Ilusalong
soovitage niisutavat kehakreemi!
H... 30. august 2007, kl 22.56 |
uus 30. august 2007, kl 22.57 |
kia 30. august 2007, kl 23.00 |
t 30. august 2007, kl 23.21 |
ö 30. august 2007, kl 23.31 |
Mul on ka väga kuiv nahk. Soovitan proovida Puhas Loodus sarapuupähkliõliga, õunaekstraktiga, e-vitamiiniga niisutavat ja toniseerivat kehapiima. Sisult pigem kehasprei. Mul läheb juba miski üle 10-nes pudel vähemalt. Kohene niisutus, ei jää rasvane ega imendumata, tagasihoidlik õunalõhn.
Poekraamist olen nivead-lorealid-garnierid-lumened proovinud, Garnieri kollane bodytonic ka päris ok; kallimatest mõned Ardenid ja Clarinsit, aga hetkel siis see Puhas loodus kindel eelistus.
Poekraamist olen nivead-lorealid-garnierid-lumened proovinud, Garnieri kollane bodytonic ka päris ok; kallimatest mõned Ardenid ja Clarinsit, aga hetkel siis see Puhas loodus kindel eelistus.
t 30. august 2007, kl 23.59 |
pisi 31. august 2007, kl 00.19 |
apteegist A-Derma dushiõli ja kehakreem kaeraga. kasutasin kui nahk kuivast peaaegu et krõbises vahepeal, käisin lausa arstil sellepärast ja arst soovitas, aitas megahästi. pärast neid tooteid läksin muidu ka apteegikraamile üle, praegu nahk enam nii kuiv ei ole (küll kuivapoolne) ja nüüd kasutan babe dushigeeli kaeraga(mis oli mõnusas suures lotsikus, mis ei kuivata nahka ja EI HAISE) ja eucerini ihupiima.
Never ei osta enam poest dushigeele ega midagi pealemääritavat.
võid ka http://www.derma.ee/htmlfiles.php?id=1 vaadata, seal mingisugused tutvustused olid ja hinnad kah juures, mäletaks nagu, et spets kuivale nahale mõeldud tooteid oli ka odavamas hinnaklassis nt neutrogena või essex vms.
Never ei osta enam poest dushigeele ega midagi pealemääritavat.
võid ka http://www.derma.ee/htmlfiles.php?id=1 vaadata, seal mingisugused tutvustused olid ja hinnad kah juures, mäletaks nagu, et spets kuivale nahale mõeldud tooteid oli ka odavamas hinnaklassis nt neutrogena või essex vms.
Piret 31. august 2007, kl 15.02 |
Mann 01. september 2007, kl 12.44 |
akk 04. september 2007, kl 18.58 |
x 05. september 2007, kl 21.48 |
Jansa 10. september 2007, kl 14.46 |
Lisa postitus