Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
armi eemaldamisest
 
Ann 26. august 2007, kl 20.40
kas keegi on käinud armi eemaldamas? äkki jagaksite kogemusi, mis meetodil tegite, kas aitas, kui suur oli arm, kus kohas käisite, palju maksis, mitu kords pidi tegema jne. tõmbasin omal jala päris hullusti katki ja ma juba kujutan ette milline meeletu arm jääb:(
 
Ann 27. august 2007, kl 09.52
tõesti keegi pole teinud armieemaldust või? Pliiz jagage kogemusi, muidu ma nutan patja, et mu jalg on rikutud:(
 
x 27. august 2007, kl 12.01
armi eemaldusest ei tea, aga kohe haava paranedes soovitatakse armikreeme hakata määrima, õde mul kasutas nt Palmersi armiseerumit, apteegist saab
 
karolin 27. august 2007, kl 12.49
Mepiform plaaster- apteegist saab. Parem kui ontratubex geel- kuigi ega seegi kahju tee......
 
Ann 27. august 2007, kl 13.03
contratubex juba on ja määrin. aga mul on ikka tõesti suur arm, lausa auk ja seda kreemid ära ei võta. panin ka plastikakirurgi juurde konsultatsiooni aja, aga sinna on aega ja ma ikka nii hirmul, et ta ütleb, et ei saagi aidata millegagi ja elu lõpuni käin ilusa kleidi ja koledate jalgadega ringi. mõne jaoks tobe mure, aga mina olen ikkagi jube õnnetu:(
 
mina 27. august 2007, kl 15.15
Olen käinud dr. Pree juures armi eemaldamas.
Armi eemaldamiseks mine kõigepealt dr. juurde konsultatsiooni ja siis selgub ka hind, kuidas teha ning mitu x.

Minul oli päris jõhker arm jalal. Kah lausa selline suur lohk ja lisaks oli sinna siirdatud vanal vene ajal nahka, kuid kole oli ikkagi - väga. Operatsiooni tehti 1x, enam vähem õnnestus. Enam vähem seetõttu ,et arm oli säärel ning kokkuõmblemisel ning taastumisel see õmblus "vajus natuke laiali". Kui sooviksin, siis võiksin minna veel üks kord, aga ei pea seda vajalikuks.

Contradubexiga vanade armide puhul pole mitte mingit abi. Seda võib kasutada siis ,kui arm on nn värske.

Kui tahad veel midagi küsida või tunend huvi, siis küsi julgelt.

Aa, ja hirmu pole mõtet tunda, tänapäeval on plastiline kirurgia väga heal tasemel. Ja omast kogemusest soovitaksin Sul siiski minna dr. Pree juurde. Tema suhtumine patsienti on väga hooliv ja tähelepanelik. Käisin päris mitme juures konsultatsioonis, sest samamoodi nagu sinulgi, hirm oli mul suur. Kuid Preega jäin rahule.
 
mhhh 27. august 2007, kl 21.42
kreemid ei aita. Mul suur opiarm kõhul ja käisin sellega Mustamäe Polikliiniku ravikosmeetikakabinetis Piret Terrase juures. Neil seal erinevaid võimalusi- lihvimised, lämmastikravi jms. Usun, et ta oskaks sulle nõu anda. Uuri mustamäe polikliinikust, mis nende ravikosmeetikakabineti nr on.
 
Ann 28. august 2007, kl 08.55
Oh tänud MINA! Tunnen tegelikult vanast ajast Dr Preed töö kaudu. Aga mul ka siin Tln üks plastikakirurg, kes elab minuga samas kortermajas ja panin temale aja. Ta töötab Taastava Kirjurgia Keskuses.

Igastahes... palun kirjuta mulle veel, et palju see maksis? Ja kaua see uus lõikamine sealt armi juurest paranes, et siis teed sama paranemisprotsessi läbi nagu siis kui arm ise tekkis. Kirjuta mulle meilile palun:) Ja kas jäi siis väiksem arm kui enne või ei jäänud enam üldse midagi näha (juhul kui see poleks sul laiali vajunud vahepeal).

Ma nägin just lootusekiirt:) Loodan ainult et see väga kalliks ei lähe.
 
ohoo 28. august 2007, kl 15.06
kreemid aitavad jah mitte väga sügava ja üsna värske armi puhul
apteekri sõnul on Palmersi seerum parema koostisega kui contratubex
mul sõbranna sai oma pimesoole opi armi sellega väga vaevumärgatavaks
 
yadaterumaku 14. juuni 2019, kl 08.28
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!