otsustasin Faceline kasuks sest mulle meeldis kuidas see süstija mulle pikalt laialt selgitas mis ja kuidas. Nii põhjalikult ja rahulikult rääkis et suutis mu täiesti maha rahustada ja hirm kadus ära.
Ja mul ei tekkinud kordagi seda tunnet et süstijal oleks jube kiire või vuristaks kiiresti kogu info mulle ette ja üritaks süsti meeleheitlikult maha parseldada.
No ja minu kiiks on see et ma otsisin kedagi kellel on kogemust
Kui küsisin teiste tegijate kohta, siis ei teinud kedagi maha ja mingite protseduuride osas soovitas näiteks just Medemisse või Marju Karini juurde minna.
Minge käige ka erinevates kohtades konsultatsioonis ja vaadake kellega see kontakt ja usaldus tekib, nii vb lihtsam otsustada.
Ühesõnaga, ma jäin küll väga rahule.
 
sirje 27. juuni 2015, kl 21.38
Jah, nõustun eelmise komentaariga. Mina käisin konsultatsioonis Medemises ja Facelines ning seal viimases lasin kohe ka süsti ära teha. See oli veebruarisja siiani olen väga rahul.
 
Helen 10. juuli 2015, kl 21.47
Ilmselt on Facelift kõige õigem valik, Marju Kariniga on mul halb kogemus, samuti ei soovita Liina Tiigit
 
kats 11. juuli 2015, kl 21.56
Mina ka soovitan Faceline. Hedi oli enne Medemises aga tegi nüüd enda firma. Olen käinud tema juures enne ja ka nüüd. Ta on tõesti nii rahulik ja kõik seletab sulle lahti ja ei pinguta üle selle süstimisega. Väga kartsin ja väga rahul olen, et tegin süstid ära. Julgen soovitada.
 
Kadi 22. oktoober 2015, kl 23.15
Minul just facelinega halb kogemus, seletas hästi aga tulemust polnud. Seega tôesti môistlik mitmega konsulteerida. Tundub, kiidavad ennast ise foorumites.
 
mul 23. oktoober 2015, kl 13.04
ka vaja otsmiku kortsudesse.Kõige parem jääb otsmikku vist botoks(sõbranne kogemus).Kuid olen botoksi vastane ja tahaks lasta täitesüste.Küsin siis,et mida lasite süstida ja kus jäite rahule?
 
to Kadi 23. oktoober 2015, kl 15.25
Mis sa muidu teha lasid, et ütled nagu tulemust polnud?
Võibolla näed nii ilus välja ja sellepärast ei tundu sulle suurt vahet:)
Ma nüüd varsti lähen ja lasen natuke suud teha,aga mul just see kiiks et kardan plastiknäo looki.Lodan hullult et peale süstimist keegi otseselt ei tule ütlema, et ehh, süstinud oled jah? Tahaks mõned väikesed iluvead ära peita.
 
TroutPout 23. oktoober 2015, kl 23.49
No kui huuli süstida, siis ikka suure tõenäosusega tuleb mõni otsekohene sulle ütlema, et "nähh, lasid ka pardimokad ette teha, jah?".

Ma ju ise näen oma tuttavate pealt, kui mõni neist jälle süstimas on käinud.
 
To TroutPout 24. oktoober 2015, kl 20.44
Tead, sa ei arvaks kunagi, et ma olen natuke huuli süstinud.Tahtsin suunurki tõsta, et sellist kurvakuju rüütli ilmet poleks ja natuke süstis ka huuleäärt.Mulle just selline loomulik tulemus väga meeldib, et keegi otseselt ütlema ei tule. See muidugi näeb odav välja kui pardimokad süstitakse ja suunurgad nagu jokkeril.
 
Botox 11. märts 2017, kl 17.11
Mina käisin tegemas botoxit dr Bret Kaldvee juures, jäin tulemusega väga väga rahule. Arstil oli minu jaoks aega ja seletas kõik viimse detailini lahti. Kindlasti lähen tema juurde veel.
 
yana 30. mai 2017, kl 16.42
Huulte süstid on väga valulikud, soovitan teha täieliku hambaravi tuimestusega, seda tehakse Silkyway laserravis. Arst arutas põhjalikult kõik minuga läbi ja sain just sellised huuled, milliseid tahtsin. Soovitan ka valida kvaliteetseid aineid, sest odavad ei püsi.
 
Minni 31. mai 2017, kl 20.10
Huulte süstid on täiesti väljakannatatavad, hambaarsti juures on palju hullem :)
Enne süstimist pannakse kreem peale, millel on valuvaigistav toime, kvaliteetsetes ainetes on veel lisaks valuvaigisti sees ka, nii et isiklikult veel ühte süsti lisaks huulesüstidele küll ei valiks. Pärast pool päeva suu tuim
 
nojaa 01. juuni 2017, kl 14.29
olen teinud huultesüste ka ilma tuimestava kreemita, mitte midagi hullu pole...
 
Liisu 08. detsember 2017, kl 22.18
Osad käivad siin ennast ise kiitmas. Nagu keegi Bret ja Silkyway. Kui keegi üldse teha oskab midagi on see Marju Karin või Faceline. Medemises uued ja noored. Olen selles maailmas ikka pikalt olnud ja ärge tehke kuskil kus on algajad või enesekiitjad!
 
naine 15. detsember 2017, kl 15.23
Marju Karin nüüd küll hea pole. Kiirustades ja lohakalt teeb. Väga halb kogemus.
Samuti ei saa aru, miks on inimene põhimõtteliselt Botox´i vastane? Saab teha ka loomulikult ja nii, et kulmud kenasti liiguvad.
 
naine 37 09. märts 2018, kl 16.12
Tartus on ilusüste hea teha Peep Pree Clinica kliinikus. Mina lasin endale teha botuliintoksiini ehk botoxi ilusüste kurjusekortsu ja silmanurkadesse. Kõik jäi väga loomulik. Super head kogemused Tartus dr Triin Vasaraga. Neil on seal kõik vajalikud litsentsid ja pikk kogemus.

Kirjutasin oma ilusüstide kogemusest põhjalikult siin https://clinica.ee/ilusustid-tartus/
Eks igaüks ise otsustab, kus talle parim on.
 
Liisu 25. jaanuar 2020, kl 00.37
Marju Karin teeb jah kiirustades. Tavaliselt peaks järelvaatamise tegema ka kahe nädala pärast. Kas keegi teeb ka seda..
 
123456 31. jaanuar 2020, kl 12.45
Kurjusekortsu piisab Botoxist siis, kui veel sügav ei ole. Kui sügav, kombineeritakse filleriga ning asi korras.

Lihtne protseduur, mine, kuhu tahad. Aga kindlasti mine. Võibolla keegi teine ei panegi tähele, aga endale ilusam vaadata ning tunda. Kui ära ei harju ning tundub veider, et lihaseid liigutada ei saa, siis botox on ju ajutine.
 
huviline 08. veebruar 2020, kl 17.31
Rääkige ka sinikatest ja paistetusest. Kas saite kohe järgm. päev tööle minna? Kas keegi on teinud ka silma alla, kui silmad natuke kottis? KAs olid ka sinikad? Kas tulemust nägi kohe?
Eveliina 22. märts 2021, kl 03.40
Marju Karinit ei soovita, teeb kiirelt ja lohakalt. Kui midagi valesti läheb siis sõimab sul näo ka veel täis kui julged öelda midagi. Väga halb kogemus. Mina soovitan ka Faceline. Hedi ja Siim teevad oma tööd südamega.
 
Virve Kulp 27. märts 2021, kl 21.08
Kaja Kallast ei soovita, üldse ei oska teha ja nägu oli paistes peale tööd.
 
Liisu Pilviste 13. detsember 2023, kl 10.48
Mina soovitan Lux-Medicus’ses dr Mikhhail Kordas, väga vastutustundlik inimene, mul pole temaga kunagi probleeme olnud, ta seletab kõike väga selgelt, soovitan soojalt!
https://lux-medicus.ee/et/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!