Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Rasvaseks minevad juuksed-palun abi!
 
Butterbrot 20. jaanuar 2017, kl 08.31
No lihtsalt enam ei tea mida peale hakata.Igapäevaselt lihtsalt ei jaksa enam pead pesta-juuksejuured aga nii rasvased, et tõesti on kole vaadata.
Olen kasutanud igasuguseid erinevaid šampoone rasusele peanahale, kuid abi pole siiani ühestki olnud.
Kuivshampooni proovinud ka, ka see on täielik jama.
Kas on tõesti mingeid toimivaid nippe-kasvõi ülepäevane peapesu oleks mulle väga suureks õnneks!
 
rõve 20. jaanuar 2017, kl 09.56
rõve

aja kiilaks või pese välismaa ainetega
 
iaa 20. jaanuar 2017, kl 09.56
iga päev pestakse pead
 
eid_1541db656bd1cc 20. jaanuar 2017, kl 10.48
IGA PÄEV
EI PESE KEEGI OMA LOLLI PEAD! ;;;
AGA KUI PESETE --- SIIS ALUMIST PEAD KÜLL ,(( JA KÕIK NAISED KA).. ON PUHTAM TUNNE ---UUE NAISE JUURDE MINNA,,,
 
mul on sama probleem 20. jaanuar 2017, kl 11.44
kohvi joomine teeb juuksed rasvaseks
 
jaanes 20. jaanuar 2017, kl 12.51
otsi juuksur kes teeb kindlaks sinu juuksetüübi ja soovitab sampooni jms. aee on nagu et vaadatakse nahk kestendab, kuivab ja kisub ja määritakse järjest rasusemaid kreeme :D balsam välja. mingi aja pead kindlast rasuste juustega käima, et nirmaalne pesemise tihedus kätte saada, mis on siis 2x nädalas. selleks ajaks aitab pats vms:)
 
maniila 20. jaanuar 2017, kl 13.37
Proovi kodumaist "Puhas loodus". näiteks takjašampooni.
 
johanna 31. jaanuar 2017, kl 17.43
shampoonid ei aita, seal sees olev sodium laureth sulfat ei sobi kõigile ja ärritab peanahka,,,soovitan keemilist lokki, kui pead kalliks, siis sotsiaalkeskustes on odav, saad komplekti 15 euriga ja kvaliteet on samuti normaalne, samad vedelikud mis salongideski
 
keeravad teise pea täitsa tuksi 31. jaanuar 2017, kl 23.33
Mine spetsialisti juurde või esmalt kasvõi pereaesti juurxe, aga mitte siia, kus iga totakas määrib sulle igasugu jama pähe.
 
juuksur2 01. veebruar 2017, kl 18.13
no mis see perearst teeb siis, on ju teada, et inimestel nahk erineva rasususega,,,lihtsalt loodud selline ja tõepoolest keemiline lokk aitab, kui juuks on veel tugev ka,sisi jäävad head lopsakad lokid
 
.....mul 02. veebruar 2017, kl 13.30
läks kohe paremaks kui hakkasin sulfaadivaba toodet kasutama, nii palsam kui shampoon. aga juus harjub vist ära ja kõik kordub jälle. hakkasin hennaga juukseid tegema, korra nädalas. see muudab juuksed tervemaks, läikivaks, kohevamaks ja ei lähe kohe rasuseks.
 
Naine 31 07. veebruar 2017, kl 22.22
Kuivshampoon? Minul see ainus lahendus
 
Liina 29. märts 2017, kl 10.45
Mul oli sama mure ja keegi soovitas Aesti turbašmpooni. See on tõesti hea šampoon, kuna tegemist puhta loodustootega ka veel, ei sisalda mingit jama ja sügavpuhastab juukseid. Olen seda juba 2 kuud (seda sama väikest pudelit muide) kasutanud ja pesen pead nädalas max 3 korda. Lisaks jätab juuksed mõnusalt pehmeks ja olen märganud, et juuksed on hakanud kiiremini kasvama.
http://www.mylook.ee/aesti-natural-shampoo-pure-northern-peat-argan-oil-250ml.html
 
N48 29. märts 2017, kl 11.02
varem pidin pead pesema ca ülepäeviti - ja seda just mitte juuste rasvasuse pärast, vaid kuna väga hõredad juuksed siis sp, et veidigi parem välja näha. samas olen olnud seda meelt, et juukseid mitte väga sageli pesta, ideaalis max 3 x nädalas. olen olnud aastaid nö loodustoodete fänn, st sls ja muu keemia on välistatud.

kuid nüüd, ca 1 aasta muutuvad juuksed nii rasvaseks, et pean pesema vähemalt igapäev. vahel lihtsalt ei taha pesta ja siis juuksed pea sõnaotses mõttes tilguvad rasvast. samas olen nooruses pigem nö kuivema juuksekrvaga, kuna oman ka nö loomulikku lokki.

olen proovinud kõikvõimalikke shampoone, st profitooteid. viimati kiidetud aesti - mulle nt üldse ei sobinud. peaks mainima, et vast kõige parem tulemus on jäänud puhta looduse takja šampooniga. nurme seebi tahkeid šampoone - need kunagi sobisid väga hästi - nüüd enam mitte.

olen proovinud ka lihtsalt soodaga pesta- see teeb peanaha tõesti kuivemaks - kuid samas ka juuksekarva.

ise arvan, et tõenäoliselt vanusest tuleneva östrogeenitaseme langusega on seotud äkiline naha rasvasuse teke.

lisaks, olen ka meditsiinilselt nö uuritud. kõik analüüsid on korras, sh isegi östrogeeni atse. sh ka kilpnääre - meditsiin midagi ei tuvastanud.
 
Liina 29. märts 2017, kl 16.25
Sellisel juhul soovitan Juuste Akadeemiat. Asi ei ole tegelikult üldse selles, mida sa pähe määrid, oluline on see, mida sa ka sisse sööd! Ma käisin Juuste Akadeemias, kus soovitati toitumine üle vaadata, lisaks erinevad looduslikud toidulisandid: spirulina, nisuoras, jne.
 
N48 29. märts 2017, kl 16.31
juuste akadeemias käisin ca 2007 - siis tahtsin paksemaid juukseid. nende uuringute järgi selgus, et kõik on ideaalne, st ka juuksekarv ei ole uinunud ja nii puhast peanahka nagu minul - nad väidetavalt näinud ei olnudki.

spirulina, nisuoras ja ise idandatud seemned + endal pressitud värske mahl nii kiire kui ka aeglase mahlapressiga - kõik see on mul igapäevane. sh ka vahelduva eduga nö juustele mõeldud vitamiinid.

ehk siis, ca 20 aastat mil ma olen tõsiselt juuste teemaga tegelnud, sh raha kokku hoidmata - kõik see on proovitud.
 
N48 29. märts 2017, kl 16.35
mida ma oma jutuga öelda tahtsin - ehk siis mõningatel juhtudel nö viga ei tuvastatagi - enamus inimestele mõjuvad lihtsad lahendid. mõnele mitte midagi. ehk siis igaüks leiab katseeksituse meetodil endale sobiva.

ps. ka see on ära proovitud - väide, et kui mõnda aega pead ei pese, siis toimub nö isepuhastumine. seda proovisin 2011, kui olin pikalt väismaal reisimas. ja tulemus 0. ainus erinevus oli selles, et kui lõpuks pead pesin (ca 2,5 kuu möödudes) - siis tõeliselt nautisin puhta pea tunnet. midagi nii kerget ei olegi vist iial kogenud :-)
 
... 29. märts 2017, kl 17.49
Minule aitas soodaga pesemine, mingi vene leht soovitas.
3 tl. soodat ja 6 tl. vett ja loputad lahja äädika veega.
 
kartul 30. märts 2017, kl 12.51
.....mul Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> läks kohe paremaks kui hakkasin sulfaadivaba toode
> t kasutama, nii palsam kui shampoon. aga juus harj
> ub vist ära ja kõik kordub jälle. hakkasin hennaga
> juukseid tegema, korra nädalas. see muudab juukse
> d tervemaks, läikivaks, kohevamaks ja ei lähe kohe
> rasuseks.

Palun retsepti, kuidas ja millist hennat sa kasutad. Kas see muudab juuste tooni ka? Mul on tumeblondid ehk kartulitooni juuksed, halli ka sees.
 
sooda 30. märts 2017, kl 12.56
Sooda ei sobi üldse õrnadele kahjustatud juustele, sest see kuivatab küll peanahka, aga ka juukseid. Kõige hullem kooslus on rasvane peanahk ja kuivad rabedad juuksed. Juuksed ei kahjustu mitte ainult valest hooldamisest ja värvimisest, vaid lihtsalt ei jätku neile toitu ja juba 5 cm kaugusel peanahast muutuvad nö surnuks.
 
N48 30. märts 2017, kl 14.29
nõustun 30. märts 2017, kl 12.56. st kirjutasin ka eelnevalt sellesse foorumisse, et sooda andis küll efekti rasvasuse osas aga muutis ka juuksed kuivaks, sp lõpetasin soodavee kasutamise.

aga vastuseks kartulile. mina kasutan/sin (vahelduva eduga, st siis kui punakatooniga juuste soov) hennaseraist telitud hennat. jah, katab ka halli. kui segada kokku indigoga (samuti hennaseraist tellitud) - siis saab pruunika tooni. aga kui punaseks sinu juuksed lähevad, seda raske ennustada, st kui oled heledamat sorti kartulikoor, siis arvatavasti lähed ikka punaseks. minule hennatoonid sobivad, kuna olen tumepruunide juustega (loomulik toon).

www.hennaserai.com

ps. kasutasin rajastani hennat.
eid_155fc2e3cde508 31. märts 2017, kl 14.44
Minul on probleeme rasuste juustega. Kunagi uurisin teema kohta, sest pean juukseid kindlasti ülepäeva pesema ja lootsin leida midagi mis aitaks pikendada seda kahe pesemiskorra vahelist aega. Olemas on terve rida tooteid mis on mõeldud just rasustele juustele. Panen siia nimekirja.

*Orto Puhas Loodus Nõgesešampoon
http://www.orto.ee/uudiste_arhiiv/Uuenenud... (peseb hästi)

*Klorane Nõgesešampoon
https://apteek.apotheka.ee/product/1049... (peseb hästi)

*System 4 nr'id 1, 4, 0 (šampoon, spets palsam ja peanahale panemiseks mõeldud seerum)
http://tradehouse.ee/et/?b=6015 (Ülikooli apteegis) (peseb hästi, pärast pesu juuksed hoiavad hästi, on hästi kammitavad, peanahk õhetab mõnusalt)

*Fructis helerohelise pudeliga (maksimarketid)
https://prismamarket.ee/entry/19553/fructis-sham... (peseb hästi)

*Fructis frash mint
http://garnier.ee/ee/juuksehooldus/fructis... (pole proovinud ega üldse poodides näinud)

*Babe šampoon rasustele juustele
https://apteek.apotheka.ee/product/4992... (pole proovinud)

*Head & Shoulders's oil contron and anti-dandruff
http://www.headandshoulders.com/en-us/shop-produ... (puhastab hästi)

*Goldwell
https://tradehouse.ee/et/?i=2948 (puhastab hästi)

*Cutrini bio
http://www.mylook.ee/cutrin-bio-oil-control-sham... (pole proovinud)

*Davines
http://us.davines.com/oily-scalp/l/29 (pole proovinud)

*Rene Furterer oily scalp
http://www.renefurterer.com/en/en/curbicia... (pole proovinud)

Kindlasti midagi Avon'is ja Oriflame'is kuid pole proovinud

Minu kogemus ütleb, et kallimad šampoonid ei pikendanud kahe pesu vahelist aega. Samas, kui kasutada lisaks ka kuivšampooni, võib kahe pesu vahelist aega pikendada vähemalt ühe päeva võrra. Mina isiklikult kuivšampoonide vänget magusat lõhna ei talu ja ei meeldi kasutada seda üle ühe päeva, sest pea hakkab sügelema ja justkui mingi imelik kleepuv mass tekib pähe.

greenleaf
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!