Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
heips
 
keegix 16. märts 2017, kl 18.12
Olen loomupäraselt kahvatu jumega ja nüüd kevadel hakkab jälle paistma see, kui kahvatu ma näost olen ja kui kahvatu (õigemini lausa laibavalge) on dekolteepiirkond. Kas minusuguse ainus reaalne toimiv variant on tõesti solaarium?
 
ise tead 16. märts 2017, kl 18.21
kui kiiresti melanoomi saada tahad.;)
 
milleks 16. märts 2017, kl 18.55
Eile märkasin bussis naist kel suured päikeseprillid ette sätitud kuid näonahk oli kole. Mul ei muutu isegi pikkade alkotsüklite käigus nahk nii koledaks.. Kas selle naise nägu mind kainepeaga ahvatleb, ei kindlasti mitte kuigi juuksed võivad ju silmatorkavad olla. Mida te naised teete, et suht jubedad välja näete?
 
Krista 16. märts 2017, kl 19.57
porgandimahl aitab, 0,5l päevas ja kuu ajaga saad jumekaks
Karl Kindermacher 16. märts 2017, kl 20.13
Aga eks sa kasuta oma mütsipriikonda ja katsu midagi välja mõelda. Näiteks, kui osavalt kasutada oma kindapiirkonda, on võimalik dekolteepiirkond kinni katta. Teine võimalus, et võtta kindapiirkonnaga kingapiirkonna lähedalt muda ja määrida dekolteepiirkond tumedamaks. Muidugi abi oleks ka sellest, kui päieksepaisteleisel päeval avada oma dekolteepiirkond värske õhu piirkonnale. Kindlasti pakutakse veelgi häid mõtteid.
 
Karlile 16. märts 2017, kl 21.35
Su jutt raputas korraks ka minu kõhupiirkonda :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!