Ilusalong
porgandiõli
liblik 27. juuli 2007, kl 15.22 |
porgand 27. juuli 2007, kl 15.29 |
punapea 27. juuli 2007, kl 16.18 |
naturaalsed õlid ei ummista poore ei varem ega hiljem. mis teeoria see on? kui sul hiljem midagi näkku lõi, siis pigem kahtlustan tundlikkust porgandi suhtes...
aknega naha niisutamiseks just soovitatakse naturaalseid õlisid.
ise kasutan ka paljusid, kuna on naturell, ei sisalda säilitus-värv-lõhna-jne- kunstlikke aineid, sobib allergikutele, tundlikule nahale, aknelisele nahale, ülikuivale nahale jne-jne.
enamasti seda ikka lahjendatakse mõnes teises õlis, kuna toon on väga oranž. kes otse näole saab kasutada, ilma et näost kollakas-oranžiks muutub, on ise väga jumekas vist.
copy-paste
Porgandiõli: Õli sobib igasugusele nahale, on noorendava toimega, toitev. Soovitav kasutada lahjendatuna muude alusõlide või kreemidega. Saab kasutada naha toonimiseks. Sisaldab beetakaroteene, mineraale, vitamiine.
aknega naha niisutamiseks just soovitatakse naturaalseid õlisid.
ise kasutan ka paljusid, kuna on naturell, ei sisalda säilitus-värv-lõhna-jne- kunstlikke aineid, sobib allergikutele, tundlikule nahale, aknelisele nahale, ülikuivale nahale jne-jne.
enamasti seda ikka lahjendatakse mõnes teises õlis, kuna toon on väga oranž. kes otse näole saab kasutada, ilma et näost kollakas-oranžiks muutub, on ise väga jumekas vist.
copy-paste
Porgandiõli: Õli sobib igasugusele nahale, on noorendava toimega, toitev. Soovitav kasutada lahjendatuna muude alusõlide või kreemidega. Saab kasutada naha toonimiseks. Sisaldab beetakaroteene, mineraale, vitamiine.
jah 27. juuli 2007, kl 19.09 |
repliigi korras: Soome päritolu porgandiõli (Reformi?), mida nt Rosalindis müüakse, sisaldab kahjuks säilitusainet. Nii et see porgandiõli eriti "naturell" ei ole.
Mina kasutan samaks otstarbeks (toonimiseks, toitmiseks jne) apteegist ostetud astelpajuõli (säilitan külmkapis ja segan kreemiga) või mõnest looduspoest ostetud külmpressõliga.
Mina kasutan samaks otstarbeks (toonimiseks, toitmiseks jne) apteegist ostetud astelpajuõli (säilitan külmkapis ja segan kreemiga) või mõnest looduspoest ostetud külmpressõliga.
punapea 27. juuli 2007, kl 22.30 |
porgand 28. juuli 2007, kl 10.43 |
to punapea 28. juuli 2007, kl 12.53 |
totopunapea 28. juuli 2007, kl 18.54 |
häbeneb 28. juuli 2007, kl 19.46 |
punapea 28. juuli 2007, kl 22.57 |
no vabandan, kuigi heal arvamusel olen endast küll :)
tegelikult oleksin ehk pidanud ütelema, et "mis idikad topivad sellise asja sisse säilitusaineid".
aga see on heaks õpetuseks, ma poleks kunagi selle peale tulnud, et sellise asja sisse võiks keegi veel säilitusaineid toppida.
ehk oli see mingi seguõli ikka?
igal juhul, kõigile kes kasutavad toda säilitusainetega varianti, soovitan soojalt edaspidi ikka puhast kraami osta.
tegelikult oleksin ehk pidanud ütelema, et "mis idikad topivad sellise asja sisse säilitusaineid".
aga see on heaks õpetuseks, ma poleks kunagi selle peale tulnud, et sellise asja sisse võiks keegi veel säilitusaineid toppida.
ehk oli see mingi seguõli ikka?
igal juhul, kõigile kes kasutavad toda säilitusainetega varianti, soovitan soojalt edaspidi ikka puhast kraami osta.
aga 28. juuli 2007, kl 23.19 |
punapea 29. juuli 2007, kl 11.45 |
õrnake 29. juuli 2007, kl 16.40 |
Porgand!
Soovitan sul vaadata mis säilitusained need on ja meelde jätta, sest nendest sul punnikesed või ummistunud poorid tekivad. Edaspidi saad kallimaid kreeme ostes kontrollida, et neid sees ei oleks.
Kunagi üks kosmeetik õpetas mind nii. Mina olen tundlik parabeenide suhtes mis on üks säilitusainete liik.
Soovitan sul vaadata mis säilitusained need on ja meelde jätta, sest nendest sul punnikesed või ummistunud poorid tekivad. Edaspidi saad kallimaid kreeme ostes kontrollida, et neid sees ei oleks.
Kunagi üks kosmeetik õpetas mind nii. Mina olen tundlik parabeenide suhtes mis on üks säilitusainete liik.
porgand 29. juuli 2007, kl 17.49 |
see on Rosalindi poest ostetud porgandiõli, pudelikese peal on veel kirjuatatud:leotisõli ja sisaldab beetakaroteeni, mineraale, vitamiine.Säilitusaineid peal pole märgitud.Aga võib olla mul ummistuvad nahapoorid ka mingil muul põhjusel.Kreemidest segan porgandiõli Lumene päevakreemiga.
Tänan muidugi nõuande eest!
Tänan muidugi nõuande eest!
gerli 30. juuli 2007, kl 22.06 |
ananape311 07. september 2021, kl 16.36 | Registreerus: 3 aastat tagasi Postitusi: 14 |
Porgandiõli - https://www.iherb.com/pr/leven-rose-100-pure-org... Soovitan. AID8235 - saad selle koodiga 5% alet!
mariliilia 18. august 2022, kl 06.33 |
mariliilia 18. august 2022, kl 06.34 |
Porgandipirukas 21. oktoober 2022, kl 20.35 |
06. märts 2023, kl 10.48 |
Lisa postitus